לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-01-2009, 18:29
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי 2Sky שמתחילה ב "אני הייתי. הערבים יכלו..."

מסכים שהם הביאו על עצמם את חורבנם, עם קצת סיוע מישראל. אבל לא זו הנקודה.
היו ימים יפים בעזה לאחר החתימה על ההסכמים. מסעדות מלאות, דגים שמנים על האש, נרגילות וכו'
אני פספסתי הזמנה להתארח במסעדה שהכרתי ואני מצר על כך.
כתבתי גם באשכול אחר בתגובה אחרת שאם העולם הערבי היה רוצה עזה מזמן היתה סינגפור או מלזיה של המזה"ת. הבעיה שכולם מכדררים בכדור הזה שנקרא פלשתינאים על מנת להשיג כל מיני מטרות שלא בהכרי קשורות לעם הפלשתינאי.
בכל מקרה אם היית , אתה צריך לדעת שיש שם אנשים מאד מסכנים עם סדר יום קשה וסיזיפי. אוכלים פיתות שהם אופים בבית, דגים שהם קונים בשוק או דגים בים, בצל ושמן זית. זאת לא קלישאה.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-01-2009, 18:26
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אכן, גם בישראל, כמו בעזה, ישנם ילדים מתחת לקו העוני"

דבר ראשון אין לי את הנתונים האמיתיים מה קורה בעזה, מההכרות שלי ומההבנה שלי של המצב ששורר שם כרגע, אכן יש מצב שיש שם אנשים רעבים ללחם/מים באופן סדיר ואנשים שנמנע מהם טיפול רפואי הולם.
אם ישראל אשמה באסון ההומניטרי הזה ? החמאס אחראי לכך שישראל מלכתחילה תקפה את הרצועה, ככה שאני לא מאשים באופן חד צדדי את ישראל אלא את החמאס שידוע שמחזיק ביד קצרה את הסיוע למסכנים ולעניים. מצד שני אלה יכולות להיות תוצאות של הלחימה שם.
מצד אחד יש תעמולה שאומרת אסון הומנטירי, ומצד שני תעמולה נגדית שמראה אנשים עשירים (שרואים שהם עשירים) קונים מצרכים במכולת שנראית מלאה בכל טוב.
אז אני לא שותף לא לתעמולה נגד ישראל ולא לתעמולה בעד ישראל שמוצגת פה.

john reese

ישן 14-01-2009, 19:06
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
החמאס אשם בהרבה יותר מכך.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "דבר ראשון אין לי את הנתונים..."

ישנן עדויות על כך שהסיוע המועבר לרצועה נחטף ע"י חמאס באופן קבוע ולא מועבר אל העם.

הבעיה העיקרית היא שהפסלטינים הם פיקציה. הם הומצאו על מנת להוות כלי נשק נגד הקמת מדינת ישראל, ולאחר הקמתה הם נשק על מנת לנסות ולהשמיד אותה (להחליש את מדינת ישראל בטירור מתיש במשך תקופה ארוכה, עד אשר יבשילו התנאים להתקפה כוללת של מדינות ערב עלינו, לדוגמא, קיום של פצצת אטום איראנית).

זו הסיבה שתהליך השלום איתם נכשל בדיוק בשלב בו הם היו אמורים לקבע את גבולותיהם עימנו ולוותר על דירושתיהם בנוגע לשטחי מדינת ישראל שהושגו במלחמת העצמאות.

מדינה פלסטינית לעולם לא תקום. שאיפתם להשמדת ישראל תמנע מהם להסכים למדינה בגבולות שנכבשו ב-67, וגם אם חו"ח ישראל תושמד, הרי שמדינות ערב ישתלו על השטח ויטבחו בפלסטינים, כפי שרק הם יודעים לעשות.

ישן 14-01-2009, 20:15
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "החמאס אשם בהרבה יותר מכך."

פיקציה שמיקציה, יש שם גם בני אדם, וחלקם רעבים וחלקם גם חולים.
עוד לא העלו את זה לאתר NRG אבל במוסף מעריב יש סקירה על מה מצפה לנו בדור הבא של הפלשתינאים.
לא משנה כרגע מי אשם, ושמת לב שידעתי להאשים את החמאס וגם את מדינות ערב, אבל הדור הבא של הפלשתינאים יהיה רע ונורא מהדור הנוכחי, ולמבצע הנוכחי יש חלק לא מבוטל בעיצוב ההתנגדות הבאה.
אז אם לא נהיה החכמים אלא הנבונים ולא נשאף להסדר כמה שיותר מהר, כל מה שקורה היום זו רק ההקדמה לדברים גרועים הרבה יותר.

john reese

ישן 15-01-2009, 19:27
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אתה דווקא תופתע לגלות שקרוב לוודאי שהשאיפות של שנינו מהסכם שלום הן דומות למדי
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "ברור שלהסכם שלום. אבל מה..."

ההבדל העיקרי הוא הדרך להגיע אליו וצורת התגובה שלנו עקב הפרות מהצד השני.

הדרך היחידה, לדעתי, להגיע להסכם שלום טוב (מבחינת ישראל, קרי, הפסקת כל מעשי האיבה מהצד הפלסטיני, הכרה מלאה בישראל כמדינה יהודית כולל ויתור על זכות השיבה והפסקת ההתחמשות וההברחות), הוא ע"י העברת מסר לצד השני שהם לא יוכלו להשיג שום הישג ע"י לחימה, והדרך היחידה לעשות זאת מתחילה במבצע כמו שנאחנו נמצאים בו כיום, כאשר אני הייתי מציע גם השתלטות על שטחים ריקים (בין אם היו ריקים ובין אם הפכו לריקים עקב פעילות צה"ל) וסיפוחם למדינת ישראל, כך שמבחינת הפלסטינים המסר יהיה שכל עוד הם לא מגייעם עימנו להסכם, לא רק שהם לא מרויחים דבירם, אלא הם גם מפסידים.

הפסקת אש, כפי שאתה מציע, רק תכין את הקרקע ללחימה הבאה, והפעם יהיו להם טילים ארוכים יותר.

אין לי שום דבר נגדם, אני רק רוצה לחיות בשקט ובשלווה, אולם אני לא מוכן לקבל מציאות בה הם מאיימים עלינו, פותחים באש מתי שרק מתחשק להם, ואנחנו צריכים להיות "סובלניים" ולנהוג ב"איפוק", כאשר חצי מהעולם משתין עלינו בקשת וטוען שהכל באשמתנו.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:47

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר