|
במקור נכתב על ידי Rationalist
1. ה"חשיפות" שלך מגוחכות. לא ניתן לחשוף משהו שהתרחש, פורסם ונדון בהרחבה. במיוחד טפשי לרמוז ולהסביר את הרמיזה בכך שאינך יכול, בנקודה זו בזמן, לציין שמות. טפשי עוד יותר לרמוז לקריסה של "נעה מחשבים", אך להמנע מלציין את שמה של החנות הכושלת הזו. מקריאת אותו אשכול, עולה שאתה בעצם אסטרולוג - "בחודש הקרוב תפגוש מכר מהעבר, ומשהו משמח יתרחש"... חנות מחשבים יכולה לקרוס, איזו הפתעה, בתקופה של מיתון עולמי קשה. ועוד אחרי שכמה אחרות קרסו. ממש האורקל מדלפי.
זה לא פורום סקופים, ואני לא מעונין לגרום נזק איפה שלא צריך. כואב לי על עסקים ומכרים שנסגרים, ואני כותב מה שאני יודע ולא מה שאני לא יודע. האם הוספת משהו בדבריך ? לא, סתם בחרת להציק.
2. אם הייתי צריך לתקן רק את הסתירות הבולטות במה שכתבת (אתה נוהג לסתור את עצמך מתגובה לתגובה), הייתי נאלץ לבזבז לא מעט זמן. לתקן את שאר ההגיגים המוזרים זו כבר משימה כבדה.
ממש מסכן, כמה עבודת תיקונים יש לך שאתה אפילו לא מתחיל. האם בינתיים הוספת מידע על הדברים שלי ? לא, סתם בחרת להציק.
3. הבעיה היא לא 100% נכונות. הבעיה היא שאתה בטוח, כמו תמיד, שאתה יודע על מה אתה מדבר. ולאחר שמתקנים אותך אתה טוען בפשטות שאתה לא מעודכן. מעין "אני 100% צודק, חוץ מהזמנים בהם אני טועה". הפורום הזה הוא פורום חומרה מקצועי, וקשה לי לראות כיצד אתה משתלב פה כמגיב על אשכולות. אני מציע שתחכה לפתיחת פורום "יבואני-על, שמכרו מעל 1,000,000 דיסקים קשיחים לפחות"
הדברים שלי היו נכונים עד לנקודת זמן מסוימת. כלומר היו אפילו 100% נכונים פעם. אם הוסיפו הצפנה בדרך ואני לא מעודכן, לא הופך את הדברים שלי פתאום ללא נכונים. האם תרמת ידע לדיון ? לא, סתם בחרת להציק.
יש לך מושג כמה דיסקים מוכר מפיץ דיסקים ישראלי בחודש ? בשנה ? ב 10 שנים ? במהלך הדיונים שלנו (אם אפשר לקרוא להם דיון ולא ריב) אתה תקפת אותי כאילו אתה מכיר אותי, אבל לא תרמת לדיון יותר מדי מידע. אפילו על הדוגמות של חברות שמתמשות בדיסקים של WD לא היה לך מה להגיד, אבל המשכת לתקוף.
אני מכרתי בחיי בסביבות מיליון דיסקים והחברה שעבדתי בה מכרה הרבה יותר. יש לך נתונים סותרים ? ענית כבר על השאלה הקודמת כמה דיסקים מוכר מפיץ דיסקים בשנה ? לא, סתם בחרת להציק.
אז תוסיף לתואר המומחה גם מומחה להצקות ואז הכל יהיה ברור.
.
|