11-01-2009, 17:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.01.09
|
|
חזרה לצבא + וויתור פז"מ
ראשית, אבקש סליחה עם כבר קיים אשכול זהה - כי אם כן, לא הצלחתי למצוא אותו.
לפני כשנה השתחרתי מצה"ל עם פרופיל 21 נפשי, לאחר כ-8 חודשי שירות.
לצערי, נפלתי על קב"נית ופסיכיטרית יותר מדי טובות נפש - העובדה שאני גר לבד מגיל 16 והמראה התמים שלי דחפו אותם להמליץ ביתרה על שיחרורי מצה"ל.
השתחררתי, הלכתי לעבוד, התחלתי ללמוד, מצאתי חברים קרובים, קבוצה ואף היו לי כמה מערכות יחסים - אבל עם הזמן, הרגשתי שעשיתי טעות. הבושה שנאלצתי לסרב פקודה לסמל המחלקה האהוד, הבושה שגרמתי לעצמי להאמין שאני באמת נוטע לדיכאון עם מחשבות התאבדותיות - כשאני זוכר את עצמי במצבים הכי קשים נאבק בשיניים כי אני לא מוכן לוותר על החיים... העובדה שחברים שלי מקבלים צווי 8 ואני לא... העובדה שמצאתי שרשרת עם מגן-דוד ובנתי שזאת המדינה שלי, לא משנה מה... לא הייתי ציוני בזמן הגיוס, התגייסתי לקרבי כי זה מה שהצבא החליט - לא היה לי משנה אז. עכשיו - כן.
אבל כשאני חושב על זה, עם פז"מ של 8 חודשים ועוד לפחות 4-6, עד שאני יצליח להעלות את הפרופיל - יהיה "זקן מדי" ע"מ לעבור לקרבי. העם יתנו לי לחתום ויתור פז"מ לשם אישור טופס 55?
כי, עם אני ידע בוודאות שאין סיכוי שאצליח להיות קרבי, מוטב שאני פשוט אתנדב לצבא - אני בטוח שאוכל לתרום גם בדרך הזאת.
נ.ב. תודה רבה ל- Jesus Christ על המאמר, שאורר רצון להלחם ולא לחשוב על ההתנודבות כאופציה יחידה.
|