לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2009, 20:12
  nir933 nir933 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי ביתר12 שמתחילה ב "עובדה זאת תוכנית שמאלנית עם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי ביתר12
עובדה זאת תוכנית שמאלנית עם הרבה שקרים אל תאמין לכלום

צריכים לתת לך באן של החיים, מה הקשר? מאיפה אתה מסיק את המסקנות הללו? אני מכיר את המקרה של עובדה קצת יותר מקרוב, אבל לא ממש, זאת אומרת רק שמעתי אבל לא באיזושהי סוג של הנפצה, זה אחד המקרים עליו דובר.

כפיר זו חטיבה מסכנה, שתודה לאל העבירו גדוד שלה לעזה. הם כל הזמן במחסומים ומעצרים ורואים את אותם ערבים והשחיקה, אח השחיקה הורגת אותם, ויש שם רוסים (ואני שוחר תרבות של ברית המועצות) שמדברים בינם לבין עצמם רוסית בלי שהאחרים יבינו (ממקור מהימן בהחלט), יש שם אלימות כלפי העצורים, ובאמת, אלימות שאין לה סיבה. כבר תפסתם אותו, למה צריך לענות אותו?יש מקרים שכשחייל שאומר ההפך ממה שהמפקד מחליט, גם אם מדובר בעניין של מוסר, הוא חוטף מכות. זה עצוב, זה מעורר רחמים, איך היהודי שסבל מאנטישמיות, ומהתעללות בכל העולם, מאבד את צלם האנוש שלו ופוגע גם באזרחים באותה מידה ואפילו יותר.

בחטיבה יש ריבוי מקרים של אלימות, מה שיש בכל חטיבה, אבל בעיקר בחטיבה הזאת וזאת בגלל השחיקה ואני חושב, שצה"ל צריך לטפל בעניין ולנסות למגר את השחיקה עד כמה שהוא יוכל, בצורה כזו שמקרי האלימות בחטיבה יהיו מעטים (לא ניתן למנוע) כמו שאר החטיבות. אני חושב שיש לעשות זאת באמצעות רוטציה של גדודים ברחבי הגזרות שכוללות את עזה והצפון כאשר 3 גדודים באיו"ש ו3 גדודים מחוץ לאיו"ש והם מתחלפים כל כמה זמן

שלא תבינו לא נכון, אני חושב שלוחמי החטיבה, בתור לוחמים, הם מהלוחמים הטובים בצה"ל מכיוון שהם נתקלים בלש"ב כ"כ הרבה ומתנהגים במקצועיות, ואני חושב שאם אף אחד לא יתגייס לשם ריבוי מקרי האלימות יישארו ואני גם חושב שהשינוי יתחיל בפרט ולכן צריך להתגייס לחטיבה ולעשות שינוי
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-02-2009, 17:07
  omer70 omer70 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.07
חרוב
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי relcon שמתחילה ב "מתגייס לכפיר-שאלה"

בתור לוחם בגדוד חרוב אני יכול להגיד לך בבטחה שאלו שטויות ואני אפרט,
כשתאמר למישהו שהוא מכוער תרגיש יפה, כאשר תאמר למישהו שהוא נמוך תרגיש גבוה.
סטיגמות כאלה ואחרות נוצרות על ידי האנשים עם הביטחון הנמוך ביותר ותפקידן להעלות לו את הביטחון.
תמיד גולני יגידו שכפיר הם בלאי ושהם לעולם לא יכנסו לעזה או ללבנון במקום לשבח את עצמם.
תמיד צנחנים יגידו שגולני ערסים בכדי שיהיה להם מענה להאשמות הקוראות להם נשנשים.
התפיסה היום היא שעדיף לחפור בור לאחר במקום לבנות הר לעצמך, החכמה היא להבין את זה ולהתעלם מהאשמות האלו, לבדוק באמת את היחידה או לשאול אנשים אשר באמת היו בה. כי לא, אף אחד מגולני גבעתי או צנחנים-לא היה בכפיר, וההפך.
אה ודבר אחרון, בכניסה האחרונה לעזה, לחמנו בפנים,הגדוד השיג את בדיוק את מה שציפו ממנו ויותר ואף יש פצועים והרוג לכוחותינו.. אז.. לא יכולים להיכנס לעזה?.. בלאי?.. אני לא חושב.

אגב, אם היית רוצה למענה לשאלות אני מוכן לעזור, רק תבקש את המס' בפרטי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר