לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-02-2009, 09:10
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
הכל בסמנטיקה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "אולמרט ללבני: לכי לאופוזיציה."

"ובבחירות הבאות תוכלי לנצח".

ציפי, סורפרייז! בבחירות הבאות גם אני יכול לנצח! כל שאני צריך הוא להיות ראש המפלגה שיש לה קואליציה של 61 חברים, וזה אומר שניצחתי!

למעשה... כל אזרח ישראלי שמלאו לו 18, ושאינו חבר מר"צ, אין מניעה שיוכל לנצח. השאלה, אם לא הבנת, היא לא האם "את יכולה לנצח", אלא "האם תנצחי?" - ולזה אני לא בטוח שיש תשובה אופטימית.

אולמרט, כהרגלו, משחק במילים ובאנשים. פעם שלח אוגדה לסלוקי, הפעם הוא שולח את ליבני לסלוקי של האופוזיציה.

אהוד א' יודע את מה שכרגע לאיש אין זמן לחשוב: עם ביבי האיום והשריתא שלו בממשלה, הקרנבל של 1996-9 יחזור: אולמרט מכיר אותו, הוא הרי היה אז ההדרן של הקרנבל ("אני בטוח שאהוד ב' לא יחלק את ירושלים"): חלק בלתי נפרד מקרנבל ציבורי זו הקלמנטסיה של שומרי המוסר הציבורי, התקשורת ובג"צ, ואלה כבר ידאגו שאהוד א' האתרוג יצא נקי מכל החקירות בשל חוסר הוכחות, חוסר עניין ובעיקר חוסר רצון לפגוע בנביא השלומיזם החדש (וכמי ששניה לפני הליכתו הביתה עוד מחרחר נסיגות מובטחות על ימין ועל שמאל, חייב להיות שלומיסט נאמן).

אולי אהוד אמר לציפי בטלפון "לכי לאופוזיציה", אבל אחרי שניתק אמר בחיוך "I'll be back" והדליק סיגאר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:35

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר