לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2008, 09:24
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
שמת לב, אני מניח, שלא הערתי דבר לגבי מקור הסיוע...
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "מדינת ישראל ממשיכה להדגיש כי..."

אלא רק לגבי העברת סיוע למדינת אוייב בזמן לחימה...?
העזתים, שבחרו ברוב גדול בחמאס בבחירות דמוקרטיות, צריכים לשלם מחיר כבד על בחירתם.
כל עוד נמשיך לספק להם את כל צרכיהם (אפילו את אספקת החשמל לא ניתקנו - בזמן לחימה!) אין להם כל תמריץ להתקומם נגד החמאס ולסלק אותו מהשלטון שם.
כל עוד שנדבר בשפה מגומגמת ובשני קולות ("אנחנו נלחמים בחמאס, לא בעם הפלסטיני" - כאילו שיש הבדל...) לא נוכל להגיע להישגים - גם בדעת הקהל הבינלאומית.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-12-2008, 09:43
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "שמת לב, אני מניח, שלא הערתי דבר לגבי מקור הסיוע..."

א. אם לא הגבת על מקור הסיוע, מדוע שירשרת לתגובה שלי?

ב. אני לא יודעת מה איתך, אבל אני הייתי מאד מתעצבנת אם כשלארה"ב לא היה מוצא חן מי שבחרנו כאן בבחירות היא הייתה מנהיגה נגדנו מצור ואמברגו - אין יוצא ואין בא, אין כניסת מוצרי יבוא, נפט וכו'. עד שנחליף כאן את הממשלה. זו התערבות בעניינה הפנימית של מדינה. מכיוון שבעזה יש מדינה דה-פקטו, ובה מנהיגות שנבחרה ע"י האוכלוסיה, אל לנו להכתיב מי ישלוט שם. אנחנו צריכים להלחם בהם כל עוד הם מפרים את הריבונות שלנו ע"י ירי או פעולות טרור אחרות (ולכן אני חושבת שהפעולה הצבאית במקום, ואפילו הגיעה מאוחר מדי). גם כאשר נלחמנו מול מצרים או סוריה, לא הכתבנו מי ישלוט שם. מכיוון שלישראל שליטה מלאה על הכניסות לרצועה (המצרים סוגרים את הצד שלהם בעקבות לחץ ישראלי ואמריקאי) בדרכי הים האויר והיבשה, אין לנו מנוס אלא לאפשר סיוע כזה. אני לא רוצה (ואני מקווה שגם אתה לא) לראות תמונות מעזה של ילדים עם גרענת בעיניים ונפוחי בטן מרעב. אסונות הומניטריים כמו שקרו וקורים באפריקה, יהיו רעים מאד לישראל במישור ההסברתי.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

ישן 29-12-2008, 09:58
צלמית המשתמש של הפטריוט
  משתמש זכר הפטריוט הפטריוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.02
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "א. אם לא הגבת על מקור הסיוע,..."

א. הגבתי לנושא העברת הסיוע לאוייב.

ב. אני לא יודע מה איתך, אבל בישראל טרם נבחר ארגון טרור להנהיג את המדינה. בעזה נבחר ארגון טרור להנהיג את המדינה דה-פקטו שם, ואין כל סיבה שנקבל בחירה זו כלגיטימית.

ג. כשנלחמנו מול מצרים וסוריה לא הכתבנו מי ישלוט שם - ואולי זו היתה טעות?

ד. כמו שכבר ציינתי, באשכול אחר - אנחנו לא יכולים להכתיב לפלסטינים מי ינהיג אותם, אבל אנחנו בהחלט יכולים לקבוע מי לא ינהיג.

ה. אין כל סיבה שנספק לאוכלוסיה שם כל סוג של סיוע תוך כדי לחימה. יש להבהיר להם שאת הסיוע הם יקבלו אחרי שייכנעו. עד אז, יש להטיל עליהם מצור מלא (שלא הוטל עליהם מעולם), כולל חשמל ומים. שירעבו ושימותו, זו בעיה שלהם - הם צריכים לשלם את מלוא המחיר על טעותם בבחירתם ארגון טרור להנהגתם.

"אין טעם שהכבשים יקבלו החלטה בזכות הצמחונות, כל עוד הזאבים אינם שותפים להשקפה זו."
ויליאם ראלף אינג'

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר