לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום פוליטיקה ואקטואליה, נא לשמור על שפה נאותה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > פוליטיקה ואקטואליה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-02-2009, 09:35
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אתה מנסה להיות מרובע.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "בטח שתאהב, קיצונים משני צידי..."

מרובע הוא תמיד קיצוני.

לא הכול נמדד עם קיצוניות לצד זה או אחר.

תבין דבר אחד: פרגמטיות קיצוניות זו גם קיצוניות. מי שמנסה תמיד להיות באמצע, הוא פלגמט קיצוני.

לדוגמה: אשה נכנסה להריון, שוקלת האם לערוך הפלה או להמשיך בהריון. יש לה שני יועצים אחד הוא איש מרץ והשני - ש"ס. איש מר"ץ מייעץ לערוך הפלה, והש"סניק מייעץ להמשיך בהריון.

רופא שיצטרך לעזור לאשה הזאת, יהיה חייב לעשות או כעצתו של איש מר"ץ או כעצתו של של איש ש"ס. אי אפשר להיות באמצע, לערוך חצי הפלה או להמשיך עם ההריון אבל להסס ולדאוג שאיכשהו האשה תפיל בגלל חוסר תזונה או משהו כזה (בשביל להתחנף גם למר"ץ). מי שיעשה את זה הוא יהיה רוצח.

מה שקורה זה בדיוק ככה: יש את השמאל הקיצוני שלא נדבר עליו יותר מדי. ידועים דעותיו, וגם ידועים מאיפה הוא מקבל את התקציבים שלו, ומי מצביע עבורו. אבל הימין המתון והשמאל המתון והמרכז שרק רוצים לייבש את ההתנחלויות בכדי שתהיה הפלה בגלל חוסר תזונה, הם רשעים פעמיים: גם כלפי המתנחלים, וגם כלפי כל שאר העם שעם הנסיגה מיהודה ושומרון הם יהיו בתווך הטלים. הם מבינים את זה היטב, אבל מה לא עושים בשביל להתחנף למר"ץ ולשמאל הקיצוני. ואולי ככה אפשר גם לקבל איזשהו חיוך מגוי אירופאי או אמריקאי.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-02-2009, 00:25
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
האדון "שונרא" הוכיח (פעמיים) כי אורן זריף יכול עוד ללמוד ממנו..:)
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "אני לא חושבת שיכולתי לנסח זאת..."

הייתי שמח לשמוע שוב את דעתו.
אני כמובן הצבעתי ליכוד, (אידיאולוגיה בת הרבה מאוד שנים) אך בכל זאת הייתי מעדיף (אישית) שהעבודה וקדימה יחברו לליכוד בראשותו של מר נתניהו ולו רק, לשם הדמוקרטיה..
ממשלה ימנית דתית עלולה לסרבל את חיי האזרחים. גם קונסטלציה של ליכוד, העבודה וקדימה תעשה את העבודה בצרוף של מפלגה דתית או שתיים.
אמנם הנבחרת של הליכוד (לפחות העשיריה הראשונה) הינה טובה לאין ערוך משל שתי המפלגות האחרות, אך לטובת המדינה, הייתי מצרפן לקואליציה ומקווה בכל מאודי שמדינת ישראל תצא לדרך חדשה..ובאמת הגיע כבר הזמן.

ישן 17-02-2009, 00:34
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "האדון "שונרא" הוכיח (פעמיים) כי אורן זריף יכול עוד ללמוד ממנו..:)"

אם יש סצנריו אחד ויחיד בו אני יכולה לראות את העבודה בקואליציה - זה כדי לראות את קדימה נמקים במדבר האופוזיציוני ונעלמים מהאופק הפוליטי של ישראל. זו כמובן לא סיבה מספיק טובה למפלגה שקרסה.
הדמוקרטיה הישראלית קבעה בחירות האחרונות ללא צל של ספק שאין כל רצון במפלגת העבודה כמפלגת שלטון. עם כל הצער (הייתי מאושרת עם תוצאות אחרות) יש לכבד את רצון הבוחר. המיעוט מקומו באופוזיציה. ישיבה בקואליציה לפי הצעתך ממש לא משרתת את הדמוקרטיה. אני מסכימה, וגם הבעתי את חששותי, שממשלה ימנית-דתית מטרידה את מנוחתי עד מאד. אני חוששת באמת שיעברו חוקים שיגבילו אותי כאזרחית חופשיה כאן במדינה מבחינה דתית. אני לא רואה אפשרות אמיתית לממשלה ללא המפלגות הדתיות, או בכלל אפשרות לממשלה שאהיה מאושרת ממנה.

לפחות בכך שבחרתי באידיאולוגיה הקרובה ללבי קניתי את הזכות לקטר בלי סוף בכל תקופת השלטון של הכנסת הבאה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

ישן 17-02-2009, 14:21
צלמית המשתמש של צ'נדלר בינג
  צ'נדלר בינג צ'נדלר בינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.06
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Tallyco שמתחילה ב "אני לא חושבת שיכולתי לנסח זאת..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Tallyco
(ורצוי גם להיפטר מכמה ברקים מרציאנוים ופואדים בדרך ).

מרציאנו (מקום 17 ברשימה) בחוץ
לגבי ברק, אני לא מצליח להחליט מה אני רוצה ממנו. זה ברור לי שאני לא ממש מרוצה ממנו אבל החלופות מדאיגות אותי.

אני לעולם לא אסלח לעמיר פרץ על שלקח את תיק הביטחון ב2006. אני שכחתי קצת עד כמה אני כועס עליו עד שראיתי אותו בשבת האחרונה בתוכנית "פגוש את העיתונות" (ערוץ22). הוא טען שם שהוא לקח את תיק הבטחון מסיבות חברתיות. הוא רצה להוכיח שאדם מעיירת פיתוח יכול להגיע הכי גבוה בפוליטיקה הישראלית. רציתי לשבור את הTV מרוב כעס. צעקתי לאחי שיבוא לראות את השקרן הזה. עכשיו הוא משחק אותה רטרואקטיבית כאילו הוא לא לקח את תיק הביטחון מתוך אמונה שזו תהיה מקפצה לראשות הממשלה תוך התעלמות שערורייתית מכך שאין לאו שום יכולת לנהל מערכת כ"כ חשובה שהוא לא מבין בה כלום.

אני גם כעסתי על ח"כית יחימוביץ' שתמכה בו. זה כבר היה ממש לסובב את הסכין מבחינתי אבל סלחתי לה מהר כי ידעתי שזו טעות של חדשה בזירה הפוליטית (למרות שקשה לקרוא לה חדשה בהתחשבות ברקע המקצועי שלה).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר