לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-02-2009, 13:29
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
אשכול נבחר פורום מו"ס נותן משוב- מה הייתם רוצים לראות בפורום? מה יש לשפר?

זהו אשכול משוב, בעזרתו נוכל אנחנו (מנהלי הפורום) לדעת מה חסר לכם (הגולשים), מה הייתם רוצים לראות פה יותר, אילו תכנים הייתם רוצים לראות, מה מושך אתכם ולא קיבלתם עליו מענה.

אתם מוזמנים לענות על השאלון המצורף ולשרשר באשכול זה את תשובותיכם. נסו לפרט כמה שניתן- שאלון כזה נותן לנו אפשרות להשתפר ולהתייעל.

** כל השאלות מנוסחות כפניה לזכר, אולם גם בנות הפורום מוזמנות לענות עליו, כמובן! **

1. גילך ועיסוקך (שכיר / עצמאי / חייל סדיר / מלש"ב / משוחרר / שירות לאומי / אחר (פרט) )
  2. איך הגעת לגלוש בפורום?
  3. האם הנך גולש מזדמן או מתמיד בפורום?
  4. האם אתה גולש בפורומי מתגייסים נוספים? (פרט)
  5. האם אתה מרוצה באופן כללי מפורום מו"ס?
  6. ובאופן ספציפי- מה אתה אוהב בפורום?
  7. האם אתה מקבל את המידע הנדרש לך מהפורום?
  8. האם אתה מרוצה מהתנהלות מנהלי הפורום?
  9. האם התנהלות הפורום מבחינת התבטאויות / שפה נאותה- מספקת בעיניך?
  10. ציין שלושה דברים נוספים שהיית רוצה לראות בפורום

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-02-2009, 15:39
צלמית המשתמש של ציוניהודישראלי
  ציוניהודישראלי ציוניהודישראלי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.01.09
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "פורום מו"ס נותן משוב- מה הייתם רוצים לראות בפורום? מה יש לשפר?"

1. גילך ועיסוקך: אני בן 17, תלמיד, מלש"ב אין יותר מדי מה לפרט.
  2. איך הגעת לגלוש בפורום? התחלתי לחשוב על עתידי הצבאי ולשאול שאלות וכאן אני מוצא תשובות...
  3. האם הנך גולש מזדמן או מתמיד בפורום? אני נכנס לעיתים קרובות וקורא שאלות ותשובות, מתעניין.
  4. האם אתה גולש בפורומי מתגייסים נוספים? קצת בתפוז, אבל שם זה בדיחה לעומת כאן.
  5. האם אתה מרוצה באופן כללי מפורום מו"ס? מרוצה!
  6. ובאופן ספציפי- מה אתה אוהב בפורום? רוב השאלות פה הן על קרבי ואני בעז"ה הולך להיות קרבי ככה שאני מוצא פה תשובות לשאלות ששאלתי את עצמי.
  7. האם אתה מקבל את המידע הנדרש לך מהפורום? אפשר להגיד שכרגע כן.
  8. האם אתה מרוצה מהתנהלות מנהלי הפורום? בהחלט, אחראים מאוד.
  9. האם התנהלות הפורום מבחינת התבטאויות / שפה נאותה- מספקת בעיניך? כן, רק שלפעמים יש ר"ת שקשה לפענח
  10. ציין שלושה דברים נוספים שהיית רוצה לראות בפורום: יש לי משהו אחד, יש פה שאלות שחוזרות על עצמן המון פעמים[ואני יודע את זה, כי אפשר להגיד שחרשתי על דפים כאן], אני חושב שיהיה יעיל אם תהיה כאן הודעה נעוצה[או שאפילו תוסיפו לאחת ההודעות שכבר נעוצות] שבה יהיו תשובות לשאלות שאנשים רבים שואלים או דברים שולי לא ברורים וניתן לענות עליהם תשובה פשוטה[לדוגמה, ניסוח הפרופיל ומספרו ומהו הוא אומר].
שורה תחתונה, אחלה פורום אני בטוח שאני אגלוש פה הרבה לפחות עד הגיוס שיבוא.
תודה רבה ושבת שלום.
ישן 12-02-2009, 16:32
  dudi.vaknin dudi.vaknin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "פורום מו"ס נותן משוב- מה הייתם רוצים לראות בפורום? מה יש לשפר?"

1. 18, שכיר, מלש"ב.
2. בטח שאלתי שאלות לגבי הצו הראשון או משהו כזה לפני שנה וחצי.
3. מתמיד.
4. לא.
5. כן.
6. המאמרים כאן מאוד מועילים וב-99% מהאשכולות שאני פותח יש מענה (לרוב מענה מהיר).
7. לרוב.
8. מצפייה באשכולות מסוימים אני רואה שהמנהלים נוטים לשכוח שהם מנהלי פורום באינטרנט ולא מפקדים של טירונים. יש מקום לשיפור יחסי האנוש. יותר תשובות עניינות, פחות ציניות.
9. יש אנשים שמתבטאים בצורה לא הולמת, אבל העניין הזה נאכף דרך קבע (לפי מה שאני רואה).
10. כשם שמארחים אמנים ופוליטיקאים בפורומים השונים בפרש, הייתי רוצה שתזמינו לפורום מפקדים ואנשי צבא רלוונטים. זה יכול להיות מעניין ומועיל. יהיה נחמד לארח לוחמים ותיקים או מפקדים מהחילות שריון ותותחנים (הלא-פופולרים במיוחד) כדי שיספרו על השירות שם, שמרתיע מלש"בים רבים. המנהל עידו שירת בתותחנים, אפשר "לארח" אותו בתור סיפתח.

בהמשך לסעיף 10, רצוי לטפל בנושא השרשורים בפורום. אנשים לא יודעים לשרשר וזה פוגע בהבנת השיחות באשכולות.

תודה וכל הכבוד על היוזמה, חתולים!

נערך לאחרונה ע"י dudi.vaknin בתאריך 12-02-2009 בשעה 16:35.
ישן 14-02-2009, 03:03
צלמית המשתמש של MiG29
  משתמש זכר MiG29 MiG29 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.06

[
  1. גילך ועיסוקך 20 ,חייל:\
  2. איך הגעת לגלוש בפורום? חבר שלח לי קישור
  3. האם הנך גולש מזדמן או מתמיד בפורום? כשאני לא חסום אני מתמיד
  4. האם אתה גולש בפורומי מתגייסים נוספים? (פרט) לא
  5. האם אתה מרוצה באופן כללי מפורום מו"ס? אההמ כן ..חוץ מכמה כללים מעפנים לדעתי
  6. ובאופן ספציפי- מה אתה אוהב בפורום?את עצמי
  7. האם אתה מקבל את המידע הנדרש לך מהפורום?90 אחוז מהזמן כן
  8. האם אתה מרוצה מהתנהלות מנהלי הפורום?כן אבל שוב יותר מדי חוקים מעפנים יותר מדי רצינות חח
  9. האם התנהלות הפורום מבחינת התבטאויות / שפה נאותה- מספקת בעיניך?לא מזיז לי ממש מצידי שאנשים ידברו איך שבא להם הפורום לא אמור לחנך אנשים ובטח לא לשנות אותם ...זה מתנשא ומגעיל:S
  10. ציין שלושה דברים נוספים שהיית רוצה לראות בפורום:כרגע לא עולה לי שום דבר רציני לראש...
I'm a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I'm young enough to do it often and old enough to do it right. I don't have time for petty drama or emotional hysteries. I do what I want, when I want.

ישן 14-02-2009, 13:06
  משתמש זכר omri_ro_sn omri_ro_sn אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.07

1. מלש"ב.
  2. הייתי בגד"ח ורציתי לראות מי איתי ניראה לי...
  3. מתמיד.
  4. לא.
  5. כן.
  6. שאפשר למצוא פה תשובות לרוב השאלות.
  7. כן.
  8. כן.
  9. חוץ מהעובדה שמדי פעם כשאנשים פה רואים שאתה לא יודע משהו, או שאתה עצבני על הצבא בגלל נושא כלשהו, אז הם מיד נהפכים לסנגורים של הצבא ומתבטאים בצורה לא עניינית ומיותרת לחלוטין.
  10. כפי שציין הבחור למעלה, הבאת אורחים (קציני צבא וכדומה) לפורום יכולה להעלות אף יותר את יעילותו ולהפריך כל מיני הנפצות שאנשים פה מציינים.
ובסך הכל אני מודה שאני מאוד נהנה להיות חבר בפורום הזה,
תודה, ושבת שלום

נערך לאחרונה ע"י omri_ro_sn בתאריך 14-02-2009 בשעה 13:09.
ישן 14-02-2009, 23:49
  Or154 Or154 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.11.07

1. גילך ועיסוקך: 18 מלשב
  2. איך הגעת לגלוש בפורום? לא זוכר
  3. האם הנך גולש מזדמן או מתמיד בפורום? מתמיד
  4. האם אתה גולש בפורומי מתגייסים נוספים?לא
  5. האם אתה מרוצה באופן כללי מפורום מו"ס?כן
  6. ובאופן ספציפי- מה אתה אוהב בפורום?הפורום מכיל בתוכו המון מידע, וברוב המוחלט של המקרים הוא מידע אמין ואיכותי
  7. האם אתה מקבל את המידע הנדרש לך מהפורום? כן
  8. האם אתה מרוצה מהתנהלות מנהלי הפורום? עושה רושם שיש להם ידע רב בנושא, אבל גם לי ענו לא פעם בתגובות מתנשאות..דבר שלא ממש אהבתי..בכל זאת לא לכולם יש את הזווית ראיה שלהם והנסיון..זאת לא סיבה "לרדת" על אחרים ולעקוץ מדי פעם.
  9. האם התנהלות הפורום מבחינת התבטאויות / שפה נאותה- מספקת בעיניך? יותר חשוב לי מי הבנאדם שכותב את מה שהוא כותב מאשר איך הוא כותב את זה..לא צריך להכריח בן אדם לכתוב בשפה גבוהה, ובגדול זה לא ממש משנה לדעתי
  10. ציין שלושה דברים נוספים שהיית רוצה לראות בפורום: לא יכול להזכר עכשיו ממש..
ישן 17-02-2009, 12:09
צלמית המשתמש של yishain11
  yishain11 yishain11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.08.05

1. גילך ועיסוקך: 20, לפני גיוס.
2. איך הגעת לגלוש בפורום? חבר המליץ על צו"ב כפורום צבאי טוב, ומשם התגלגלתי לפה.
3. האם הנך גולש מזדמן או מתמיד בפורום? מתמיד.
4. האם אתה גולש בפורומי מתגייסים נוספים? לא.
5. האם אתה מרוצה באופן כללי מפורום מו"ס? מאוד.
6. ובאופן ספציפי- מה אתה אוהב בפורום? הרמה הגבוהה, והקפדנות בשמירה עליה.
7. האם אתה מקבל את המידע הנדרש לך מהפורום? בדר"כ.
8. האם אתה מרוצה מהתנהלות מנהלי הפורום? כן.
9. האם התנהלות הפורום מבחינת התבטאויות / שפה נאותה- מספקת בעיניך? כן.
10. ציין שלושה דברים נוספים שהיית רוצה לראות בפורום: 1)יותר הקפדה נגד הנפצות. יש המון מלש"בים שמנפיצים שטויות, ואנשים מעירים להם על כך, ולא נעשה יותר דבר (לפחות מנק' מבטי). יהיה טוב אם ימנעו דברים כאלה כמה שיותר. 2) מאגר המידע בפורום הוא מעולה, אבל אני אשמח לראות מדריכים לדברים קטנים יותר מגיבושים- החל באיך קושרים נעליים צבאיות (מלווה בתמונות) ועד איך משפצרים את הרצועה לנשק. מידע כזה יכול לחולל נפלאות למתגייסים צעירים שעוד בשוק מכל העסק. 3) לשמור על הרמה הגבוהה של הסדר בפורום- לא להפסיק את האכיפה החזקה על נהלי הפורום!

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר