לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-02-2009, 23:05
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
עקיבא אלדר ממש כועס על ביבי ש'הרג' את השלום

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1061927.html

פסקא 'מעניינת' מס. 1:

"נתניהו מרבה להתפאר שהטרור הרכין ראש באותן שנים בזכות המסר החד שלו - "ייתנו יקבלו, לא ייתנו לא יקבלו". ואכן, את מספר הפיגועים בתקופת ממשלת נתניהו אפשר למנות על אצבעות יד אחת. אבל לבד מההסכם על חברון, שהושג בלחצם של האמריקאים, יאסר ערפאת לא קיבל דבר...... "

עקיבא שלנו ממש מעוצבן מכך שביבי הוריד את רמת הטירור כראש ממשלה אך לא נתן דבר ליאסר ערפאת אלא אם הלחץ האמריקני עליו היה גדול. מסתבר שעקיבא שלנו חושב שעדיף היה לתת הכל וכמה שיותר מהכל ואז לראות מה יקרה. לא להתנות, חלילה, התקדמות בין הצדדים הניצים ב.. הפסקת הטירור למשל? נו שוין, מה זה כבר כמה "קורבנות שלום"?

פיסקא מעניינת 2 (הבחירות=בחירות 96'):

"למחרת הבחירות, במטוס שהחזיר אותי לוואשינגטון, ישב לידי אברך צעיר. הוא סיפר בגאווה איך הסיע חולים וזקנים אל הקלפי ופיזר כרוזים נגד שמעון פרס. "הרעבע פסק, שצריך לסלק את ממשלת הרשע שעשתה יד אחת עם עוכרת ישראל שולמית אלוני", אמר האברך והתפאר בהיותו פעיל גם ב"מטה היישוב הישן". זה היה שם קוד למבצע ליבוא תעודות זהות של חרדים אזרחי ישראל, שהלכו לעולמם בארה"ב. אחד מחבריו, צחק בקול גדול, הצביע 11 פעמים בעד נתניהו."

הייתכן ולעקיבא שלנו נודע על ביצוע פשע והוא לא טרח לדווח על כך למשטרה? מעניין כיצד הסיפורים המפוקפקים הללו על ביבי עולים כל פעם מחדש, מבלי שאיש חוקר בעניין ואיש מן הטוענים גם מספק הוכחות לכך. האם גם על עקיבא אלדר יתנפלו כפי שהתנפלו על ארי שביט בדרישה לחשוף את מושאי כתבותיו ומאמריו? מסופקני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2009, 09:37
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
זה לא סתם חרד!
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי משקיפה שמתחילה ב "עקיבא אלדר בניגוד לארי שביט..."

זה חרד שיושב לידו המטוס, ממש אחרי הבחירות: בא להצביע ולהשפיע, ועכשיו בורח!

מעניין אותי לדעת כמה רציני היה נחשב אדם כמוני שהיה כותב כאן בפורום משהו כמו:

"זכור לי איך בערבו של היום בו נחטפו רגב וגולדווסר ישבתי בפאב ידוע קרוב לשפת הים בתל אביב. ליידי ישב תל אביבי צעיר כאילו לבוש ברישול מעשה פועל קשה יום, אבל קשה היה שלא להבין בידיו העדינות של אדם שמעולם הטריח את אצבעותיו לגעת בכלי עבודה, אלא רק בעט אתה חותם מדי חודש בסניף הבנק ברחוב הירקון על טופס המשיכה של סכום הכסף הגדול ששולח לו אביו, פעיל מצפן ידוע משנות ה-70, והיום בעל מכרה יהלומים בקונגו. תוך כדי הפרחת עשן מהג'ויינט שהחזיק הוא סיפר לי על התחבטות שעוברת עליו האם לקבל תפקיד מפתה של עוזר מנהל קרן הון סיכון, או תפקיד של איש שיווק בכיר בפרוייקט מגדלי היוקרה שיקומו במקום השוק הסיטונאי. הוא חשש כי עבודות אלה, שחלק לא קטן מהן מתבצע בימי שישי, יפריעו לו בתחביביו שהם בילוי בבילעין ("נעלין זה לפאשיסטים הימניים של מר"צ!" הוא אמר בזלזול), עשיית נפשות ל"אומץ לסרב" ("אני עצמי סירבתי כבר בגיל 17!" הוא סיפר תוך שהוא מקיש עם טבעת הכסף שלו על כוסית הוויסקי שיבאס שמולו, "כבר אז ידעתי שאסור לתת יד לפאשיזם הציוני המזעזע המהול בקפיטליזם חזירי!") וקריאת חדשות מאת בלוגרים חתרניים בוולסטריט ("אתה עוד תראה ששורטיסטים כמוני יקחו את כל הקופה! כל ההפחדות על משבר סאבפריים זה ספין של אלה שכבר עמוק בכסף ורוצים להרחיק את הנגררים שבאים ברגע האחרון. חכה שנתיים-שלוש ותבוא להגיד לי תודה על הטיפ!").

על מסך הסלולארי שלי ריצדו כל הזמן ידיעות מדאיגות, אבל את הסביבה באותו פאב הן לא הדאיגו בכלל: "זו עוד התקפה נפשעת של המדינה הציונית שלך על לבנון חסרת המגן. אני לא קונה את כל עניין החטיפה: כולם יודעים שצה"ל יכול לביים דבר כזה בשביל לכפות מלחמה על האזור - זה גם אינטרס של כל בעלי ההון שמאחורי הממשלה הזאת, וכמובן ג'ורג' בוש: כולם רוצים להסית את תשומת הלב מעל הסבל הלא יתואר של העם הפלסטיני, רק כמה קילומטרים מפה. זו גם הזדמנות טובה לשלוח את החיילים להתאמן על הרג סיטוני, כדי שיהיו יותר יעילים אחרי זה בג'נין ושכם".

ואז הוא פנה ללכת: "קבעתי עם עוד כמה ללכת לדפוס ליד הבימה. אנחנו מכינים פליירים שמזהירים מגוייסי מילואים שלא להתגייס משום שהם עתידים להיות מואשמים בפשעי מלחמה. חבר שלי כבר עובד על הכנה של רשימות סטודנטים שיגוייסו, כולל תיעוד של המסמכים שיגישו לאגודה כשיחזרו, ואת הכל נעביר לחברים שלנו בלונדון".

לפני שיצא פנה אליו הבארמן והזכיר לו כי לא שילם. הוא הסתובב באדישות והוציא מכיסו ערימה מרופטת של שטרות כסף ישראלים וזרים, ניירות ועלונים פוליטיים וכולם מגולגלים בלי סדר ודבוקים משהו לפנקס אדמדם ועליו נשר מוזהב והכתובת: Bundesrepublik Deutschland-Passport.

ישן 08-02-2009, 00:26
  Shpringa Shpringa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.08
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "עקיבא אלדר ממש כועס על ביבי ש'הרג' את השלום"

זה חדש? או שלא התעדכנתי בפשעי נתניהו הרבה זמן?

"... הם הענישו אותו על חטאים בתחומים אחרים לחלוטין. השם הרע שהוציא לשלום והרוח הרעה שהפיץ סביבו, ריחפו מעל הממשלות הבאות, זו של אהוד ברק, השתיים של אריאל שרון וזו של אהוד אולמרט. כולן היו תחנות זמניות..."

בנוסף לאכילת נקניקיות והזעה מסתבר שהוא נושא באחריות לכישלנוות של אהוד 2X ושרון.
אני מציע לבדוק היטב מה בער לו לאלדר לשוב לוושינגטון למחרת הבחירות, הגיע הזמן לברר מי מפעיל את הסוכנים האלה ששולטים לנו במדינה. כבר לא פעם היו בחירות "דמוקרטיות" שהוטו ע"י כספים רבים וייעוץ של האמריקאים לטובת בובה שמשרתת את האינטרסים שלהם ע"ע ילצין ברוסיה 92 (ויש לי כמה ניחושים לגבי שרים ור"מ בארץ)
ישן 08-02-2009, 08:28
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אני לא מתחיל להבין את העקרון של "יתנו יקבלו..."
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "עקיבא אלדר ממש כועס על ביבי ש'הרג' את השלום"

מה נעשה כשייגמר לנו מה לתת, איך אז יהיה לנו שלום.

הרי כל פיסת אדמה שניסוגים ממנה זה גמור. ואילו הבטחות וגם פיסות הנייר, זה שווה רק מינוסים.

ציטוט:
זה שווה רק מינוסים

למה מינוסים, בגלל שמה שישראל מתחייבת זה מחייב אותם, שהרי "נצח ישראל לא ישקר", ואילו הערבים, הרי "ימינם ימין שקר", אין שום ערך להבטחה שלהם. ראה הסכמי אוסלו. וגם אם יש שם מישהו שכן אפשר לסמוך עליו, הנה היום הוא אחמד, מחר הוא אחמדניג'אד...

בקיצור: ימינם ימין שקר, והימין של הליכוד זה לא ימין.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר