לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-01-2009, 17:39
  tinshemeth tinshemeth אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.01.09
שאלה חזרה לצבא + וויתור פז"מ

ראשית, אבקש סליחה עם כבר קיים אשכול זהה - כי אם כן, לא הצלחתי למצוא אותו.

לפני כשנה השתחרתי מצה"ל עם פרופיל 21 נפשי, לאחר כ-8 חודשי שירות.

לצערי, נפלתי על קב"נית ופסיכיטרית יותר מדי טובות נפש - העובדה שאני גר לבד מגיל 16 והמראה התמים שלי דחפו אותם להמליץ ביתרה על שיחרורי מצה"ל.

השתחררתי, הלכתי לעבוד, התחלתי ללמוד, מצאתי חברים קרובים, קבוצה ואף היו לי כמה מערכות יחסים - אבל עם הזמן, הרגשתי שעשיתי טעות. הבושה שנאלצתי לסרב פקודה לסמל המחלקה האהוד, הבושה שגרמתי לעצמי להאמין שאני באמת נוטע לדיכאון עם מחשבות התאבדותיות - כשאני זוכר את עצמי במצבים הכי קשים נאבק בשיניים כי אני לא מוכן לוותר על החיים... העובדה שחברים שלי מקבלים צווי 8 ואני לא... העובדה שמצאתי שרשרת עם מגן-דוד ובנתי שזאת המדינה שלי, לא משנה מה... לא הייתי ציוני בזמן הגיוס, התגייסתי לקרבי כי זה מה שהצבא החליט - לא היה לי משנה אז. עכשיו - כן.

אבל כשאני חושב על זה, עם פז"מ של 8 חודשים ועוד לפחות 4-6, עד שאני יצליח להעלות את הפרופיל - יהיה "זקן מדי" ע"מ לעבור לקרבי. העם יתנו לי לחתום ויתור פז"מ לשם אישור טופס 55?

כי, עם אני ידע בוודאות שאין סיכוי שאצליח להיות קרבי, מוטב שאני פשוט אתנדב לצבא - אני בטוח שאוכל לתרום גם בדרך הזאת.

נ.ב. תודה רבה ל- Jesus Christ על המאמר, שאורר רצון להלחם ולא לחשוב על ההתנודבות כאופציה יחידה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:07

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר