לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-12-2008, 01:04
צלמית המשתמש של Pilon
  Pilon Pilon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "אין פלא העידוד לכך מגיע לא רק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי נוסטור
אין פלא העידוד לכך מגיע לא רק מגורמים מוסלמים בלבד.

השנאה לישראל היא תולדה של וותרנות וחולשה,כשישראל הציגה חוסן כללי בקושי פתחו האנטישמיים את הפה באירופה הצבועה והדו-פרצופית,ולגבי נאצים הייתי מציע לאירופה שיסתכלו לתוך המדינות שלהם ויבררו שוב מי היה משת"פ של היטלר (ימח שמו) במלחמת העולם השנייה.

זה לא עוזר לספר להם מי היה המופתי של ירושלים, ומי היה קרוב המשפחה שלו. הם מיד ירוצו לארכיונים ויתנו לך שם של יהודי ששיתף פעולה עם היטלר.
הפרופוגנדה כנגדנו היא מכונה משומנת היטב המונהגת ע"י המון מוסת \ עיוור \ תמים \ צבוע.
הכי גרוע זה כשהם מתחילים להשתמש בציטוטים של יהודים ישראלים מסויימים השייכים לצד מסויים בפולטיקה...רמז - לא מהימין.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-12-2008, 01:53
צלמית המשתמש של student1
  משתמש זכר student1 student1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.07
שלח הודעה דרך MSN אל student1 Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "[QUOTE=נוסטור]אין פלא העידוד..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Pilon
זה לא עוזר לספר להם מי היה המופתי של ירושלים, ומי היה קרוב המשפחה שלו. הם מיד ירוצו לארכיונים ויתנו לך שם של יהודי ששיתף פעולה עם היטלר.
הפרופוגנדה כנגדנו היא מכונה משומנת היטב המונהגת ע"י המון מוסת \ עיוור \ תמים \ צבוע.
הכי גרוע זה כשהם מתחילים להשתמש בציטוטים של יהודים ישראלים מסויימים השייכים לצד מסויים בפולטיקה...רמז - לא מהימין.

ואני נתקלתי בזה כשקראתי ספר של איזה היסטוריון פלסטינאצי:<יהודים ורבים אחרים תמיד מזכירים לנו את המופתי חאג" אמין ואת עברו הנאצי.אכן זה כך,אך גם יהודים(ציונים) לא היו נקיים,היתה קבוצה שהיה לה קשר עם הנאצים.>(לא ציטוט אלא העברת משמעות דבריו.)
והרי באמת שטרן ניסה ללכת נגד הבריטים ולתקשר עם הגרמנים וגם היו עוד שיחות,אך האם כל זה הוא בעל אותה מטרה כמו ששם לו הגרוסמופתי?לזה לא שם לב הסופר ה"פלסטינאי" הזה,כנראה.אחרת היה מבין כי אין לעשות הקבלות כאלה.

ולגבי ציטוטים:כשאני מגיע לאוניברסיטה(הר הצופים) מוקדם מדי,אני מסתובב ליד לוחות מודעות.שם לא פעם אני רואה ציטוטים של כל מני ציונים של לפני קום המדינה,בניהם אני זוכר רק את בובר ואשר גינצברג(אחד העם),בעלי תוכן אנטי-מיליטנטי,שמאלני,(אנטי ציוני,נגיד היום),המדבר על כיבוש,דיכוי,והמוסר היהודי שבשום אופן לא מתחבר עם נושא הנשק והמלחמה.
על מה להתפלא?הרי בפנים יושב הסרטן אז האם יכולים אנחנו לצפות שאיזה צרפתי או רוסי או ערבי,חס וחלילה,יהיה יותר ציוני מאתנו?הכל די עקבי.

ישן 31-12-2008, 01:14
צלמית המשתמש של Leopad
  Leopad Leopad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.08.06
לא קשור לוותרנות ולא נעליים
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "אין פלא העידוד לכך מגיע לא רק..."

יש מיליארד מוסלמים בעולם שגם ה"מתונים" שבהם, ברובם המכריע, יצדדו בפלשתינים,
אליהם מצטרפים חבורות ה"שמאל המתון", שלומיסטים בינלאומים ועוד כמה וכמה "חובבי יהודים",
שאי אפשר לבלבל אותם עם עובדות.
אילו המצב היה הפוך והיינו אנחנו מופצצים ונתפסים כצד החלש והאומלל יתכן והשלומיסטים היו
שולחים אלינו ספינות מקפריסין, "חובבי היהודים" ימשיכו ל"חבב" אותנו ואני מבטיחך שלא יהיו
הרבה מוסלמים שיזעקו טבח בראש חוצות כשיהיו עסוקים בחלוקת תופינים וסוכריות, מן הסתם לא
יקום גם שום מוקיון ויקים בית דין בינלאומי בכדי להעמיד לדין את אחמדי נאג'ד, אבו מאזן, הניה,
נסראללה או משעל באשמת פשע נגד האנושות.
שמור את נשימתך ועצבייך למטרות הרבה יותר מועילות, אין מה לדבר איתם או לנסות לשכנעם,
זהו דו-שיח של חרשים ידוע מראש.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:09

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר