לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-02-2009, 02:09
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "ארי שביט רואיין בערוץ 2 ועשה ל"פרשננו" אברמוביץ בית ספר לעיתונות"

בבקשה:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-02-2009, 10:52
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "תודה . הטמעתי בעמוד."

ארי שביט ממש לה הרשים אותי בדיון הזה. זה הרגיש כמו עיתונאי שעושה שמיניות באוויר בשביל לעשות תעמולה עבור הימין. מחר יופיע בטור של עפר שלח ב'מעריב' שתריסר מקורבים שלא רוצים שינקבו בשמם אומרים שציפי לבני היא הגירסה הנשית של בן גוריון. מה זה השטויות האלה?

אם מישהו עשה למישהו בית ספר בעיתונאות זה אברמוביץ' לשביט. אני בדעה של אברמוביץ'. זה לא התפקיד של עיתונאי לטפל בבחירות רדומות.

בכלל נמאס לי מהטענה שהתקשורת שמאלנית. התקשורת המיינסטרימית היא ליברלית וליברליות מאוד מזכירה את השמאל (מה לעשות? ככה זה). אילו התקשורת הייתה שמאלנית וממליכה מלכים אז ביבי לא היה נבחר ב96 ושרון לא היה נבחר ב2001 ו- 2003 (האיתרוג של שרון התחיל אחרי הנצחון השני שלו רק לקראת סוף 2003 בעקבות נאום ההתנתקות בכנס הרצליה)

ישן 05-02-2009, 10:40
  משתמש זכר juda juda אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.01
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "מענין מדוע לא תחקרת את שביט אודות מקורותיו עלומות השם"

אני לא זוכר ששאלו את השאלה הזו כאשר "מקורות עלומים" העידו כנגד נתניהו...

הצביעות הזו שכאשר יש כתבה העוסקת באנשי שלומו של אמנון אברמוביץ, פתאום בא האברמוביץ ודורש חשיפת מקורות?
מה קרה, הוא עיתונאי מאתמול? הוא שכח את עקרונות המקצוע שלו?
העובדה שהאיש כבר מזמן הפך ל"עיתונאי מטעם", ושרק מתי מעט זוכרים לו חסד נעורים, כאשר עדיין שיחק את תפקיד האובייקטיבי- אינה נותנת לאיש הזה סמכות להטיף לעיתונאים אחרים.

ישן 05-02-2009, 12:48
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
חבל שהפרשנות שלך כל כך עלובה
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "דן, אתה, כתומך מובהק של לנדאו וליברמן, צריך לברך על חשיפת פרצופה של לבני"

העובדה שאני מציין את ליברמן כאיש מעשה ובעל יכולת ביצועית איננה מעידה שאני תומך בכל מעשיו. תמכתי ואפילו הייתי שותף לחלק ממעשיו בתחום פיתוח הארץ בכלל (כולל פעילות חיובית וחיונית למען ישובים ערבים "נאמנים" ?) ולצערי גם באזורי מחלוקת בשטחים הכבושים.אני מתנגד לחלקים הגזעניים במצע (בנאומי) הבחירות שלו, למרות שאני תומך בברית הזוגיות (אפילו הרבהמעבר לזה) ובצורך בשנוי שיטת הממשל והבחירות.
לנדאו הוכיח את הגינותו בכלל וכיו"ר הועדה לבקורת המדינה. הוא איש שמה שבפיו גם בליבו פנימה ואיננו מוכן להתפשר על דעותיו.

דוקא תכונותיהם החיוביות הללו מסוכן לתמוך בהם ולתת להם כוח גדול מדי. כי הם יפעלו על מנת להגשים את קריאותיהם והכרזותיהם.
ישן 05-02-2009, 13:02
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
דן, אתה לא צריך להתבייש בתמיכתך בלנדאו וליברמן...;)
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "חבל שהפרשנות שלך כל כך עלובה"

ועכשיו ברצינות:
אין אדם אחד שחושב ברצינות שאתה תומך של ליברמן, או של כל מפלגה ציונית אחרת, לצורך העניין.
אני מניח שאתה ממוקם אי-שם בין חד"ש לבל"ד (מצד אחד, בחד"ש יש כמה יהודים, ומצד שני, בל"ד היא
תנועתו של האינטלקטואל המובהק עזמי...), ועדיין לא החלטת למי מהשתיים תיתן קולך...
אין דבר נלעג יותר מההתנפלות שלך על מאמרו האמיץ של ארי שביט, בנוגע לכך שאינו חושף מקורות
(עקרון בסיסי במקצוע זה הוא חסיון מקורות שאינם מעוניינים להיחשף). במקום לתהות למה המקורות
צריכים לפחד מחשיפה (רמז: זה קשור לתגובות ההיסטריות של שאר התקשורת ושל אנשי שמאל קיצוני
למיניהם), אתה מתנפל על השליח שמביא דברים בשם אומריהם.

עצוב מאוד שכדי לקיים את מצוות דתך, הגורסות גירוש יהודים (או הפקרתם למוות בידי הפלסטינים
שקיבלו נשק באוסלו וצאצאיו), אתה מוכן למינוי מישהי שלא מסוגלת לקבל החלטה, בלי אישור של אלה
שמרקידים אותה על חוטים...
ישן 05-02-2009, 18:02
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא, דן. הפעם כתבתי ברצינות. אתה איבדת מזמן כל קשר עם הציונות, שפעם כנראה היה לך...
בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "אתה ממשיך בפרשנות בלתי רלוונטית ואתה יודע זאת"

אורי אבנרי היה ציוני גדול בעלומיו, והיום הוא מודה בפה מלא שאינו ציוני אלא פוסט ציוני. אם זה קרה
לאורי אבנרי, זה בהחלט יכול לקרות גם לך - וקרה.
את שבחיך לד"ר עזמי קראו כאן כל גולשי הפורום, שחלקם יזכור יותר את תגובתו המופלאה של ישראלה
לנאום ה"אינטלקטואל המובהק" שלך...

ב. לא כ"כ הבנתי את המשפט שלך, אבל אני אתייחס בקצרה לרעיון הברור-מאוד שלך: אגדות ה"יעלו
עלינו במספרם" יצאו כבר מכל החורים. תפתח עיניים ותסתכל מסביב - הם עולים עלינו במספרם 60
מונים. רק המשקפת ההפוכה שלך גורמת לך להסתכל על הפלסטינים כעל כל חזות הסכסוך במזה"ת,
כאילו שהסיפור אינו גדול בהרבה, וכאילו אם נתחנף מספיק, הם ישכחו את הרצון לזרוק אותנו לים...
לולא ביצענו נסיגות - לא היו יורים מאותם מקומות, לא היו מוקמים בהם אינספור מעבדות חבלה, וכנראה
שהיו הרבה יותר בני אדם בחיים (גם פלסטינים, אגב...).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:51

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר