לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-02-2009, 21:42
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי morz שמתחילה ב "שאלה בקשר לסירוב פינוי"

אם אתה מסרב פינוי מנסים לגרום לך להתפנות, אם אתה לא מוכן בשום אופן מכניסים אותך למעצר.
בזמן שאתה במעצר ממשיכים הגיוסים לכל מיני מקומות וינסו להציע לך להתפנות לאותם גיוסים, למשל הגיע הגיוס של שיריון, שואלים אם אתה מוכן ללכת לשיריון. אם לא - אתה נשאר במעצר.
אם אתה נמצא יותר מדי זמן במעצר ולא רוצה כלום אז או שישפטו אותם ויכניסו אותך לכלא, או שיפגישו אותך עם קצין מיון שיציע לך כל מיני דברים (לא בהכרח אטרקטיביים), או גם וגם.
.. וכן גם יכול להיות שבסוף יגידו לך "טוב תתגייס לגולני".

נכון לשנת 2005 הייתה הנחיה שאם חייל מסרב פינוי כדי לעבור מיחידה קרבית אחת ליחידה קרבית אחרת לא יכניסו אותו לכלא אלא רק למעצר בקו"ם. אני לא יודע אם היא בתוקף היום אז אל תבנה על זה, יכול להיות שיכניסו אותך גם לכלא.

בסופו של דבר יש סיכוי שתקבל מה שביקשת או שלא. האינטרס של הצבא זה שלא יסרבו פינוי אז זה לא מדע מדויק.

לאן אתה אמור להתגייס שאתה מוכן לסרב כל כך מהר?

נערך לאחרונה ע"י Yotamz בתאריך 19-02-2009 בשעה 21:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-02-2009, 21:57
  morz morz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Yotamz שמתחילה ב "אם אתה מסרב פינוי מנסים לגרום..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Yotamz
אם אתה מסרב פינוי מנסים לגרום לך להתפנות, אם אתה לא מוכן בשום אופן מכניסים אותך למעצר.
בזמן שאתה במעצר ממשיכים הגיוסים לכל מיני מקומות וינסו להציע לך להתפנות לאותם גיוסים, למשל הגיע הגיוס של שיריון, שואלים אם אתה מוכן ללכת לשיריון. אם לא - אתה נשאר במעצר.
אם אתה נמצא יותר מדי זמן במעצר ולא רוצה כלום אז או שישפטו אותם ויכניסו אותך לכלא, או שיפגישו אותך עם קצין מיון שיציע לך כל מיני דברים (לא בהכרח אטרקטיביים), או גם וגם.
.. וכן גם יכול להיות שבסוף יגידו לך "טוב תתגייס לגולני".

נכון לשנת 2005 הייתה הנחיה שאם חייל מסרב פינוי כדי לעבור מיחידה קרבית אחת ליחידה קרבית אחרת לא יכניסו אותו לכלא אלא רק למעצר בקו"ם. אני לא יודע אם היא בתוקף היום אז אל תבנה על זה, יכול להיות שיכניסו אותך גם לכלא.

בסופו של דבר יש סיכוי שתקבל מה שביקשת או שלא. האינטרס של הצבא זה שלא יסרבו פינוי אז זה לא מדע מדויק.

לאן אתה אמור להתגייס שאתה מוכן לסרב כל כך מהר?

בהתחלה שיבצו אותי ללשיריון
אחר כך רציתי להעביר כמה שיותר מוקדם שכשאני יעבור לגולני תיהיה לי הזדמנות לעשות יחטיות שאני לא יבזבז זמן
כרגע אני בכפיר.
ועוד שאלה
לא שכזה אכפת לי,אני מוכן להילחם על שלי,האם הסירוב פינוי יכלול אלימות כלשהי? אמרו לי שמנסים בכוח להכניס אותך לאוטובוס..
נכון לא נכון?
אני המטרה שלי זה לצאת לקצינים,ואני לא רוצה להיות איזה פורע חוק רק בתחילת הצבא,ההפך אני מוכן לעלות לאוטובוס העיקר יגידו אני בגולני.
ועוד שאלה
האם זה שסירבתי פינוי ימנע מימני לצאת לקורס קצינים בעתיד?
יש לי נתונים יש לי הכול.ץ

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר