07-01-2009, 23:23
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.06.08
|
|
|
אפשרויות לפני גיוס.
נתחיל ב"סיפור" שלי.
אני בן 17 ואמור להתגייס בנובמבר השנה. יש לי קב"א 54 דפ"ר 70 סימול עברית 9 וצד"כ 30 פרופיל 72 סעיף ליקוי ראייה קל ופלטפוס, הפרופיל נקבע עקב לחץ דם גבוה קל.
עד עכשיו הייתי\אני עכשיו במיונים ליחידות\תפקידים הבאים:
-היחידה הטכנולוגית של חיל המודיעין-נופיתי מהשלב הראשון של המבחנים.
-שאלון גאמ"א,שחקים וחבצלות- מגאמ"א נופיתי עקב חוסר ידע במחשבים, ואין עדיין תשובות בנוגע לשחקים וחבצלות, רוב הסיכויים שלא עברתי לשלב הבא (לחברים שכן זומנו הודיעו חודש אחרי המועד האחרון לשליחה, ועוד חבר מילא טופס עם ציונים פחות או יותר זהים לשלי וקיבל תשובה שלילית)
-מודא"ל מוטס בחיה"א-הם אמרו שבגלל המצב בדרום כרגע העניין הזה נדחה, אבל אני הראשון ברשימה אצלם לקבלת מיונים ושאני מתאים, אז ככל הנראה אקבל בחודש חודשיים הקרובים.
זה כל מה שנמצא כרגע בתהליכים.
מה שמעניין אותי לדעת זה מה שעוד לא ניסיתי. שלחתי למודיעין פקס בערך עם כל המסלולים הקיימים והם נתנו לי רק לדברים שרשמתי למעלה למרות שבפועל רשמתי עוד מספר תפקידים.
קיבלתי מידעון עתודה, ומכללה טכנולוגית של חיל החימוש בנוסף לעלון של העתודה הלוגיסטית. כולם לא מעניינים אותי עקב הקבע הארוך בתפקיד שלא קורץ לי בכלל, בלשון המעטה.
אני מתעניין נורא במטוסים וכל מה שקשור לחיל האוויר, אז אם תוכלו להמליץ לי על תפקידים בתוך החיל שיש אליהם מיונים לבעלי הנתונים שלי ועם הפרופיל שלי (אין לי ת"ש מיוחדים).
אני רוצה לעשות זאת עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי.
ישנה עוד שאלה-מתי מתגייסים נובמבר אמורים לקבל מנילה?
תודה מראש.
נערך לאחרונה ע"י CoPilot בתאריך 07-01-2009 בשעה 23:27.
|