
27-02-2009, 15:10
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.10.08
הודעות: 1,450
|
|
|
מתנחלים: נתבע את צה"ל על הרס מבנה בחומש
כוחות צה"ל ומג"ב הרסו לפנות בוקר מבנה מעץ ששימש כבית מדרש של ישיבה בהתנחלות המפונה חומש, כך טוענים אנשי היישוב. לטענתם, ההריסה התבצעה ללא צו מתאים.
בנוסף טוענים המתנחלים כי מהמקום נלקח ציוד פרטי רב. אנשי חומש מסרו כי הם מתכוונים להגיש תביעות אזרחיות כנגד האחראים ולהקים מחדש את המבנה ההרוס.
ח"כ יולי אדלשטיין (הליכוד) אמר בתגובה כי אהוד ברק הוא שר ביטחון בממשלת מעבר וככזה אסור לו לפעול נגד רצון הציבור כפי שבא לידי ביטוי בבחירות. "מוטב לברק שיעסוק בפתרון בעיית הקסאמים בדרום במקום לעסוק בניסיונות חסרי תוחלת לעצור את החזרה לחומש או להפריע להמשך הבנייה והפיתוח ביהודה ושומרון", אמר אדלשטיין. משדולת "חומש תחילה" בכנסת נמסר כי הם מגנים באופן חריף את הריסת הבית. "הממשלה הבאה שתקום בישראל תבטל את החקיקה האבסורדית הזו ותדע לבוא חשבון עם אלה האוכפים חוק באופן סלקטיבי נגד יהודים בלבד, מטעמים של השקפת עולם שמאלנית קיצונית".
http://news.walla.co.il/?w=//1443362
_____________________________________
|