לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-01-2009, 13:59
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
צבאי נס באשדוד: רקטה פגעה בבניין מגורים - אין נפגעים

אזעקה נשמעה באשדוד ולאחר זמן קצר פגעה רקטה בבניין בן 8 קומות • הבניין מפונה מדייריו בעקבות חשש לקריסתו • נוספות רקטות נפלו סמוך לבאר שבע, במועצות האזוריות אשכול ושדות נגב • רקטה אחרת התפוצצה באשקלון • בכל המקרים לא היו נפגעים • חמאס נטל אחריות על השיגור לאשדוד • הפלסטינים מדווחים על פגיעה נוספת של חיל האוויר במסגד

הירי לעבר ישראל נמשך לאורך כל היום (חמישי) - ובכל אזור הדרום נשמעות אזעקות המתריעות על שיגור רקטות. באשדוד אירע נס כאשר רקטה שפגעה בבניין מגורים בן שמונה קומות, לא גרמה לנפגעים בגוף, אלא ל-12 נפגעי חרדה בלבד. לאחר הפגיעה פונו הדיירים מהבניין, וצוותי מד"א סורקים את המבנה כדי לוודא שהוא ריק.

http://news.nana10.co.il/Article/?A...=606407&sid=126

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-01-2009, 14:09
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "נס באשדוד: רקטה פגעה בבניין מגורים - אין נפגעים"

בבניין היו 9 קומות
הקומה התשיעית קרסה אל תוך הקומה השמינית.
בבניין אין מרחבים מוגנים, לא דירתיים ולא קומתיים, לכן ההוראה של פיקוד העורף לדיירי הקומות התחתונות היא להגיע למקלט ולדיירי הקומות העליונות לרדת שתי קומות ולהישאר בחדר המדרגות. כששמעה את האזעקה הדיירת מהקומה התשיעית, נטלי לוזון, עולה חדשה, ירדה עם שתי בנותיה הקטנות שתי קומות ונשארה בחדר המדרגות בדיוק לפי ההוראות וכך ניצלה. דירתה נחרבה לחלוטין, הקירות החיצוניים והריצפה קרסו אל תוך הדירה שבקומה שמתחתיה.

ישן 01-01-2009, 15:21
צלמית המשתמש של יוסיפון
  יוסיפון יוסיפון אינו מחובר  
מנהל פורומי צבא ובטחון, מילואים והלוחות

חבר מתאריך: 07.04.02
Facebook profile Follow me...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "נס באשדוד: רקטה פגעה בבניין מגורים - אין נפגעים"

נאומים של ראין, לא ממש איש דת:

יש לי סירטון נוסף שלו כשהוא מסביר על הרקטות "יאסין" מייצור עצמי של חמאס לירי ממטולי RPG. כרגע אני לא ליד החומרים שלי, אולי כשיהיה קצת זמן אני אוכל להתעסק בעריכה של הסרט והבאתו לכאן

נערך לאחרונה ע"י יוסיפון בתאריך 01-01-2009 בשעה 15:23.
ישן 02-01-2009, 11:11
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא נס. מזל. אם חו"ח ראש קרב עם כמה קילוגרמים יפגע באוטובוס עמוס...
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "שום נס - מסתבר שפגעי הקאסמים והגרדים בנפש לא כצעקתה"

אז יהיו הרבה נפגעים, אתה תטען שזה כן כצעקתא?
הם יורים במטרה להרוג, נקודה. הם יורים הרבה, נקודה. הם לא מצליחים להרוג הרבה, גם בגלל
שהציבור נוהג באחריות, וגם בגלל שבינתיים יש הרבה מזל, בכל הנוגע לנפגעים בגוף. לעומת זאת, יש
לנו מאות רבות של נפגעים בנפש, שאגלה לך סוד - יכול לעתים להיות חמור מנפגעים בגוף.
איש לא טען שהמחבלים מהווים סכנה קיומית למדינה. זו בכלל לא השאלה. השאלה היא למה לעזאזל
נראה לך סביר שתושבי הדרום/הצפון יצטרכו לחיות עם איזושהי כמות של רקטות שנורות עליהם מעבר
לגבול. לתושבי הפריפריה הזכות לשקט מוחלט ללא תנאים, נקודה. הזכות הזו נמנעה מהם בגלל נסיגות
וחימוש הפרטנר. את העוול הזה חובה לתקן, גם אם זה אומר שנצטרך לירות עליהם בחזרה...
ישן 02-01-2009, 14:58
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
לאורי
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא נס. מזל. אם חו"ח ראש קרב עם כמה קילוגרמים יפגע באוטובוס עמוס..."

