לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-02-2009, 17:51
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי sleepy hollow שמתחילה ב "Bottled Water זה כבר המקבילה..."

מי עדן מגיעים ממעיין סלוקיה ברמת הגולן
נביעות מגיעים ממעיין נפתלי בגליל העליון
עין גדי ממעיין עין גדי.

תושבי הרמה נהנים ממי עדן בברזים, אבל אין זה אומר שמי עדן הם מי ברז.

AQUA NOVA הם אכן מים מטוהרים שמצהירים על היותם מים מטוהרים (כמו המים ב AMPM ובעוד רשתות שיווק עם מותגים פרטיים לא מינרלים).

את מי עדן מחרימים אלה שתומכים בהחזרת הרמה
את עין גדי מחרימים אלה שתומכים בנמרים ובחיות הבר שהמפעל גזל את מימהם (אני למשל)
את נביעות אני לא יודע מי מחרים
ואת מי הברז מחרימים כל שותי המים המבוקבקים והמינרלים למינהם.

כעקרון במים מינרלים יש פחות מינרלים מאשר במי הברז שלנו, אבל זה לא אומר שכל המינרלים נחוצים לנו כמו סידן למשל בכמויות מסחריות ועוד מינרלים כבדים שנוהגים להצטבר בצינורות המים ובצינורות והאברים של גוף האדם

לכן ההגדרה מים מינרלים היא לא הנכונה ביותר אלא באמת מי מעיין, או SPRING WATER

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-02-2009, 18:22
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
מי עדן הם "מים מבוקבקים"-נקודה.
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי sleepy hollow שמתחילה ב "Bottled Water זה כבר המקבילה..."

זה שיש עוד משהו בדרגה "נמוכה" יותר לא עושה אותם ללא "מים מבוקבקים".

בארצינו דלת מקורות המים "עושים" מכל מעיין נביעת בריאות, אבל האמת היא שחלק נכבד מהמעיינות הללו מתפקדים על תקן של באר: מעיינות הגולן ברובם המוחלט, לדוגמא, הנם מעיינות שכבה "רדודים" המהווים יציאה על פני השטח של אותם מים שזורמים חופשי ב"מזילים" (החלק הרדוד, המזרחי, של נחלי הגולן). אין הבדל משמעותי בין המים של קצרין ובין מי הבארות שבראשל"צ שתו עד לשנות ה-80.

עניין ה"מים המינרליים" הוא תרמית לא קטנה - וזה עוד בלי להכנס להיבטים אחרים (סביבתיים). ברור שמי ששותה אותם, ומשלם על כך, יטען בתוקף אחרת, אבל את האמת כבר חשפו אפילו כלבוטק ועוד בשנות ה-80.

ישן 17-02-2009, 20:21
  קוני קוני אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.10.06
g.l.s.h צודק ככול הנראה
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "מי עדן הם "מים מבוקבקים"-נקודה."

מותגי המיים הישראליים באים ממעינות שכבה אשר ההבדל היחידי בינייהם הוא הרכב המינרליים המומסים במים ואשר על מינונם המומלץ והאופטימאלי מתקיים ויכוח ניצחי.
בישובי הקטן אשר למרגלות הגולן התבססה,עד לא מזמן אספקת מי השתיה על הפקה עצמית ממעינות הדופן אשר בימים גשומים שהתאפיינו בנגר רב זוהמה כמעט מידית כתוצאה מספיגת הנגר וחדירתו אל האקוויפר.
ובאשר לכן או לא עונה על הגדרת המים המינרליים -כאשר ניסו לענין אותנו במפעל לביקבוק המים (שטעמם ערב במיוחד)נפסל הרעיון,לאחר שבבדיקות כימיות התברר כי המים סובלים ממחסור במינרלים מסוימים, במיוחד פלואור וסידן.

נערך לאחרונה ע"י קוני בתאריך 17-02-2009 בשעה 20:35.
ישן 18-02-2009, 08:59
צלמית המשתמש של Tallyco
  משתמשת נקבה Tallyco Tallyco אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.05.06
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 28 שנכתבה על ידי Lance שמתחילה ב "רק אל תגידי לי שאת בעד השטות..."

אני מקווה שלמדת "מעט" כימיה וביולוגיה.....
ללא כלור במי השתיה - תהיה חשוף לכל מיני מחלות נחמדות כמו שיגלה, כולרה, סלמונלה ועוד כהנה וכהנה.... לגבי פלואור - אין לי ממש דעה.
גם כלור וגם פלואור מוספים למי השתיה בתהליך הטיהור שלהם במאגר אשכול (אזור צומת המוביל). רוב הכלור לא נשאר במים אלא סותרים אותו עם סודיום הידרוכסיד, ומשאירים כמות שאריתית קטנה מאד על מנת למנוע התפתחות פתוגנים מחודשת. עד שהמים מגיעים לברז - רוב הכלור כבר לא נמצא בהם. כלור הוא נדיף, ואם ברצונך להיפטר ממנו לחלוטין - תשאיר את המים עומדים בכלי פתוח למשך הלילה. בבוקר הם כבר יהיו נטולי כלור. לגבי פלואור - הכמות שיש במים היא מזערית, ואת המים מפלירים כבר יותר מ-20 שנה בארץ. זו ממש לא הסיבה שאני לא שותה מי ברז, אלא הטעם שלהם וכמות הסידן המומס בהם - שבאמת מזיק לשיניים (תורם לא מעט לאבן שן)

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מיכל - 20.1.13

מאיה - 9.11.14
נטע - 2.4.20

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:36

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר