לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2009, 19:21
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
צא וחשב על קצה המזלג
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי עו"ד אחד שמתחילה ב "ע"פ דיווחים מהשטח בית הספר היה ממולכד."

אם תיפסק הלחימה לפני שהושגו היעדים המינימלים כמו כיבוש ציר פילדלפי והתפרקות החמא"ס מנישקו, אזי מדינת ישראל תזמין התקפות עליה בשל התמוטטות כושר ההרתעה לחלוטין עקב מלחמת לבנון השניה ומבצע עופרת יצוקה..
אם זה יקרה, הן ברק והן לבני יאלצו לקחת חופשה (שאינה בת חלוף..) ומפלגותיהם תאבדנה מנדטים לרוב, כאשר הימין יקבל את השילטון על טס של כסף כולל את כל הבעיות הבטחוניות ויאלץ לצאת למבצע או מלחמה בפעם המי יודע כמה..ומי יודע מה יהיה אז?
להקת וינוגרד תהיה לצנינין לעומת מסקנותיה של הועדה הבאה.
זה עלול לקרות ועקב כך, גם לסבך אותנו חברתית..
תחושת ההחמצה בקרב חיילי צה"ל ותושבי המדינה בפעם השניה ב-3 השנים האחרונות ,תוריד מוטיבציה ותאלץ אותנו להתקפל מאימת הטרור שיקשה עלינו הרבה יותר לנהל את חיינו ואולי זאת תהיה גם התחלת הסוף..שלא נדע.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-01-2009, 12:33
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
גם בחוק הוא לא ממש מתמצא...
בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי ichpatli שמתחילה ב "אתה תועמלן מהסוג שיודע בדיוק..."

הריגת אזרחים אינה בהכרח פשע מלחמה ומכיוון שהחמא"ס השתמש בבית הספר כבמעוז צבאי הרי שפשע המלחמה הוא על ראשם.

מעניין אגב האם לאנשים כאלה יש "מנגנון" החזרת חובות מצפון? לדוגמא הוא מאשים אותי (כמי שמאמין בצה"ל) בפשע מלחמה ומחר יסתבר שבעצם זו אשמת החמא"ס, או שמשפחה זו או אחרת בכלל נהרגה ב"תאונת עבודה"... איך הוא עושה לי "ריפאנד" על נקיפות המצפון שהיו לי?

או שאולי זה מין הגיון אוניברסאלי כזה, שנמוכי מצח כמונו לא מבינים, שאומר שאנו בכל מקרה אשמים משום שאנחנו בכלל כאן.

אגב: מעניין איך נושאי דגל הפטיש והמגל היו מטפלים בבעיה כזאת? לדוגמא מה הם עשו במזרח פרוסיה כאשר מליוני אזרחים נדחקו לנמלים המכותרים???

או שזה לא רלוונטי כי זה לא קרה אחרי מתן תורה ב 11.6.67 שאיפסה את כל העולם, כמו שכולנו יודעים...

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 07-01-2009 בשעה 12:36.
ישן 07-01-2009, 12:46
צלמית המשתמש של dudi99
  dudi99 dudi99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.02.07
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "גם בחוק הוא לא ממש מתמצא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי g.l.s.h
הריגת אזרחים אינה בהכרח פשע מלחמה ומכיוון שהחמא"ס השתמש בבית הספר כבמעוז צבאי הרי שפשע המלחמה הוא על ראשם.

מעניין אגב האם לאנשים כאלה יש "מנגנון" החזרת חובות מצפון? לדוגמא הוא מאשים אותי (כמי שמאמין בצה"ל) בפשע מלחמה ומחר יסתבר שבעצם זו אשמת החמא"ס, או שמשפחה זו או אחרת בכלל נהרגה ב"תאונת עבודה"... איך הוא עושה לי "ריפאנד" על נקיפות המצפון שהיו לי?

או שאולי זה מין הגיון אוניברסאלי כזה, שנמוכי מצח כמונו לא מבינים, שאומר שאנו בכל מקרה אשמים משום שאנחנו בכלל כאן.

אגב: מעניין איך נושאי דגל הפטיש והמגל היו מטפלים בבעיה כזאת? לדוגמא מה הם עשו במזרח פרוסיה כאשר מליוני אזרחים נדחקו לנמלים המכותרים???

או שזה לא רלוונטי כי זה לא קרה אחרי מתן תורה ב 11.6.67 שאיפסה את כל העולם, כמו שכולנו יודעים...

דבר ראשון אני חוזר מאמירה פשע מלחמה

הפטיש ומעגל מייצגים תאוריה כלכלית בעלת בסיס אתי מאחוריה ותו לא,אני לא סובייטי ונפילת חומת ברלין סימלה התפכחות משקר הסובייטי.

אני מסרב לקבל הרג אזרחים כטעות מבצעית אני תומך במבצע ומאשים את האוכלוסייה הפלסטינית הבוגרת זאת כתוצאה מקבלת עיקרון הייצוג.

אבל הרג של ילדים הוא אינו "אסון הסברתי","אסון מדיני" הוא טרגדיה אנושית שאינה מאפשרת מצפון נקי.
ישן 07-01-2009, 14:14
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
מישהו קרא לי ?
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי dudi99 שמתחילה ב "לאן הגענו"

התכנית המבצעית היתה להגיב למקורות ירי.
בתי ספר כהגדרת בית ספר לא נכללים בבנק המטרות.
מקומות שמהם יורים על כוחות צה"ל או על ישראל - הופכים למטרה. גם מראש וגם תוך כדי.
צה"ל מזהיר, צה"ל מנסה להיות כירורגי, צה"ל גם טועה לפעמים.
במקרה הזה כנראה ולא היתה טעות, זוהו מקורות ירי והאש נורתה.
לא פגעו בבית ספר פעיל עד כמה שידוע לי, והמבנה הוא בנין בתוך שטח של בית ספר של אונרא.
אין כאן פשע מלחמה, יש נפגעים אזרחים בפעולה צבאית שלצערך וגם לצערי היא מותרת (וגם לצער הגיבורים האחרים כולי תקווה שבאמת לא מעונים לירות בכוונה על כיתות לימוד של ילדים).
צה"ל צריך להוציא הודעת הצטערות אבל לא לבַכות על פשע שלא נעשה.
השימוש הציני בילדים כמגנים, ואיחסונם (ממש כמו חפצים שמאחסנים) במקומות שמהם מתבצע ירי מקשה ביותר על צה"ל ותאמין לי שהוא נזהר ולא יורה לכל עבר ללא שיקול דעת.
המצפון כואב, אבל אין דרך אחרת לפעול בשטחים שכאלה.
אם כבר נכנסנו ואמרת שאתה תומך בפעולה, אתה לא יכול לצאת כנגד הפעולה הזו, אלא רק להצטער על תוצאותיה, ולמהר לפעולה הבאה.

וכן, המצפון שלי נקי, קצת כואב, אבל זה כבר מצב טבעי.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 07-01-2009, 15:30
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
"תנאים איומים"???
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי משקיפה שמתחילה ב "היום שמעתי רופא שהיה בפעולה..."

מוזר אבל רחובות עזה לא נראים שונים ממה שראיתי בעמאן, אום אל פחם או ואדי ג'וז. האנשים נראים שבעים, לבושים לא רע: כל התמונות שבהם מראים "עוברי אורח" מתעללים בפצועים קל ע"י כך שאוחזים בהם כמו בקרשי בניין, כוללות מראות של כרסים לא קטנות וביגוד סביר מאוד.

נכון שכל זה לא תירוץ להפציץ אותם, אבל מוטב להפסיק על כל מכבסת המילים של "מחנה פליטים", "העיר העלובה בעולם", "ביאפרה/סומאליה/אריתראה" וכו'.

תמיד איכשהו נמצאים האנשים שממש אתמול - מה אתמול? לפני שעה! - פתחו עסק למחשבים, והנה באו היאהוד והרסו הכל. מזכיר לי את אלה שפתחו צימרים בסכנין בקיץ 2000 ואחרי זה באו לבכות שהיהודים לא באים והם מפסידים.

לא יותר מאשר עוד סוג של ערבים שההנהגה אותה הם מעריצים סיבכה אותם עמוק בבוץ. חוסר האחריות שלהם, מנו לא נגמלים תודות לעולם ולאונר"א, יש לו מחיר.

ישן 07-01-2009, 17:20
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
קו העוני הינו הגדרה טכנית גמישה ורעב - לא כל כך.
בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה מה זה רשע הרי ברור שאין..."

אין ספק שמצבם התזונתי של ילדי אלו שבחרו בחמאס בעת זו של לחימה גרוע ממצב ילדי ישראל. אבל 'רעב' הינו מצב המתייחס לפרוק רקמות, הפרעות בספיגה, בטוי מחלות של חסר ברכיבי תזונה מראזמוס/קוושיורקר וכו'. עשרות מליונים של ילדים בעולם השלישי סבלו מ'רעב' אמיתי לפני עופרת יצוקה ויסבלו ממנו לאחריו אם לא ימותו לבינתיים. הם לא מענינים את העולם שכן אין ארגון טרור עשיר העושה בהם שימוש וכי החברים של הוריהם אינם מאימים לפוצץ את הארופאים אם יפריעו להם לפוצץ יהודים.

ישראל קולטת ומטפלת בילדים חולים מעזה. גם כאלה שמבט מהיר במשפחותיהם או הבנה חלקית של שפתם מבהירים לך מה ברצונם לעשות למיטיביהם. יש שם הזנחה בריאותית, יש שם בורות, יש גנטיקה אבל בשביל לא מעט ילדים אפריקאים היום יום הקולינארי העזתי נראה כמסעדת גורמה. אני מניח כי יום יום עזתי זה אינו חמור בהרבה ממה שחוו ישראלים בתקופות קיצוב. לא נעים - אבל בשביל מה שהעם שלהם מעולל ומנסה לעולל גם לא נורא.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:52

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר