08-02-2009, 23:13
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 30.05.02
|
|
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "הלוואי והיית צודק, זה היה מאוד משמח ולא מאכזב בכלל."
בעקבות הכתבה כתבת משפט:
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי looklook
מבחינת אנטי ציונים - תל אביב היא העיר היהודית הגדולה ביותר.
|
אתה באמת יכול לעמוד מאחוריו? תיכנס לקישור שהבאתי לשפרינגה, איך הנתונים מסתדרים עם הטענה שלך?
תל אביב היא אנטי ציונית בעיקר אצל הדמגוגים, למה שנופל קאסם בשדרות אף אחד לא מתלונן על האדישות בראשון לציון? או יותר מזה, למה בבאר שבע התעוררו רק כשהחלו ליפול רקטת גראד בשטחם?
אני יכול להגיד שממה שאני ראיתי כמות המתנדבים שהגיעו לשדרות מתל אביב גבוה בהרבה מכמות המתנדבים שהגיעו מערים אחרות (אולי פרט לערי השרון שאירגנו הסעות רבות בימי שישי לפה). ולמרות זאת הדמגוגים ממשיכים לקוות לקאסם על תל אביב "כדי להעיר אותם", אף אחד לא יוצא נגד האדישות של פתח תקווה, חולון, בת ים, ירושלים, יקנעם (סליחה טלי , את יודעת שזה לא כולל אותך ) ונתניה.
אותו דבר עם הטענה הדמגוגית של אי גיוס לצבא או אנטי ציוניות, נתחיל מזה שהצבעה לדב חנין כראש עיר אינה בהכרח נובעת מאנטי ציונות, בנוסף לא מעט מבעלי זכות הבחירה הם משכירי דירות ("אנרכיסטים", סטודנטים ואנשים נוספים שלא חונכו וגדלו בתל אביב). בנוסף אפשר לראות מהטבלאות שבתיכונים הגדולים אחוזי הגיוס הם גבוהים (לא מספיק, אבל טוב יותר מערים אחרות).
ודרך אגב, אם כבר דמגוגיה זולה, איך אתה יצאת מהאדישות כשרקטת קאסם נחתה היום ב6:30 על אוטו ב"קיבוץ בשער הנגב"?
*חשוב לציין - בחיים לא גרתי בתל אביב ואני בכלל מכפר סבא, אחת הערים עם אחוזי הגיוס הגבוהים ביותר (מקום שלישי או רביעי אם אני לא טועה).

הגלריה שלי בפליקר
|