25-01-2009, 11:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.10.08
|
|
כן.. הסידור הוא כזה שיחידת עוקץ היא יחידה התנדבותית בתוך חטיבת כפיר, ואתה מדבר על להגיע לפלס"ר גולני שהיא יחידה התנדבותית בתוך חטיבת גולני. אתה צריך לזכור שכל מה שקשור ליח"טיות וכו', אם אתה לא עובר גיבוש אתה תלך לגדודים של אותה חטיבה או חיל, דוגמא אם אתה לא עובר גיבוש מורן/זיק/רוכב שמיים אתה תלך לתותחנים בכל מקרה, לא משנה אם אתה מוכן להגיע לתותחנים רק בתור מורנצ'יק.
זה מצוין שאתה שואל את השאלה הזאת עכשיו, כי אני יודע שאני מרגיש את הלחץ ואני שנה לפני הגיוס. אם אתה גר באזור השרון, אני חושב שכדאי שתעשה מאמץ ותגיע לאימונים של יובל עילם, יש בכפר סבא, רמת גן, נתניה, רעננה והרצליה. יש אנשים שמגדירים את זה ככושר קרבי אבל זה משהו שונה מאוד מכושר קרבי ואני יודע שאני קיבלתי (ומקבל) הרבה מאוד תוכן מהתוכנית הזאת. זה גם עונה לך על השאלה השלישית, האימונים אצל יובל גם בנו לי מנטליות של פייטר שאני יודע שלא הייתי מגיע לזה לבד וקיבלתי הרבה מאוד ידע, בין השאר לגבי מבנה הצבא ואפילו הסיטוריה (שלומדים בדרך קצת יותר מעניינת מאשר בכיתה). תתחיל עכשיו, זה מאוד מאוד חשוב. אני אישית אדאג לך אם תבוא לאימונים של כפר סבא 
קוצר ראייה, עד 4.0, לא מוריד פרופיל אבל הוא סעיף פוסל ליחידות אחרות דוגמת שייטת 13, 669, סיירת מטכ"ל. אני לא מכיר את הנוהל לגבי עקמת.
אתה צריך להיות יותר ספציפי כי אתה עורך ראיונות בכל מיון שאתה עושה בצבא. בצו ראשון, ביום סיירות, ימי מיונים, בגיבושים, לפני הגיוס. כל מקום. ראיון זה... ראיון, אין הרבה מה להרחיב פה כי אתה לא יכול לקבל עצה יותר טובה חוץ מתהיה עצמך ותהיה בן אדם.
ציונים זה סיפור פחות משמעותי, אלא אם אתה הולך לקורס יוקרתי (חובלים או טיס), כי הם גם נותנים שם תואר וזה בעייתי אם אין לך תעודת בגרות.
בקשר לנשק זה באמת ממני והלאה.
|