לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-02-2009, 05:33
  hamora hamora אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.09.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "חשיפה שתזעזע א המדינה עאלק..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי looklook
גילו שהפרוות הסינטטיות המגיעות מסין, עשויות מפרוות כלבים במקום מפרווה סינטטית. ביג דיל.

בשביל אנשים מסוימים (למשל אני, למרות שאישית אין לי שום ביגוד פרוותי, סינטטי או אמיתי) לגלות שמעיל שרכשו כסינטטי עשוי למעשה מפרוות חיה מזוויע בדיוק כמו שומר כשרות שגילה שהקציצות שאכל ככבש או פרה היו בעצם חזיר. למרות שכימית אין לגוף בעייה לעכל בשר חזיר אנשים רבים יקיאו בנסיבות כאלו.

מצער מאוד הזלזול שלך ברגישויות של בני אדם (שלא לדבר על זכויות בעלי חיים) אבל למרבה הצער אתה כניראה צודק ובמדינתנו המסוקסת מעטים מאוד יתרגשו מהתגלית המגעילה הזו.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-02-2009, 13:55
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "בתל אביב יש דווקא סיכוי טוב יותר לפגוש פרוות אפורות-שחורות"

אתה בכלל לא גר בתל אביב, אז למה אתה משמיץ וממלא אותה עכברושים ?
אתה עוד תבריח את התיירים...
אבל לעניין, גרתי בחלקים שונים של העיר (והסתובבתי בשאר החלקים לא מעט) והכמות הגדולה ביותר של עכברושים שראיתי היתה דווקא בתקופה בה גרתי בה' באייר.

מקום שני המלך ג'ורג'

ומקום שלישי בירמיהו, לפני שהפך מאימפרית חומוס בלבד, לאימפריית קניות,חומוס,פיצה וקפה.

אני עוד סוחב איתי מהצבא הלצה שמעולם לא הוכחשה/אומתה שבאחת מהערבים בהם אכלנו על האש בבסיס (מסורת קבועה כמובן) חלק מהבשר היה ממיטב עכברושי עזה. אני מניח שזו היתה הלצה.......

לגבי החתולים, לא חשבתי על זה, אבל אולי באמת צריך לטרנספר חתולים שמנים לאזורים מוכי עכברושים ועכברים ולהוריד להם את התפריט. מסתבר שטוב הלב של האזרחים לעתים גורם נזק. כמו עם היונים שמאכילים ובתמורה אנחנו פשוט אוכלים חרא מהם, ועכשיו החתולים שנרדמים בשמירה בגלל בטן מלאה.

לגבי הפרוות והאופנה, על מה אתה מסתכל כאשר אתה בתל אביב ?
רק על הרצפה לחפש עכברושים ?
העיר מלאה בפרוות, לפחות ברמת הצווארון, הפנימית וכל מיני קישוטי אופנה שרקומים תפורים מודבקים על הבגד.

'In the End We Are All Alone, and No One is Coming to Save You''
john reese

ישן 22-02-2009, 15:50
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
לא אני ממלא את ת"א בעכברושים
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה בכלל לא גר בתל אביב, אז..."

אלא המוני הבניינים מזמנם של בנציל'ה, יודל'ה ומומו שמהווים חממה טובה לחיות המחמד הללו. התיירים, כמובן, לא מסתובבים שם, או לפחות לא ישנים שם (למרות שבשלוחה הדרומית של חניון ככר אתרים יש גם המוני עכברושים), וחוצמזה שמי שבא מניו יורק אז העכברושים הפיגמיים של ת"א לא עושים עליו רושם בכלל.

וחתולי ת"א (מרכז-דרום ת"א אם לדייק) הם כבר גזע מנוון ברמת ה DNA ואין מצב שאבולוציה תצליח להחזיר אותם למצב שבו הם טורף ולא טרף. עם גורל של מוות מסכרת חתולים ושלל מחלות אחרות של מי שאוכל ג'אנק פוד, אולי הם יעדיפו שפשוט יפשטו מעליהם את העור ויעשו מהם איזה תיק סטודנטים. לפחות הסבל קצר ככה.

ישן 22-02-2009, 15:58
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לא אני ממלא את ת"א בעכברושים"

אין ספק שישראל נקייה מעכברושים בזכות חתולי הרחוב. מביקורים בניו יורק וערים רבות באירופה אני מסכים לחלוטין.
אני לא יודע האם המבנים הישנים אשמים, או פשוט רמת התחזוקה הלקויה והזבל שמתרוצץ חופשי ברחובות ובחצרות הוא האשם.
הייתי מאשים את המאכליות הרבות אבל כיכר המדינה למשל היא אזור מוכה עכברושים (שבגללם כמה כלבים שהכרתי נפטרו מאכילת רעל שהניחה העירייה וגם השכנים) ואין שם מאכליות. אולי פשוט הרבה זבל.

ואכפת לך להפסיק להציע לעשות מעכברושים נעלי בית ותיקי סטדונטים ?

john reese

ישן 22-02-2009, 16:08

למיטב הבנתי בניו יורק העכברושים מלכי העיר בעיקר בשל "נוכחות"
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אין ספק שישראל נקייה..."

חללי וצינורות ענק תחת העיר (התחתית, ביוב וכו') מה שכמובן בת"א יש רק על הנייר (מעניין האם בדגם פרוייקט הרכבת התחתית בת"א יש גם עכברושים מנייר...). ממה שאני מצליח לראות העכברושים חיים יופי בכל מיני חללים בבניינים הישנים, שהחצרות של רובם מוזנחות למדי ויש בהן הרבה פינות קלאסיות לעכברושים. בחלק מהבניינים שבאזור נחמני, יהודה הלוי, מזא"ה, מלצ'ט וכו' יש ממש שטחי הפקר בין גב של כל שורת בניינים.

ולגבי נעלי בית מעוצבות מעכברוש: אם אתה מעדיף להשאר עם הנעליים הרגילות שלך שעשויות מ 85% פוליאסטר ו 15% פינצ'ר: אז שיבושם לך.

אני מעדיף נעלי בית מחיות חביבות קצת פחות, למרות שבפועל אני פשוט הולך יחף בבית.

ישן 22-02-2009, 16:25
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "עכברושים בבסיסי צה"ל, כולל בבסיסי אזח"ע זצ"ל הם ברכה"

ואני דיברתי על התושבים הפלשתינאים

לגבי העכברושים בבסיס מקווה שלא אכלת יותר מדי על האש....

בזמן הפינוי של הנפה בה שרתתי ראיתי כמות לא הגיונית של ולדי עכברושים מתחת לפריקסטים שרק מלמדת על הכמות האינסופית ולא הגיונית של עכברושים ברצועה. יש לי אפילו מספר תמונות כאלה.
לך אולי זו היתה ברכה מאחר והעבירו לך את השמירות, אני זוכר תקופות בהן מספר העכברושים היה בלתי נסבל וחיילים במוצבים ובגדודים ישנו עם נעליים בפקודה זאת לאחר מספר מקרים סמוכים של נשיכות האצבעות ברגליים של חיילים שישנו יחפים. מכאן בא לך הרעיון של ללבוש אותם :?

john reese

ישן 22-02-2009, 18:18
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי נוסטור שמתחילה ב "משום שכנראה בחור צעיר,אתה לא..."

אם קראת את כל הכתבה מדובר על קבלן שהחברה עבדה עימו בסין.
יכול להיות שזו הצהרה מכסתח"ת ויכולה להיות גם אמת.
לא מעט מפעלים בסין עובדים ברמת גימור ואיכות מהגבוהות בעולם.
הכל בשאלה מי הבעלים של המפעל ומי מבקר אותו.
כאשר רוצים לחסוך שוכרים קבלן, או קונים בשוק הסחורות סחורה זולה.
כאשר מקפידים על איכות המפעל הוא בבעלות זרה (משותפת) ומגיעים צוותים מקצועים לבקר אותו.
אני לא אגיד רב או כל, אבל תעשיית האלקטרוניקה מייצרת בסין, ואני לא רואה שאתה מתלונן על המעבד אינטל שלך שיוצר בסין שמכיל חומרים אסורים או הלוח,מסך,כרטיס מסך,טלויזיה,מגבר וכו'. כמו כן הנעליים, חולצות, מכנסיים של פירמות ידועות.
כאשר המפעל הוא שלך, האיכות היא שלך.
כאשר אתה קונה ממישהו, יש אינספור רמות של איכות וגימור וחומרים שמשתמשים בהם על מנת לחסוך.
היצרנים הכי גדולים בעולם מייצרים בסין, ככה שלצאת בהכללה נגד האיכות הסינית זה היה פעם, היום יש גם הכי טוב וגם הכי גרוע ושניהם מיוצרים בסין לטוב ולרע.

john reese

ישן 22-02-2009, 16:18
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
מאחר והשכלתי הטלויזיונית בעשור ומחצה האחרונים מתבססת על מה שרואים אצל ההורים ב'שישי'
בתגובה להודעה מספר 34 שנכתבה על ידי g.l.s.h שמתחילה ב "לא היית מזועזע כשההפקה דאגה ששיפרע תנצח את הדורבן?"

+ השלמות מ'ארץ נהדרת' דרך המחשב עד לפני מספר חודשים

הרי שממש לא הזדעזעתי. מה שכן הפתיע אותי הייתה הרצינות התהומית בה התייחסו חלק מן האנשים עימם אני עובד לתוכנית ולמאבק ההרואי 'על דמותה של מדינת ישראל' ואולי של העולם כולו בין מר בובליל לגברת פרידמן. נראה מלאכותי כמו התרגשותו של השדר בעת נצחונה של הפועל חולון בגביע המדינה ב'יומן' האחרון. נראה לי כי הרבה יותר הגיוני להתרגש על כי לחולון קבוצת כדורסל ולא רק משרד רישוי.
ישן 22-02-2009, 16:29
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מאחר והשכלתי הטלויזיונית בעשור ומחצה האחרונים מתבססת על מה שרואים אצל ההורים ב'שישי'"

זלזול רמת גני אופיני.
אכן רמת גן מככבת כבר מספר שנים בראש הטבלאות של הערים השוות והטובות לחיות בהן (מצד האוכלוסיה, העייריה, רמת חיים וכד')
חולון עם זאת היא כוכבת בטבלאות האלה, ואפילו נחשבת לעיר מוצלחת יותר מרמת גן בהרבה פרמטרים שבראשם התושבים שמרוצים מאד מעירם. אני לא מתבייש להגיד שיש לי אפילו חברים בחולון וכולם אכן מאשרים שהעיר מצוינת לגור בה.
אז חולון היא לא רק צומת חולון ומשרד הרישוי, היא גם ה"ח" של החי-בר

john reese

ישן 22-02-2009, 16:48

אפילו אני יודע ששפרה היא לא פרידמן, אלא משהו ארוך ומסובך יותר
בתגובה להודעה מספר 35 שנכתבה על ידי .ישראלה היפהפיה שמתחילה ב "מאחר והשכלתי הטלויזיונית בעשור ומחצה האחרונים מתבססת על מה שרואים אצל ההורים ב'שישי'"

"פרידמן" זה כינוי ליוצא יאשכנז, ולמדתי את זה בדרך הקשה (יחסית... ).

פעם אמרתי לבן שלי (שהיה בן שש וקצת באותו זמן) שכשהוא ישן איתי באוהל בחניון זוויתן באמצע הקיץ אז הוא סבל הרבה יותר מאשר הבטלנים של השרדות (הראשונה...) שכל היום מסתובבים בטן גב על איזה חוף, אז הוא ממש נעלב עבורם, וענה לי משהו כמו "אתה לא יודע כמה קשה הם עובדים שם!".

ואם תקח בחשבון ש"השרדות" זה משהו שהוא לא ראה לדקה (כי באותה תקופה היה רק מכשיר TV אחד בבית ולא היה על הערוץ הזה) אלא רק הכיר מסיפורים של ילדים מהכתה שלו, אז תוכל לשער עד כמה הז'אנר הזה לכד את התודעה...

ואגב חולון:

שם המציאו את הפטנט של להציב בובות פלסטיק מטופשות של חיות ברחבי העיר

שם המציאו את המונח החוב"תי "אתה עוד תשמע מי זה אוחנה מג'סי כהן!" (בעברית תקנית זה "ניצחת אותי, אבל אני אנסה לתת לך יום-יומיים של חרדה מסויימת")

חולון היא הגבול המזרחי של בת-ים

בחולון יש את שכונת השיש העירונית הגדולה בישראל

חולון היא העיר היחידה שיש בה סניף "נאפיס חולון" שנמצא בכלל ברישון (נשבע לך!)

מבחינה תיירותית עולמית חולון זו השכונה שהתפתחה סביב פרוייקט "דיאלוג בחשכה" ששם את ישראל על המפה מבחינות מסויימות (סיכוי סביר שחולון תקבל "אתר מורשת עולמית של אונסק"ו" - יחד עם "עזרא ובניו")

סופי צדקא באה מחולון

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 22-02-2009 בשעה 16:57.
ישן 22-02-2009, 18:28
  מצפון מצפון אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 43 שנכתבה על ידי Pilon שמתחילה ב "אולי התמונות הבאות יחזירו את..."

אני ארצה שיזכרו אותי בתור אחד שמתנגד לתופעה ולא בתור אחד שעושה מזה צחוק ותופעת פרוות הכלבים מזעזעת ואכזרית. מה שאכזרי בה במיוחד היא העובדה שממש גונבים חיות בית.
מילא היו מגדלים אותם מראש.

בסין יש אזורים שמגדלים כלבים למאכל מאחר וזו החיה היחידה שאפשר לגדל בתנאים הררים קרים וקשים ללא שדות מרעה. עם כמה שזה אכזרי זה הרבה יותר מובן ואמור להתקבל בהבנה.

אם כבר אז כל תופעת הפרוות בזויה בעיני, מאחר והיא התעמרות האדם בטבע לצורך מותרות והתעללות בחיות חמודות כמו המינק למשל:

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

בכתבה של אושרת קוטלר היא שאלה את אורנה בנאי, למה בעצם הצדקנות הזו ?
הרי אנחנו אוכלים בשר, לובשים מוצרי עור, אז מה רע בפרוות כלבים ללבוש ?
וכאן ענתה אורנה שמדובר במותרות ולא בצורך קיומי.
עם כמה שאני מסכים איתה, ואני אכן אוכל בשר, יש לי כמה מוצרי לבוש מעור (חגורות ונעליים, מעולם לא היה לי מעיל עור), אבל אינני משתמש בחיות לצורך מותרות. אני אפילו לא אוכל סרטנים כחולים שאסורים לצייד. אבל איפשהו אני יכול להבין את מתנגדי הצדקנות הזו. בשבילם יש לנו חוקים שיקבעו עבור כולם מה מקובל ומה לא.

john reese

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:36

הדף נוצר ב 0.10 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר