06-01-2009, 09:32
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.12.05
|
|
|
ציטוטים חסרי חשיבות מפי הפונדמטליסטים השלומיסטים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב ""מבצע מתמשך בעזה אינו משרת את האינטרס הישראלי""
ששום מציאות לא תשכנע אותם באי צדקתם, בדיוק כמו ששום רופא לא ישכנע חרדי קיצוני שחייו ניצלו בזכות הרפואה, ולא בזכות הקב"ה.
לפונדמנטליסטים למיניהם ישנה מערכת מקבילה של טיעונים "הגיוניים" המסבירה גם את מה שנראה כמו כשלונות מחפירים של כל מה שהם מאמינים בו: משהו כמו "שכר ועונש".
העיתונאים - שאת האכזבה שבקולם בכל פעם שגבר בן 50 ועם מבטא מזרחי אומר ליד מיטת בנו הגולנצי'ק הפצוע "צריך להמשיך ולהלחם ואני מקווה שהבן שלי ישוב לחברים שלו להשלים את משימת הקודש בעזרת השם" מאוד קשה לפספס - צריכים לנחם עצמם בקצת קולות "שפויים" מוכרים ונעימים מבית המדרש של הישיבה השלומיסטית בה היו מבלים בחברותה ללא שום ספק, אם לא היו מכורים לפטפטת.
אילנה דיין - לדוגמא - מאוד התאמצה אתמול לתת כמה "קולות שפויים" שיראו גם מאוד "לגיטימיים" (כמו השדרותי ההוא - שמאלני שהוא ארגון - שהופיע בימים הראשונים ללחימה שמונה פעמים בשעה בשלושת הערוצים וסיפר בגאווה שהוא שדרותי חוטף שחושב שאסור להגיב). לשם כך הלכה עד לעומק "חגורת המערך" של קיבוצי עוטף עזה, שם ישנם עוד אנשים מן הסוג האהוב: בעלי מבטא ישראלי חביב (עם ח' וע' של אשכנזים צברים ועור שזוף: היהודי האידיאלי. גוון עור של מזרח תיכוני אבל בעל תרבות חשיבה פוליטית של יהודי גלותי מזרח אירופי) שבעודם מופגזים הם יודעים לספר שכל זה מיותר, היה נגמר לו היו מדברים אתם ו.... כמובן מסיים ב"בעזרת השם" של השלומיסטים "גם עם ערפת אמרנו שלא נדבר" ו"שלום עושים עם אוייבים". כמה פשוט... רק תניח תפילין כל בוקר, אח שלי, תקרא לאישתך "צדיקה" ותבטח בקדוש ברוך הוא. השאר יבוא לבד".