לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-12-2008, 15:39
  Egunit Egunit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.12.08
גיבוש צנחנים דצמבר (14/15.12)

לפני שהלכתי לגיבוש צנחנים התכוננתי הרבה פיזית ומנטאלית כמו הרבה ילדים
וחלק מזה היה גם לקרוא מאמרים של מי שעשה את הגיבוש לפני וזה עזר לי המון אז החלטתי להמשיך תמסורת.

היום הראשון : אין הרבה מה לספר , באים ממלאים שאלונים רפואיים ושאלונים לראיון בסוף וזהו מתייבשים ..
אחר כך מתחלקים לצוותים של 50 איש אני הייתי צוות 2 וזה הצוות שעם חלק ממנו תהיו באוהל עד הגיבוש .
עושים מסדר מימיה ( גומרים אותה עד הסוף ).. וזהו הולכים לסדר מיטות באוהלים.
אחר כך מקבלים מדים מודדים מחליפים וזהו בעיקרון רק תנסו לשרוד נפשית את הריחוק מהחברים ומהבית כי זה קטע ששבר 6 חבר'ה מהגיבוש שאני הייתי בו ..
עושים בראור ומתחלקים לצוותים קטנים של 15-20 חבר'ה.

היום השני : טוב אתם קמים ב3 וחצי בערך .. שותים תה וקוראסון (טיפ חשוב!!! לא לאכול תקוראסון ולא לשתות תתה!!!) ישר אחרי זה מסדר מימיה . עומדים בקור קופאים מקור רועדים ואסור ללבוש שום דבר מתחת !
מתחילים לזרום לתוך הרחבה המילואימניקים שיעבירו תגיבוש ,הם מתחילים להתחלק לקבוצות של 8-9 מפקדים על כל צוות ומתפזרים לצוותים שלהם .
אחד מהם הוא המפקד שידבר איתכם וימרר לכם תחיים (ל4 שעות לפחות).
טוב בקיצור אלונקות הרם ג'ריקנים על הגב ותדלים באוויר וקדימה אחריי !!
יוצאים לכיוון השטח של הבראור מתרחקים ומתרחקים ומתרחקים עד שהמפקד מוצא פינה טובה ומתמקם בה . מורידים תציוד והמפקד אומר להסתדר בשלשות ונותן 30 שניות לחשוב למה הגענו לפה ומה אנחנו מצפים מעצמנו .
אחרי זה הוא אומר רואים תגדר ?! מימין לשמאל בלי לגעת 10 שניות צא !
צא צא צא צא צא ככה איזה 20 ומשהו פעם ..
טוב ,עכשיו מנוחה +שתייה כמה דקות .
אחרי זה הוא מסדר 3 שקים בשורה ומולם במרחק 30 מטר עוד 3 .
מסתדרים בשורה ויוצאים לדרך למי שלא הבין -זחילות וספרינט חזרה מסתדרים בסדרי הגעה .
עוד זחילה עוד זחילה אחרי זה סדרי הגעה אחרי 3 סיבובים ואחרי זה אחרי 5 סיבובים.
טוב אחרי זה משימה : כל אחד חושב על נושא לא קשור לפוליטיקה או ביטחון ומדבר עליו 30 שניות .
אחרי זה אלונקה סוציומטרית משהו כמו 20 דקות ..
אחרי זה משימה עם עץ וחבית ובסוף עוד משימה עם צמיגים (הצוות שלי לא הצליח כלום )!!
זהו עכשיו מה שנשאר זה המסע חזרה :
מרימים הכול באויר 4 לוקחים אלונקה והיידה למסע כשהמפקד מרים יד חייבים להדביק אותו אם לא עושים סיבוב יותר ארוך .
מגיעים למין גבעה שעליה כל המפקדים מתמקמים ואנחנו עושים סיבובים למעלה למעטה כל הזמן סביב אותה גבעה ובינתיים הם רושמים אז כדאי לעזור תמיד ולהחליף תאלונקה !!
זהו מגיעים לרחבה מישהו מעביר מתיחות וכולם שמחים ועייפים . יוצא לכולם עשן כמו קיטור .

זהו ,מתקלחים עושים ראיון ויאללה הביתה (בדרך הביתה אתם מעבירים סרטים על הראיון מה לא אמרתם מה לא הייתם צריכים להגיד וכו..)
עזבו תרדו מזה אל תחשבו כי זה לא יעזור בכלום תקוו לטוב ושיהיה בהצלחה !!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-01-2009, 21:05
  Win32.Rbot.ZU Win32.Rbot.ZU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Egunit שמתחילה ב "גיבוש צנחנים דצמבר (14/15.12)"

היי הייתי בצוות 8 נראה לי... היינו די חלשים... כולם שם עישנו וזה
קיצר קיבלתי מידע מודיעיני של אח של חבר שלי שאמר שהוא דיבר עם בוחן צנחנים והוא אמר לו שהם בוחרים אנשים ברנדומליות כי הגיבוש זה רק מסורת

זה די נכון כי אני לא התקבלתי והייתי טוב בראיון ובגיבוש... ומלא מלא חברים שלי שהם פצצות לא עברו ראיון (הם נפלו משייטת/היחידה) וגם 2 חברים שלי שהם אלופים לא עברו תגיבוש עצמו והם איכותיים
יעני יש לי חבר שעשה גיבוש 669 ואמר שהיה ראשון בצוות שלו כל הזמן ולא קיבלו אותו... גם לא אמרו לו למה!! ואת הראיון הוא לא עבר והוא אחד האיכותיים... באמת איש זהב

קיצר צבא חרא ויאלה מוד"ש!!!!

כשקיבלתי את התשובה השלילית אני יודה שבכיתי... כי מאוד רציתי ואז כשניסו לנחם אותי אמרו:
עדיף דם על הידיים ובוץ בכתפיים מאשר בוץ על הידיים ודם בכתפיים (עדיף גולני על צנחנים)
וגם זה שניחם אמר שהם היו קוראים לדובדבן דו"צדבן = דובדבן היו כל הזמן דופקים ירי דו-צדדי בחיילנו והם מחזיקים בשיא צה"ל בדו"צים

אז זין על כולם!!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:57

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר