לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2009, 17:04
  שי1111 שי1111 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.12.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vdv שמתחילה ב "כמה שאלות על שייטת 13"

סעיף ראייה -פוסל שייטת.

לקבל פרופיל 97 זה לא קשה,אם אתה בריא כמו שאמרת אז יש לך פרופיל 97- הפרופיל לא קשור לכושר גופני אלא למצב בריאותי.

שתגיע לצו ראשון אל תזלזל במבחנים ובריאיון האישי -תעשה כמיטב יכולתך כי זה מה שיקבע לך את הקב"א שבעזרתו תוכל לקבל מיונים ראשונים [יום סיירות] לשייטת.

לגבי גיבוש -הוא מאוד פיסי אל תעשה טעויות כמו הרבה אנשים שאני מכיר שהתאמנו בחדר כושר וניפחו שרירים אבל בקושי התאמנו על ריצות ,לכן תתאמו על ריצות וכתוספת נפח את הגוף אם תרצה.
יש לך מאמרים ב"עוגן מאמרים" על השייטת.
בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2009, 18:08
  primak primak אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.10.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי vdv שמתחילה ב "כמה שאלות על שייטת 13"

אל תאמר להם שאתה רוצה "רק שייטת" כי הם לא יקחו אותך. המוטיבציה שלך חייבת להיות מוקדשת לשירות משמעותי בצה"ל, לא "אני רוצה שייטת ואם לא אז אני לא מתגייס" או סיירת ניירת או משהו כזה. זה רק טיפ להתחלה..

ראייה נחשב לסעיף פוסל?ואם כן אז הסרת משקפיים בלייזר יפתור את העניין?
מאוד כן. היו סיפורים על אנשים שהצליחו להתקבל לשייטת עם מספר של חצי או 0.75 אבל בוא נאמר שזה הרבה מאוד פרוטקציות וזה מאוד נדיר. אני לא סגור על זה, אבל אני חושב שיצא איזה תקנון לאחרונה יחסית שאומר שניתוחי לייזר לא מורידים פרופיל באופן רשמי.

לפי מה נקבע הפרופיל ?(אני מתכוון האם עושים מבחני כושר ודברים כאלה) וכמה קשה להשיג פורפיל 97?
לפי בדיקות רפואיות בצו ראשון. אין שום מבחני כושר, לא כלום. מבקשים ממך להמתח, לכל היותר. אם אתה בריא, יהיה לך 97.

האם במיונים הם מסתכלים על תעודות בגרות או משהו שקשור בלימודים?
בשייטת, לא ממש. אתה צריך תעודת בגרות בשביל קב"א גבוהה יחסית, למרות שאני לא באמת יודע ממה הקב"א בנויה. בכל מקרה, עדיף שיהיו לך ציונים לא רעים בלי קשר לצבא.

מישהו כאן היה בגיבוש שייטת?איך זה? מה עושים שם בכללי?
יש מספיק סיכומים לגיבוש שייטת במפתח המאמרים בראש הפורום.

מה הסיכוי להתקבל לשייטת?(יש לי כושר גופני טוב מצב בריאותי תקין ואני מאוד מאוד מאוד רוצה)
1 לעשרה אנשים מתקבלים, 2.5 מתוך עשרה מסיימים מסלול. מספרים מופלצים לגמרי (מה שאני אמרתי). בגיבוש האחרון התחילו 280 והתקבלו 29. מספרים בסדר גודל הזה, נאמר שהסיכוי לא גבוה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר