לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2009, 23:36
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
"מבצע מתמשך בעזה אינו משרת את האינטרס הישראלי"

את הציטוט לעיל לא אמרה הפרשנית לענייני מה שנכון לעשות... , אמר זאת חברו של מרואן!
הדברים מובאים בשם אומרם בכיתובית רצה בערוץ 10.
------------
הייתי מסכים עם גישת אורון, אם היתה מכוונת לכך שנראה שהמבצע לא מנוהל עפ"י המודל הרוסי המוכר והנחוש - שעל פיו ביחסי הכוחות הקיימים, ע"י הפעלת מלוא העוצמה הנדרשת (והעומדת לרשותנו!!), ניתן להגיע להכרעה מהירה ביותר, עם מינימום נפגעים לחיילינו ולאזרחינו (ואולי אפילו לחסוך בנפגעים של בלתי מעורבים עזתיים). מתוך היכרות עם עמדותיו של מר אורון - אני סבור שכוונת דבריו היא בכוון הפוך למדי למה שכתבתי של הפעלת הכרעה צבאית רוסית...

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

נערך לאחרונה ע"י ichpatli בתאריך 05-01-2009 בשעה 23:41.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2009, 09:32
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
ציטוטים חסרי חשיבות מפי הפונדמטליסטים השלומיסטים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב ""מבצע מתמשך בעזה אינו משרת את האינטרס הישראלי""

ששום מציאות לא תשכנע אותם באי צדקתם, בדיוק כמו ששום רופא לא ישכנע חרדי קיצוני שחייו ניצלו בזכות הרפואה, ולא בזכות הקב"ה.

לפונדמנטליסטים למיניהם ישנה מערכת מקבילה של טיעונים "הגיוניים" המסבירה גם את מה שנראה כמו כשלונות מחפירים של כל מה שהם מאמינים בו: משהו כמו "שכר ועונש".

העיתונאים - שאת האכזבה שבקולם בכל פעם שגבר בן 50 ועם מבטא מזרחי אומר ליד מיטת בנו הגולנצי'ק הפצוע "צריך להמשיך ולהלחם ואני מקווה שהבן שלי ישוב לחברים שלו להשלים את משימת הקודש בעזרת השם" מאוד קשה לפספס - צריכים לנחם עצמם בקצת קולות "שפויים" מוכרים ונעימים מבית המדרש של הישיבה השלומיסטית בה היו מבלים בחברותה ללא שום ספק, אם לא היו מכורים לפטפטת.

אילנה דיין - לדוגמא - מאוד התאמצה אתמול לתת כמה "קולות שפויים" שיראו גם מאוד "לגיטימיים" (כמו השדרותי ההוא - שמאלני שהוא ארגון - שהופיע בימים הראשונים ללחימה שמונה פעמים בשעה בשלושת הערוצים וסיפר בגאווה שהוא שדרותי חוטף שחושב שאסור להגיב). לשם כך הלכה עד לעומק "חגורת המערך" של קיבוצי עוטף עזה, שם ישנם עוד אנשים מן הסוג האהוב: בעלי מבטא ישראלי חביב (עם ח' וע' של אשכנזים צברים ועור שזוף: היהודי האידיאלי. גוון עור של מזרח תיכוני אבל בעל תרבות חשיבה פוליטית של יהודי גלותי מזרח אירופי) שבעודם מופגזים הם יודעים לספר שכל זה מיותר, היה נגמר לו היו מדברים אתם ו.... כמובן מסיים ב"בעזרת השם" של השלומיסטים "גם עם ערפת אמרנו שלא נדבר" ו"שלום עושים עם אוייבים". כמה פשוט... רק תניח תפילין כל בוקר, אח שלי, תקרא לאישתך "צדיקה" ותבטח בקדוש ברוך הוא. השאר יבוא לבד".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר