לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-01-2009, 21:48
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי oWeN שמתחילה ב "Lital -2"

היי OWEN (סורי שאיני זוכר את השם..)

לצערי/לשמחתי איני מסכים עם Thedarkdragon / Au79...
לטעמי אין כול כך מה להשוות בין שני הסידרות שהעלית עד כה.. כי הם פשוט שונות מידי בישביל להתייחס אליהם באופן שווה.

בסט הראשון שצילמת של "ליטל" צומת הלב נפלה בעיקר עלייה.. והיא הייתה "הנושא" של הסידרה.
בסט הזה העיניין שונה והפוך. (לפחות ממה שאני רואה ומרגיש)
הצומת לב העיקרית שלי בו היא על הבגדים של ליטל והיא איך אפשר להגיד את זה בעדינות מקצועית .. פחות מעניינת אותי...העיניים שלי מיד הלכו לעבר המעיל שלה שחייבים להודות בכול שלושתם הפריימים נורא דומיננטי ומושך את העין. המעיל חד,בעל פרטים טובים,חשיפה טובה. ניראה כיאלו הפוקוס אליו ורוב התאורה. כיאלו ונסית להוציא אותו כמשהו שצריך להתמקד אליו.
במידה והרעיון היה לשם צילום מסחרי לדוגמא.. עשית יופי של עבודה (מלבד טיפה חוסר חשיפה בתמונה הראשונה והשנייה) חוץ מזה הכול עובר יופי...
במיוחד ובמיוחד בפריים המרכזי. הדבר שלדעתי היה משדרג אותו אף יותר לרמה של פוטנציאל אמיתי לככב באיזה קטלוג בגדים מזדמן. במידה וליטל לא הייתה מחייכת למצלמה (לא שיש לי משהו נגד החיוך שלה חס וחלילה) אלה שומרת על פנים רגילות לחלוטין עם השיער המתנדף התמונה הייתה מקבלת פן קצת שונה.. וקצת יותר "מקצועי" כי החיוך שלה בפריים מרגיש לי קצת "פרווה" עם כבר חיוך אז הייתי רוצה לראות אותה עוד שנייה מתפוצצת מצחוק חיוך מאוזן לאוזן שגם אז האימפקט של התמונה היה הרבה יותר חזק (אפילו הרבה יותר חזק מההצעה הראשונה שלי)
לגביי הפריים הראשון והשני ... נורא נורא אהבתי את הרקע... ציבעוני בעל מרקם מעניין וטקסטורות מצויינות ובהחלט יכול לשמש לעוד הרבה רעיונות צילום דומים...
האלכסונים לא מפריעים לי ואף תורמים לטעמי...לעומת זאת האפלת הפינות גם כאן לא הכרחית אך גם לא גורעת במיוחד....

יופי של סט. אשמח ליראות עוד עבודות שלך מאותו התחום... עם אותה הדוגמנית/חברה (שאגב פשוט מדהימה וניראה שהמצלמה מחבבת אותה במיוחד)

נ.ב -החתימה והתיעוד התחתון מיותרים.... (אבל זה רק אני ... אני ממש נגד הדבר.... סורי..)
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-01-2009, 23:30
צלמית המשתמש של Au79
  משתמש זכר Au79 Au79 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי coolpix שמתחילה ב "היי OWEN (סורי שאיני זוכר את..."

השם שלה מופיעה על התמונה ובתחתית כל הודעה (לי נזירי).

אני יכול לנהל איתך דיון של שעות מדוע אינך צודק בהערות ובתיקונים שלך אליי. אקצר ואכתוב רק שצילום בגדים מקצועי,
והאמן לי שאני מבין קצת בצילומי אופנה, הצילומים האלו אינם יכולים להיות (פרט למרכזי). הבגד לא נראה טוב, לא נראה כולו,
הצבעים שלו לא מדוייקים ובאופן כללי הוא לא מונח נכון. אלו כן יכולים להיות צילומי אווירה, וגם בתחום הזה הם פחות
טובים מהסט הקודם. זו תמונת התרחשות מעניינת, בעיקר בכל הנוגע לרקע המעניין בתמונה ולשימוש המושכל בהשתקפות
בשיש של הקיר, אבל משהו מרגיש חסר. זה בקצרה.

אני כן מסכים שהמצולמת נהדרת, שיש פה שימוש נכון בהרבה אלמנטים, גם אם חסר.
אני גם מסכים עם ההערה שלך לגבי החיוך בצילום האמצעי (הטוב בסט). מה לעשות, חיוך מתקשר לאלבום משפחתי
ופחות לצילום מקצועי. זו הערה שקיבלתי פעם בלימודים.
בסה"כ ההערות שלך נכונות ובונות, פרט לדברים שאני לא מסכים איתם. (הכל כמובן לדעתי).

ישן 11-01-2009, 00:54
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Au79 שמתחילה ב "השם שלה מופיעה על התמונה..."

זכותך לא להסכים איתי.. בהחלט מומלץ....

אני מבין שאתה בלימודי צילום. גם אני סיימתי לימודי צילום בזמני וחייב להגיד שדיי הגבילו את אופקיי... אך לאחר שלמדתי קצת בעצמי ובעזרת אנשים מחוץ לתחום ה"ישראלי" המחשבה קצת השתנתה..

ממליץ לך ליראות עבודות של יניב אדרי בכול הנוגע לאופנה ומיתוג עכשוי שהוא לדעתי בין הצלמים המובילים בארץ בתחום..
ועם תסתכל בקטלוגים האחרונים של של "AL" תיראה טוב יותר על מה אני מדבר...
"החוקים" של פעם כול כך לא אקטואלים להיות... כי הם אך אפשר להגיד... משעממים....
אנשים צריכים להתלהב מפריים במיוחד ובמיוחד זה צריך להימכר.. (שוב כמובן תלוי לאיזה פלח הוא מנסה להגיע)

כמובן שלא התכוונתי שפריימים אלו בהחלט יכולים לשבת בקטלוג מסויים... אך הרעיון... וביצוע טכני משופר יותר בהחלט כן ורואים הרבה מהם בשוק...

בנוגע לחיוך.... טענתי שהחיוך בפריים מסויים זה "פרווה" והיה צורך או לוותר אליו או לעצים אותו....
ו"חיוך" לא מתקשר מיד לאלבום משפחתי..... לדעתי האישית רחוק מזה... אני אישית חייב לציין שאני עובר במשך היום על לפחות שלושה מגזיני אופנה לתצפית על הנעשה בתחום והרעיון של "חיים" "צחוק" "חוצפה" וכו... חוזרים כול פעם מחדש... תסתכל את כיוון חברת "סווטצ'" הכול צעיר/רענן ודיי שונה ובהחלט יושב ברשימת גדולי הפירסום של היום..... כמובן שזה לא אומר שכולם חייבים לבטות את זה בצילומים שלהם... לדגומא חברת PRADA שנדיר למצוא בפריימים של צלם הבית שלהם פריימים דומים לאלו של חברת סווטצ'.... סיגנון שונה/נישה שונה וכו.....
אז שוב... זה בהחלט יכול לעבוד... רק לא לכול אחד.....
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר