לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2009, 22:24
  jsphs7 jsphs7 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.08
לא תמיד זה הפתרון המושלם
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי ArmouredDov_D9 שמתחילה ב "הכי טוב להרוס בית עם D9"

אם אני הצד שכנגד - ואני מזהה תבנית קבועה: מיד לאחר כל ירי על כוחותינו מתוך בית מגיע דחפור והורס את הבית. ברור קו המגע ולכן גם בהכרח מאיפה יגיע הדחפור. ניתן מבעוד מועד להכין לפני הבית כמה טונות של חומר נפץ (מוסתר) שיופעלו בחוט, פס דריכה, רדיו, סיב אופטי, ..... התוצאה המיידית היא שהכף לכל הפחות של ה- D9 עולה כמה עשרות מטרים באוויר ולאחר מכן יורדת אל הארץ והרי לך כלי שווה מליונים מושבת. לעומת זאת אם טנקים מאחורי הכח הקדמי יורים בתותח זה אמנם יותר יקר אבל לא מסכן את ה- D9.

ואגב, מה אתה עושה אם הבית הוא בן 5 קומות האם אתה מסוגל להרוס את הבית?

גם אם כן, אתה זקוק כי מאחוריך יהיו כוחות שישמרו עליך כי ממרום הקומה החמישית אתה מטרה גדולה ושווה.

ולכן לכל מצב יש להעדיף את הפתרון המועדף.

כך גם בחשבון: היתה שם התקלות, כמה זמן לוקח ל- D9 להגיע? הם היו זקוקים לחלוץ מייד, ארטילריה, טנק, מטוס בשמיים זה משהו מיידי (טנק יותר האחרים קצת פחות)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-01-2009, 14:34
צלמית המשתמש של efekt
  efekt efekt אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jsphs7 שמתחילה ב "מה ההגיון להכנס לבית בעזה?"

ומה עם נזק לסביבה שיעשו פגזי ארטילריה, שהם לא מדוייקים ב-100%, או פצצות של טון ממטוס? לא חשבתם על זה.גם אני בעד לעשות הכל כדי שהחיילים לא יפגעו, אבל חוץ מהעובדה שירי של ארטילריה או פצצה ממטוס עלולה לפגוע גם בכוחותינו (אמנם סיכוי נמוך, אבל עדיין קיים) - אמצעים כאלה גם עלולים לפגוע בבתים אחרים בסביבה, שלאו דווקא מהווים איזשהוא איום.
שוב, אני לא סוכן הנדל"ן של עזה, וממש לא אכפת לי אם ישטחו אותה מבניינים, אבל זה לא יראה טוב בשבילנו כשכל הלחימה תגמר.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Carl Sagan
"If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe"

ישן 06-01-2009, 00:15
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון מנהל יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי jsphs7 שמתחילה ב "מה ההגיון להכנס לבית בעזה?"

לפעמים חוטפים הרבה נק"ל ופצמ"רים ונראה כאילו הפתרון הטוב ביותר זה להיכנס לבית הקרוב ולמצוא בו הגנה מהירי. הבעיה היא שיש הרבה מאד בתים ברצועה שמולכדו מראש וכניסה אליהם עלולה להיות מלכודת מוות כשהבניין יתפוצץ ויקרוס על הכוח שיכנס לתוכו.

ישן 06-01-2009, 01:36
  asharuf asharuf אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.06

זה ידוע שהם חיכו לרגע הזה שנכנס.
אני זוכר מהתקופה שלי בסדיר לפני ההתנתקות שכל פעם שהם היו שמים לב להזזת כוחות לכניסה קרקעית לחאן יונס עזה או רפיח תמיד פתאום יש עמודי חשמל על הרצפה מחסומים מטענים וכו

הבתים נותנים להם אפשרויות מלכוד וכניסה ויציאה ממנהרות ובריחה מהירה והבתים מצד שנים נותנים לחיילנו הגנה ביום ובלילה ומי שראה את הסרט בלקהוק דאון וראה את הצפיפות של הבתים ואת השנאה של התושבים שם יודע עד כמה זה מסוכן שם וכולנו יודעים שכל רצועת עזה ביחוד אחרי ההתנתקות ממלוכדת ומלאה בחומרי נפץ והשנאה שם קובעת כל יום שיאים חדשים והצפיפות כמעט מקום ראשון במקום הכי צפוף בעולם

אחרי שהבנו מה עובר על חיילנו
אני יודע שהם הכי טובים בעולם
ומי ייתן שזה יהיה מאחורינו במהרה
חזקו ואמצו
וחזרו בשלום
אוהבים אותכם

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:55

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר