לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-12-2008, 20:47
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי איתי5690 שמתחילה ב "אני לא מבין כל כך בתפקידים האלה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי איתי5690
אבל בקר טיסה ופקח טיסה לפי מה שאני יודע הם דברים שונים לגמרי.....
התפקידים האלה הם תפקידים במיוחד לנפילי טייס אז הפרופיל לא משחק פה תפקיד כל כך

לא כל מי שנופל מטיס רוצה ללכת לקרבי אח"כ אבל הרוב כן :-)

בקר טיסה ופקח טיסה זה לא תפקידים במיוחד לנפלי(לא נפילי) טיס. רוב הבקרים הם נפלטים אבל לא כולם (זה לא תפקיד בלעדי לנפלטים). בנוגע לפקח - אני אישית לא שמעתי על מקרה של נפלט שנהיה פקח טיסה, זה לא אומר שאין כאלה אבל זה כן אומר שזה תפקיד שהוא רחוק מלהיות במיוחד לנפלטים, ואני לא מכיר אף אחד שהציעו לו את זה בכלל.

עוד תפקידים שבד"כ מציעים לנפלטים ביממ: קשל"ט (קצין שליטה, בקריה בד"כ, אחלה למי שרוצה לעשות שירות "משמעותי" של יומיים בבסיס 5 בבית), ל"א, מפעיל מערכות ש' (סודי), סייר אוויר, פקח העמסה (התפקיד היחידי שבלעדי לנפלטים - שאני מכיר).
למי שנופל בשלבים יותר מתקדמים (עם סיכה) יש את האופציה של כטבמים וקצונה במקומות אחרים בחיל (נ"מ, מודיעין, ושאר ירקות).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-01-2009, 19:08
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Algorithm שמתחילה ב "פקח העמסה? זאת אומרת, מנהל את..."

פקח הוא בעצם המנהל\מפקד של התא מטען ושל המטען.
על הקרקע:
תכנון המטען על כל המשתמע: איזה מטענים יטוסו ביחד, איפה הם ימוקמו בתא מטען (התחשבות במשקל ואיזון , עומסים שמותר להפעיל על הרצפה בכל נקודה במטוס וצורך מבצעי), באיזה צורה הם יהיו ארוזים, איך הם יהיו מרותקים לטיסה (כוחות G במהלך טיסה).
העמסת המטען: אם מדובר בנוסעים, הפקח מוודא שכולם עולים בבטחה (ולא בטעות מגיעים לאיזה פרופלור מסתובב) מתיישבים ונחגרים. במידה ומדובר במטענים אחרים (רכבים, מטען תפזורת וכל דבר אחר), הוא אחראי להעמיס את המטען (אחרי שהמטען הוכן ואושר להטסה) ולרתק אותו בתוך המטוס, בסופו של דבר הוא אחראי גם לפרוק אותו או להצניח אותו. במשימות מיוחדות נדרשת פריקה\העמסה מהירה מאוד וגם זה משהו שאנחנו מתאמנים עליו.

באויר רוב העבודה היא בדיקה של המטען ותא המטען בנק' זמן מסוימות (לפני\אחרי המראה\נחיתה - בדח"ים), תפעול חירומים (הפקח יהיה בד"כ הראשון שיזהה חירום) וטיפול בנוסעים.
כמו כן הפקח מהווה את העיניים של הקוקפיט מאחורה (בקרנף אי אפשר לראות מה קורה בתא מטען מהקוקפיט).

גם בטיסות ללא מטען (מטוס ריק - בד"כ טיסות אימון) צריך פקח (בעיקר לתפעול השוטף של המטוס וחירומים).
חשוב לציין שבכל טיסה פקח הוא הראשון שמגיע למטוס להכין אותו והאחרון לעזוב אותו.

המאמר שאלגוריתם שם פה הוא דיי מדויק, חוץ מכל עניין היציאות כי עכשיו עברנו לנבטים והיציאות משם יותר בעייתיות.

כתבה על היחידה
כתבה על תפקוד היחידה ברעידת האדמה בתורכיה

מצטער שחפרתי

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:38

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר