לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-02-2009, 21:11
צלמית המשתמש של deltaforce
  deltaforce deltaforce אינו מחובר  
מנהל פורום מתגייסים

חבר מתאריך: 15.06.07
שלח הודעה דרך MSN אל deltaforce
מגעיל רוטציה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "נתניהו: רוטציה לא באה בחשבון."

מאתמול בעשר בלילה, שעת פירסום המדגמים ועד עכשיו, התקשורת מדברת על רוטציה..
לי יש תחושה שפספסתי משהו, הלא כל הרעיון להחלת הרוטציה ב84 נבע משיווין בין הגושים לא?(תקנו אותי אם אני טועה, ואני ממש לא ציני) בהנחה שאני לא טועה, המצב עכשיו שונה לגמרי לא? איך לעזעזל המילה רוטציה בכלל עלתה לדיון בתקשורת? הרי יש לנו פה מצב שאמור להוביל להפך הגמור מרוטציה- יתרון ברור לגוש הימין, אולי זו פשוט שיטה של התקשורת להתמודד עם הכישלון?
נ.ב
(וכדרך אגב) רינה מצליח היא פשוט תופעה.. לא זכור לי שאי פעם עיתונאי עורר בי תחושת דחייה שכזאת(אולי עימנואל רוזן כששידר אתמול ממטה ליברמן).

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-02-2009, 18:48
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
התקשורת אוהדת מחנה שהוא לא התקשורת?
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "העניין הוא שמרוב שהם אוהדים..."

????

חוץ מאשר אהדה שטחית לשמאל - שזו אהדה טבעית למי שנראה כמוך - התקשורת בעיקר אוהדת את עצמה. מהשמאל הם חוסכים את שיני הארס שלהם, ורק נושכים בכאילו: כמו נחש במכון וולקני. זה עדיין לא אומר שהם אוהדים ממש ובבחירות אלה העניין בא לידי ביטוי! מצביעי הימין פשוט עשו לתקשורת מה שעושה צופה בTV כשהוא רואה את ג.יפית... הציבור הלאומי מחוסן לארס.

ומכיוון שבבחירות אלה העיתונות "נשכה" את ברק והעבודה - לפעמים עם ארס ולפעמים בלי - מצביעי השמאל, שלא רגילים לזה, ניזוקו קשה ואת התוצאות כולנו רואים. בשביל לחסל את ביבי עשו "אש על כוחותינו" מאסיבית, ובסוף בעיקר חיסלו את שלהם!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר