14-02-2009, 17:21
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 29.09.05
|
|
היי.
הערה ראשונה כוללת על כולם... הביצוע נחמד (למרות כמה ליקויים שאני יסביר עוד שנייה) אך הרעיון עצמו כבר עבר כול כך הרבה ידיים..... במיוחד הפריים הראשון.עם כבר סטודיו אז או קלאסי לפי חוקים. או להשתולל ועד הסוף ולנסות להוציא מעצמך כמה שיותר יצירתיות...
(כמובן דעה אישית בלבד. דעה שגם אני מנסה לדגול בה ולא תמיד מצליח לצערי... )
1.פריים עם תאורה יפה,רכה ועדינה. שדיי מתאימה לפנים שלה. אך הרעיון של הצילום לא כול כך מובן לי.
במידה והחלטת להכניס לפריים משהו מאיים (בעל דעות מסויימות) כמו מזרק ועוד ממולאה בחומר אדום שמסמל מיד "דם" מדוע החלטת להכניס גם תאורה רכה ועדינה שכזו? התכוונת ליצור ניגוד כולשהו? משהו בסיגנון? (אשמח עם תסביר) או שלא חשבת על העיניין יתר על מידה ופשוט הכנסת את האלמנט הזה כחלק מהפריים? אישית הייתי מעדיף את הפריים רך ונקי כפי שהוא ללא המזרק. פריים אסטטי ומודלית יפה.
2.רעיון נחמד אך הביצוע קצת מרושל מבחינה טכנית כגון: רקע קצת מבולגן עם לוק "חובבני" (גם מהרקע הכי מעפן בעולם אפשר לעשות רקע מדהים ומקצועי) יש חוסר רקע בפינה השמאלית למטה,חסר לי איזשהו משפט על אחד הספרים שיקשר איכשהו לדוגמנית.
אני מבין שרצית ליצור פריים סקסי מושך וקצת פרובוקטיבי (שזה לא משהו רע כן...)
אחד הדברים המושכים בפריים (שוב בלי לעליב אף אחד וכו..) זה החזה של הדוגמנית חזה שבהחלט לא עשית מאמץ בישביל להסתיר אותו ... נשיכת השפתיים של הדוגמנית גם מרמזים על משהו מיני בפריים,המשקפיים,הספרים והעט שיוצרים לוק ופנטזיה של הרבה מהנערים על "המורה סקסית מבית הספר".
(ואני בהחלט הייתי אחד מהם)
במידה והפריים נועד בישביל לעורר את הרגשות הלוו בצופים הזרימה שלך נכונה וחסרה עוד קצת עבודה טכנית על התאורה,הרקעה ואביזרים. חוץ מזה מעובר יפה מאוד. (במידה ואכן לכך הייתה הכוונה)
3.כנ"ל +- אותו רעיון כמו של הפריים השני רק כאן יש בעיה עם הפרספקטיבה ובכלל עם בחירת הקומפוזיציה לצילום. לדעתי ממש לא מועילה (לשום רעיון שהו)
החלק התחתון של המודל קיבל עיוות מסויים (לא מצלמים בדרך כלל בזוית רחבה שכזו ועוד מלמעלה. גורם מידי פעם לעיוותים לא רצוניים) את הכיסא היה צריך או להכניס לפריים או להשאיר בחוץ (ולא להכניס חצי ממנו) המבט שלה מנסה קצת יותר מידי ועובר כבר את גבול הטעם הטוב... (שוב לדעתי האישית)
ושוב הרקע שלה דיי בעייתי לי. במיוחד החלק התחתון שלו.
4.פריים שהכי פחות אהבתי בסידרה. התאורה ממש לא במקום כאן הרקע גם לא. הספר ההפוך לא תרם כאן דבר לדעתי. הרמיזה הזו לערום לא עוברת טוב כאן. (התנוחה שלה לא טובה)
5.אותם הערות בערך כמו פריים מספר 4. את העיבוד כאן לא אהבתי. פריים שונה לחלוטין מ4 הראשונים עם ה4 הראשונים עוד יצרו טיפה סקרנות מינית אז הפריים החמישי סוגר את הסידרה במין "סטירה" תמונה "סגורה" של המודלית מבט יותר עמוק יותר מחושב ולא מתאים לסידרה. הורדת המשקפיים שלה מעידות שכבר "נימאס" "אין כוח כבר" וכו.. . למרות שגם זה יכול לעבוד טוב אך מצריך ביצוע טכני גבוהה יותר.
סך הכול נהנתי מהתמונות.. בהצלחה....
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank
נערך לאחרונה ע"י coolpix בתאריך 14-02-2009 בשעה 17:24.
|