לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-01-2009, 09:53
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
התמונה של לבני היא הכפילה, לא לבני בעצמה...
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא נכון! הכפילה של קונאן זו נשיאת פינלנד"

(שזו מטאפורה יפה למציאות עצמה... יש ציפי לבני, ישראלית בת %$ מספר ת"ז %$^#$@#$$, ויש "ציפי לבני" "מנהיגה עם אומץ וכו'" שהיא דמות בדיונית המולבשת על אלמונית בשר ודם, כדי לתת משנה אמינות לאגדה (אני מניח שאדלר ושות' קראו את הרומאן המבוסס על ההיסטוריה "האיש שלא היה"... לבני האמיתית, היא כמובן גלינדייר מייקל של הסיפור).

והדמיון כאן הוא לא אותו דמיון מן הסוג של ברק/רואן אטקינסון, אלא דימיון בין פני בובת השעווה של לבני (שאגב עברו שיפוץ של ממש שכן "המקור" הוא אשה לא ממש מטופחת, או שכמו שאומרת אמא שלי "אני לא אצביע לאשה שהסתובבה שנים עם שיער שנראה כאליו לא חפפו אותו") ואותו מבט אובריאני ידוע (שלא טרחתי לחטט ולמצוא צילום מדוייק שלו, אבל כל צופה נאמן מכיר...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-01-2009, 00:00
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "הנוכחים באירוע רק מכפילים את הנזק מבחינתה. איזה מרכז ואיזה נעליים?..."

לפחות מבחינתי יש ייאוש קל ממרץ, בצר לי בינתיים אני תומך עבודה.
אני מניח שהמפלגות הגדולות מחפשות לקחת קולות לקטנות והמצביעים מבינים את חוסר האפקטיביות של הצבעה לקטנות. מהכרות של חלק מהנוכחים, אני כמעט משוכנע שיש שם מאוכזבי חד"ש של השנים האחרונות, אחד שאני מכיר לפחות באופן אישי. אז אין ספק שקדימה והעבודה פונים לאותם קולות מהשמאל. כולי תקווה שהתל אביבים האלה יסלדו מהנבחרת הקלוקלת של קדימה, כמו שציינתי ש 2-9 גרועים הרבה יותר בעיני מציפי לבני לבד. אלא אם זו היתה אסיפה של בעלי עניין, וכשיש עניין הדעות מתגמשות כידוע.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 01-01-2009, 23:58
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
"עזבתי את הליכוד מאחר והפך למפלגה שאומרת לא"
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי עופר123 שמתחילה ב ""ציפי לבני הקפיאה את הקמפיין, אבל לא באמת""

ועל זה נאמר בעדינות "לא ממש נשמע אמין".

הליכוד של שנות ה-90, כידוע, היה כולו מפלגה של "כן, כן וכן" (שלא לדבר על זה של ימי שמיר...). זה פשוט סילוף של עובדות היסטוריות בדוקות וברורות.

ומה שמעניין יותר (זה שכולם שם אשכנזים תל אביביים שעבורם יש ללבני זמן, זה לא ממש מעניין) זה שבסביבה כל כך "רבגונית" מבחינה פוליטית לבני טורחת להסביר ל"פוליטיקלי טבולה ראזה" הללו למה היא ולא ביבי... בערך כמו שאני אלך להסביר בחוג בית של התנועה האיסלאמית למה אייס טי ולא גראנש רוזה...

מעיד רק על עד כמה הגברת מוטרדת ולא ממוקדת: לא מסוגלת להוציא את מה שצריך אפילו מפורום הומוגני עד כדי כאב.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:46

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר