04-01-2009, 18:42
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
הציטוט ההזוי בכתבת האט"דים של ווינט, הוא זה של ישראל מימון:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב ""המתנתקים" מתקשים להתחבר (מסרבים לקבל אחריות!)"
מימון אמר כך: "קסאמים ירו עלינו עוד הרבה לפני כן ואני יכול רק לדמיין באיזו סיטואציה היינו עכשיו אם
7,000 ישראלים היו נמצאים ברצועה תחת שלטון חמאס. אריק ראה שנים קדימה, אין שום ספק שהיכולת
של ישראל כיום להתמודד עם מה שקורה ברצועה טובה יותר בזכותו, הן מהמבחינה הטקטית-מצבעית והן
מהבחינה המדינית מול מדינות העולם".
בחינה של דברי מימון תגלה שמעבר לשקר הבסיסי שיש בהם (הנה, היום אנו נעזרים באותם יישובים
כדי ל-ס-כ-ל ירי לעומק ישראל), הרי שיש בה כשל לוגי מאד מוזר. ההתקפלות התרחשה ל-פ-נ-י עליית
חמא"ס לשלטון, ואלמלא התרחשה, שלטון חמא"ס כלל לא היה בא בעולם...
הלוגיקה המגוחכת של ישראל מימון (ששימש דובר לאתרוג וליורשו, חשודי, במשך שנים), מזכירה לי
סיפור מימי כתלמיד כיתה ז' בתיכון אי-שם בנגב: היה לי מורה לגיאוגרפיה בשם ג', שנהג לתבל את
שיעוריו במיני חידודים והלצות, מצחיקים יותר ופחות (למשל, הוא נהג להגיד "שחור על גבי עיתון" לפחות
3 פעמים בשעה...), ואחת מיציאותיו הקבועה הייתה: "אתם יודעים מה יה קורה אם לא היו מגלים את
החשמל? היינו רואים טלוויזיה בחושך...". אני מניח שלא המציא את היציאה המבריקה ההיא, אבל ישראל
מימון ממש שאב ממנה השראה כשיצא עם ההברקה הגאונית שלולא בוצע הגירוש, היו המתיישבים חיים
תחת שלטון, שלא היה יכול לבוא לעולם לולא בוצע הגירוש...
|