לי נראה הרבה יותר מסביר, אלא הכרחי, שתושבי הדרום/הצפון וכל אזרחי מדינת ישראל באשר הם, יחיו ללא כל חשש של רקטות ולו אך אחת, שתירה אליהם מעבר לגבול.

ההבדל המשמעותי בינינו כיצד משיגים זאת. יש החושבים שרק בכוח ועוד יותר כוח ושפיכות דמים תוביל אל היעד הנחשף ויש החושבים שבנוסף (אני מדגיש בנוסף) לכוח גם לדיפלומטיה ישנו מקום ולא מקום זוטר.

את דוגמית הכוח הראנו והוכחנו למה אנחנו מסוגלים ועוד מעבר ומעבר לזאת. ידוע שכניסת הכוחות הקרקעיים רק תסבך אותנו מבלי להביא תועלת רבה (זכור את מלחמת לבנון - כבר שכחת את התקפותיך ? ). מדוע שלא ננסה להאחז בחבלים הנזרקים לעברינו - הרי תמיד אפשר להמשיך להרוג זה את זה ובינתיים להינות ממעט רגיעה, שעשויה להיות ממושכת.

כמובן שהסדר הרגיעה חייב להיות קשיח, ללא התחמשות וכמובן ללא ירי - כאשר גוף בינלאומי שיהיה אמין עלינו יפקח שהכל נעשה כשורה. אם הצד השני לא יקבל את התנאים, שהם תנאי המינימום - נמשיך עד שיאמר רוצה אני.
ישן 02-01-2009, 17:24
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
"רגיעה קשיחה". אנא ספר לי על הרגיעה המופלאה הזו, ואיך תאכוף אותה, אם חמא"ס יתחמש מחדש
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לאורי"

אתה ישבת בדיוק כאן, בפורום זה, כשאנשים כתבו פה על התחמשות חזבאללה - והזדעקת נגד על רעיון
של תקיפה מקדימה שלו, כאשר נאמר לך כאן פעם ועוד פעם ועוד פעם, שהם לא צוברים רקטות סתם
בשביל הכיף. נאמר לך שחזבאללה וחמא"ס הם לא אספנים של רקטות, ואתה הגבת בזלזול וסיפרת
כמה כיף בצפון בזכות הבריחה של שנת 2000. הפעם האחרונה שאמרת זאת הייתה פחות מחודש לפני
המלחמה ב2006.
אנחנו היום אחרי המלחמה, שכללה הסדר "קשיח" (החלטה 1701) שאסרה על התחמשות חזבאללה.
אני מניחח שגם אתץה יודע שהוא התחמש מחדש בהיקף גדול מכפי שהיה לו לפני מלחמת לבנון2.
חמא"ס עשה זאת בזמן ה"רגיעה" הקודמת. מה תציע לעשות למפרי ההסכמים הקשיחים הללו? האם
להמשך לחכות לעד, ולתת להם לירות ראשונים, ואז לירות קצת חזרה, הרגיש גיבורים, ולהפקיר מחדש
את הפריפריה (שזה בעצם מה שהצעת כאן לעשות)? או שמא מותר לנו לפעול כדי ל-ה-ס-י-ר את האיום?
ישן 02-01-2009, 20:13
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
מה הדרך שלך ? להכנס ולשבת שם לעד
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב ""רגיעה קשיחה". אנא ספר לי על הרגיעה המופלאה הזו, ואיך תאכוף אותה, אם חמא"ס יתחמש מחדש"

הזכרון הקצר שלך אינו זוכר מה עשו לנו בעת ישיבתנו בלבנון.
הזכרון הקצר שלך אינו זוכר מה עשו לנו ברצועת עזה כשצה"ל ישב שם במלוא עוזו ותנוקות של בית רבן "הסתובבו לו בין הרגלים".

מה יקרה אחרי שנכבוש, נחסל, נכתוש - נצא או שלא נצא ? כמה זמן יקח עד שהכל יחזור לקדמותו ?

רק הסדר מדיני עם פקוח (אני מדגיש עם פקוח הדוק) יוכל ל"החזיק מים" לזמן ארוך. הסדר בו יוכח לפלסטינאים שהחאמאס וכוהני הדת שלהם מוביל אותם לשבר ולחידלון ורק בהסדר הולם יעמיד אותם חזרה על רגליהם מהבחינה החיובית - עבורם ועבורינו שזהו העיקר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:46

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר