31-12-2008, 01:53
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 10.12.07
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Pilon
זה לא עוזר לספר להם מי היה המופתי של ירושלים, ומי היה קרוב המשפחה שלו. הם מיד ירוצו לארכיונים ויתנו לך שם של יהודי ששיתף פעולה עם היטלר.
הפרופוגנדה כנגדנו היא מכונה משומנת היטב המונהגת ע"י המון מוסת \ עיוור \ תמים \ צבוע.
הכי גרוע זה כשהם מתחילים להשתמש בציטוטים של יהודים ישראלים מסויימים השייכים לצד מסויים בפולטיקה...רמז - לא מהימין.
|
ואני נתקלתי בזה כשקראתי ספר של איזה היסטוריון פלסטינאצי:<יהודים ורבים אחרים תמיד מזכירים לנו את המופתי חאג" אמין ואת עברו הנאצי.אכן זה כך,אך גם יהודים(ציונים) לא היו נקיים,היתה קבוצה שהיה לה קשר עם הנאצים.>(לא ציטוט אלא העברת משמעות דבריו.)
והרי באמת שטרן ניסה ללכת נגד הבריטים ולתקשר עם הגרמנים וגם היו עוד שיחות,אך האם כל זה הוא בעל אותה מטרה כמו ששם לו הגרוסמופתי?לזה לא שם לב הסופר ה"פלסטינאי" הזה,כנראה.אחרת היה מבין כי אין לעשות הקבלות כאלה.
ולגבי ציטוטים:כשאני מגיע לאוניברסיטה(הר הצופים) מוקדם מדי,אני מסתובב ליד לוחות מודעות.שם לא פעם אני רואה ציטוטים של כל מני ציונים של לפני קום המדינה,בניהם אני זוכר רק את בובר ואשר גינצברג(אחד העם),בעלי תוכן אנטי-מיליטנטי,שמאלני,(אנטי ציוני,נגיד היום),המדבר על כיבוש,דיכוי,והמוסר היהודי שבשום אופן לא מתחבר עם נושא הנשק והמלחמה.
על מה להתפלא?הרי בפנים יושב הסרטן אז האם יכולים אנחנו לצפות שאיזה צרפתי או רוסי או ערבי,חס וחלילה,יהיה יותר ציוני מאתנו?הכל די עקבי.
|