לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2009, 13:31
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
השכלה היא לא פרס על שירות בצבא - מענק מהמדינה הוא כן פרס שכזה...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "תמיר: "השכלה היא לא פרס על שירות בצבא"."

רוב-רובם של מוסדות ההשכלה הגבוהה הם גופים נתמכי-מדינה, וככאלה עליהם להעניק הטבות למשרתים שירות חובה בצה"ל או למבצעי שירות לאומי. המדינה ח-י-י-ב-ת לוודא שיש העדפה ברורה
הן בקבלה והן בשכר הלימוד לאלה שנתנו מעצמם למדינה.
תמיר עצמה היא כמובן כתם מתמשך על מערכת החינוך. קולה נדם כאשר היה ניסיון בולשביקי למנוע
מקצינה בכירה בצה"ל שסיימה שירותה, להתחיל לעבוד באוניברסיטת ת"א.

אין ספק שלבוגי יעלון תהיה עבודה קשה לנקות את כל הפסולת הפוסט-ציונית שתישאר שם מימיה של
תמיר. בהמשך הוא יצטרך גם לנסות להתחיל לשקם הריסות של הרבה שנים של הזנחה ושיטת תקצוב
כושלת שגרמה לכך שרק החלשים שבסטודנטים שוקלים בכלל להיות מורים...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2009, 14:56
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

כל קואליציה עם מפלגת שלטון בת פחות מ40 מנדטים תהיה חלשה...
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "אם הליכוד יהיה 25 מנדטים - נראה לך שהקואליציה תשרוד?"

וככל שמפלגת השלטון תהיה קטנה יותר, כך תהיה הממשלה חלשה יותר. זה ברור, אבל שאלת הרכבת
הממשלה היא מה שנדון כאן - וליברמן ל-א ימליץ על לבני.

אם אתה רוצה, אנחנו יכולים להמר כאן. אתה תכתוב לבני ואני אכתוב ביבי (אגב, כמעט בכל קונסטלציה
שליברמן ממליץ על לבני, יהיו לה יותר ממליצים מאשר לגוש הימין, גם אם ליברמן יישאר עם 11 מנדטים),
ועוד שבוע וקצת נדע בוודאות...

מעבר לכך, אני אהיה מ-א-ו-ד מופתע אם אט"ד יתקרבו בכלל ל25. אני נוטה להאמין שהם יותר קרובים
להריח מלמטה את העשרים ולעמוד בסכנת עקיפה בידי ליברמן או העבודה, מאשר לאיים על הליכוד...
ישן 03-02-2009, 15:39
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אכן, אני גם טועה - ואתה-עצמך הצבעת על כשליי בחיזוי המשבר הכלכלי...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "אני זכור שלפני כמה חודשים..."

כשל ששותפים לו כ-ל הגופים הגדולים בוול סטריט, כ-ל חברות הרכב, כ-ל הבנקים המרכזיים ו-כ-ל
הממשלות...
אי אפשר להוכיח זאת, אבל אני סבור שלולא המשבר, אובמה הנפלא היה נותר אפיזודה בלתי ממומשת.

מכיוון שאני אף פעם לומד לקח, אני מוסיף לתת הערכות לגבי העתיד (בין השאר בגלל שלא יהיו לכך
השלכות לגבי אם אטעה - קשה לפטר אותי מכאן...), ואני דבק בהערכתי שלבני לא תהיה ראש ממשלה
ב2009, וכדי להגדיל עשות אני אקח הימור נוסף ואגיד שגם לר ב2010, 2020 או 2050. היא לא תהיה
ראש ממשלה - והאמת היא שזה לא דבר רע כ"כ...
הסיכויים שיקרו כ"כ הרבה דברים בתקופה של שבוע, שיגרמו לכך שהליכוד לא יהיה המפלגה הגדולה
ביותר, ויעמוד בראש גוש של קרוב ל70 מנדטים - הם מאוד קטנים...
ישן 03-02-2009, 15:56
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אכן, אני גם טועה - ואתה-עצמך הצבעת על כשליי בחיזוי המשבר הכלכלי..."

מה לגבי 2100? למה אנחנו לא מקבלים ממך הבטחה מפורשת שהיא לא תהיה רה"מ ב-2100?! נראה לי שאתה בונה על הזיכרון הקצר של ציבור הגולשים כאן בפרש, שיתעורר בשנת 2100 ויגלה שציפי לבני (אני מניח שגרסת ה-CS 200000 של פוטושופ שתצא באותה השנה תוכל לעשות פלאים עם מה שישאר ממנה בשנה הזו) היא ראש הממשלה האחרת ולא יזכור מי לא הבטיח לו שזה לא יקרה...

והאמת? עם איך שהמצב נראה כיום ואם האבולוציה עובדת גם בפוליטיקה וכל דור הוא פחות מקודמיו אז בשנת 2100 ככל הנראה נצביע לטובת אבנים. למרות שגם בבחירות הללו יש לנו הזדמנות להצביע לטובת משהו דומם שנראה ממש נחמד לאחר כמה ימי עבודה מרובים של אשפי פוטושופ בכרזות ברחובות הערים (כמו הר רשמור!).

מלבד זאת אני מקווה שלא נתבדה ב-11 לפברואר.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:45

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר