לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2009, 19:43
  Zimer2 Zimer2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.04
ערעור פרופיל- אסתמה

שלום,
אני צריך את עזרתכם, לפני שנה בצו הראשון נקבע לי סעיף על "אנמנזה של אסתמה" כלומר- פעם התלוננתי על קשיי נשימה אז הם לא לוקחים סיכונים.
אני נער בריא, בלי שום בעיות מיוחדות, בפרופיל שלי נקבע על 82 (סעיף של אסתמה של העור, לא קשור לאסתמה).
מכיוון שמאוד רציתי להתקבל לקרוס טייס הלכתי לרופא ריאות בשביל שיפסול את האפשרות שיש לי אסתמה, הוא שלח אותי לבדיקת "תגר אדנוזין" ולעוד 2 בדיקות (אם זה רלוונטי אז כיח מגורה וFENO) לצערי כל הבדיקות הראו מעל לכל ספק כי יש לי אסתמה.
אלרגולוג קבע כי יש לי אלרגיה לקרדית אבק הבית ועוד כל מני גורמים.
שלחתי טופס לערעור על הפרופיל שלי (יותר נכון לעדכן אותם במצב הרפואי שלי) נקבעה לי פגישה עם רופאת ריאות בבקו"ם, כאשר הראתי לה את כל הבדיקות היא אמרה שהיא לא מכירה את המינונים של אדנוזין.
(*הערה* יש 2 בדיקות מקבילות, אדנוזין ומטהכולין, בשניהם מקבלים ריכוזים שונים של החומר במינונים עולים ועושים ספירומטריה יש כ12 שלבים בערך אני נפלתי אחרי 9, ממש לא הצלחתי לנשום)
חזרה לרופאת ריאות, היא אמרה שהיא בכלל לא מכירה את המינונים של האדנוזין רק של המטהכולין (בנתיים ניסתה למצוא טלפון של איזה ד"ר במילואים כי אולי הוא ידע, אך לא השיגה אותו), בסוף היא השוותה את התוצאות של האדנוזין לעומת בדיקות של מטהכולין, דבר שלא הגיוני בהחלט אלו 2 בדיקות שונות.
ביחד עם כל הבדיקות צירפתי לה מכתב מסכם מהפרופסור שהלכתי אליו שבו נכתב חד משמעית שיש לי אסתמה ושאני משתמש במשאף דיסקוס לטיפול מונע (מה שאמור להוריד את הפרופיל ל64), היא אמרה שהיא בכלל לא מכירה את הרופא ובמילים שלה: "אני בכלל לא מתרגשת מתוצאות הבדיקות" וגם "אני לא מתרשמת ממה שהרופא כתב" והוסיפה כי זה שנכשלתי במבחן ה9 בבדיקה לא אומר כלום.
על כל אלה נכתב לי סעיף של "אסתמה קלה" והורד לי הפרופיל ל72.

הפרופסור שהלכתי אליו שלח אותי לבדיקות שוב (רק לבדיקת הכיח המגורה ולFENO) והפעם התוצאות היו תקינות לגמרי, מה שמוכיח שהטיפול מונע אכן עוזר.
סיפרתי לו על הרופאה בבקו"ם והוא אמר שזה ממש מוזר ושכדאי שאני אשלח שוב את הטפסים (כולל חוות הדעת החדשה עם הבידוקת העדכניות).
נקבעה לי פגישה עם רופא/ת ריאות ב8 לפברואר, אני צריך שתמליצו לי מה להגיד להם, הרי אני לא יכול להתחיל להתווכח עם רופא/ה בבקו"ם, אני רוצה כבר לסיים עם זה ושיקבע לי הפרופיל שאני אמור לקבל (כאמור- 64) כי בקרוב אני אקבל מנילה, אני כבר בכיתה י"ב ואני לא רוצה שזה ידחה כל פעם ואני אדפק בגללם בסוף.
אני חייב לציין שאני לא מנסה להתחמק משירות קרבי, אלא לקבל את הפרופיל הרפואי שמתאים למצבי הרפואי.
(בלי שום קשר יש לי סיבות אישיות שימנעו ממני להתגייס לקרבי בכל מקרה)

תודה,
עמית

נערך לאחרונה ע"י Zimer2 בתאריך 25-01-2009 בשעה 19:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:11

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר