לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-02-2009, 19:28
  דדון מוש דדון מוש אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.11.04
ואו!
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "ראיתי את זה בלייב. הוא האשים את רוזן שהוא חלק מהגוורדיה המאתרגת של העיתונות"

יכולתי ממש לשמוע את הפעמון לתחילת הסיבוב

בסופ"ש האחרון (למשל) עברה בשקט מופתי ספק כתבה ספק השתלחות של דרוקר (?) בנושא קשרי ביבי ורוני מאנה. רצף קטעי ארכיון לא קשורים מתובלים בהעלאת תהיות וזריקת בוץ (ושמות כמו גאידמק) ללא הצגת עובדות בכלל. איפה הייתה התקשורת המזועזת והחרדה לאיזון וסטנדרטים עיתונאיים?
איפה היא כשיושבים פאנלים שלמים מוטים לחלוטין לצד אחד ואפילו עלה תאנה הם לא טורחים להביא.

ואכן, להביא את רוזן לתוכנית כמו תיק תיקשורת זה אומר שאפילו לא מנסים להעמיד פנים שהתוכנית רצינית. מביאים כלב שמירה לפרומואים ופודלמן לתוכנית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-02-2009, 19:37
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "איש, למעט "מצפון" גם לא קבע שהסוד הנורא הוא הפרעת הקשב..."

אפילו אני לא זה שאמר שזהו הסוד הנורא שלה
את הפרעת הקשב ציין גם שביט
אבל כמו שציינת, יש הרבה עדויות של סובבים אותה שמכירים את התנהלותה בשנים האחרונות בכל מיני תפקידים ומעידים על חוסר היכולת שלה להקשיב, לנתח ובעיקר לקבל החלטות לבד.
למה אף אחד מהם לא עומד מול מצלמה ומזהיר את העם ?
בערך כמו שאף עיתונאי לא שואל את אנשי קדימה על ארד ואדלר, ובערך כמו שהרבה פוליטקאים במפלגות גדולות בעיקר, מתענינים עצמם ולא במפלגה בהכרח
אפילו העיתונאים שיודעים דברים לא מפרסמים אותם, ולא רק המצודדים והמגויסים

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 07-02-2009, 20:03
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
עניין ה"טבולה רסה" שמוכרים עבור לבני הוא בלוף-בלוף-בלוף!
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אני מסכים לחלוטין מילא היתה..."

זו אחת התרמיות השקופות, והיעילות ביותר שזכורות לי בפוליטיקה הישראלית. מי שיצפה מהצד יחשוב שמדובר על איזה רכש "בוסמני" של ישראל: שחקנית חיזוק כוכבת שבאה להיות כאן קפטן בלי שהתלכלכה בפוליטיקה הפנימית של הנבחרת.

אז זהו שלא! הגברת הייתה מספר 2 כמעט 3 שנים, ומוכרים לנו שיש לה רקורד נקי בגלל שלא הייתה לה הזדמנות, בעוד שהוא נקי פשוט כי היא לא עשתה כלום!

היא מדברת על "שלום" ו"יונה" בעודה "מבוקשת" על חשד לפשעי מלחמה במדינות שתפקידה כשרת חוץ, בין השאר, היה לדאוג שלא יטחבו חוטמן לעניינים כאלה!

היא שימשה כבכירה בממשלה שהיה לה הכבוד המפוקפק להיות מעורבת בשתי מלחמות, אבל מזהירה אותנו שאחרים יביאו לנו מלחמה ולא תקווה...

היו ימים שבהם הייתי חרד מפני נצחון של המערך, אבל תמיד ידעתי שאם "יקח" את הבחירות נקום מחר בבוקר לממשלה שפעולתה תהיה נגזרת כלשהי של מה שאנחנו כבר מכירים.

עם לבני אתה הולך לישון וקם בבוקר עם ה"מאידוף" המקומי שלנו: הוא מבטיח לכולם תשואת שיא, ואיכשהו יש לך הרגשה שאפילו הוא עצמו לא יודע איך לצאת מסבך הנוכלות עם איזה רווח.

ישן 07-02-2009, 14:49
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
הפרעת קשב היא ממש בעייה שאמורה למנוע מלבני את ראשות הממשלה. יש לה בעיות חמורות בהרבה
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "זה אכן סוד נורא הפרעת קשב לא..."

הפרעת קשב זה דבר שיכול לגרום לחוסר סבלנות ולפיוז קצר - אבל כמעט כל מי שיש לו את זה (בעיקר
בשנים האחרונות, כשהבעייה זוהתה) יכול לחיות ולתפקד בצורה נורמלית לחלוטין.

אני לא יכול להעיד על מליוני אנשים עם בעיית קשב, אלא רק על אחד - אני. אני אכן נוטה להשתעמם
מהר, וקשה לי לשמור על ריכוז - אבל כאשר ישנה משימה ש-ח-י-י-ב-ת לדרוש ריכוז מירבי, אז כוח רצון
לבדו הוא מספיק כדי להתמודד עימה. ראש ממשלה מתמודד עם אתגרים דורשי אתגר, ואין לי ספק שלו
הפרעת קשב הייתה בעייתה היחידה של לבני - הרי שהייתה יכולה להתמודד עם התפקיד בצורה טובה
יותר ממישהו כמו שרון, למשל, שנטה להירדם בישיבות...

הבעיות אצל לבני גדולות לאין שיעור מהעובדה שהיא בעלת פיוז קצר. הבעיות איתה מתחילות בכך שהיא
פלקט נטול כל שיקול דעת עצמאי, שעמדותיו משתנות חדשות לבקרים, וכל-כולה ספין אחד גדול, לתועלת
המושכים בחוטיה...
ישן 06-02-2009, 15:16
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
סלח לי על הגסות אבל זה ניתוח פסיכולוגי בגרוש ורבע
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי צ'נדלר בינג שמתחילה ב "ארי שביט הוא אנומליה..."

אתה עושה בדיוק את מה שאתה מאשים את שביט שהוא עושה!

קובע שהוא "לא עקבי בעינך" ועוד קביעות אחרות אבל מסתמך לחלוטין על הערך אודותיו בוויקיפדיה (כן... כן... אתה לא היחיד שהלך לקרוא אודותיו ביומיים האחרונים), שהוא עצמו (מעבר לבעיותיות העצומה בערכים וויקיפדיים אודות עיתונאים, אקדמו-סלבס ואנשי רוח המוכרים בעיקר ממעורבותם בפוליטיקה) כולו שאוב מילה במילה ממקור אחר.

לא הבאתה שום ידע אישי אודות שביט, רק ציטוט ממקור שהוא בדיוק ה"תריסר מקורות עלומים" הכל כך מגונה, רק שהוא שלך כאן...

ולעניין שביט: הוא לא "זגזגן" - הוא איש שמאל שהעובדות שאתה עצמך הבאת, מעידות כי היה מעורב אישית בפעילויות עוד מסוף שנות ה-70. ככה שאין שום ספק כי יש בידיו לא מעט "בשר" כדי לעצב את דעתו על שלל עניינים: ללא ספק הרבה מעבר למה שיש לכל מיני ילדים מגודלים שהפכו לדעתנים בפוליטיקה ומדינאות על סמך לבישת חולצות "free Palestine או קריאה באתרי אינטרנט של השמאל ומלהגים בנביבות עיקבית בכל מיני כלה תקשורת ובלוגים...

שביט, זה לא כתבו עבורך בוויקיפדיה, גם היה בבית קפה במושבה הגרמנית לפני כמה שנים, כאשר מרצח איסלאמי התפוצץ בתוכו ורצח כמה מיושביו. את הזעזוע שלו בראיון רדיופוני שנתן למחרת בבוקר אני עדיין זוכר. הוא טען שכאיש שמאל ותיק אין הוא יכול שלא להודות כי מה שראה הוא "פאשיזם רצחני טהור" ושאין לכך שום קשר לכיבוש-קישקוש.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 06-02-2009 בשעה 15:20.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:51

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר