לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-02-2009, 00:31
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ברוך26 שמתחילה ב "מחפש צלם בעל עסק שיכול לתת חו"ד על תמונות-תודה!"

לא יודע עם יש צורך לשלם עבור שרות כה פשוט וכה מוזר....

היית מציע לך לסרוק מספר תמונות ואז לעלות אותם לאתר בישביל שניתן הערות אך מאוחר יותר חשבתי שמכיוון שאופן הסריקה יכול להעשות עם טעויות כאלו ואחרות אז לא מומלץ.
מציע לך לגשת לחנות שמוכרת ציוד מקצועי. אלהם ולא אל חנויות אשר מפתחות תמונות. כי רשתות שמוכרות ציוד לרוב אצלם נימצאים אנשים עם יותר רקע מקצועי גם לגביי הציוד וגם לגביי התוצאות מאשר לחבר'ה שעובדים בחנויות לפיתוח תמונות.. אלה עם כן תוכל לגשת ולשוחח עם המפתח עצמו... לרוב זה הבחור שמנהל שם הכול במידה וזה העיניין לא כול כך מומלץ.. (למרות שיש כמה יחידים שבאמת מבינים ברוב הדברים) אך שוב מומלץ ללכת לחנות שמוכרת ציוד צילום עם מספר תמונות והם יוכלו לתת לך חוות דעת מקצועית. לגביי האם התמונות שרופות או לא זו שאלה קצת קשה. שרוף=255% לבן. שחור אטום=0% לבן.
אתה יכול לטעון שהתמונות "שרופות" אך יבוא הצלם ויראה לך שזה לא 255% כך שזה לא באמת "שרוף" אלה נורא בהיר. שרוף=איבוד פרטים טוטאלי. כך שגם עם צולם ב245% עדיין יש שם פרטים. מועטים אך עדיין פרטים. המצב הכי הגיוני שעולה לי לראש (לאחר שראיתי כמה וכמה עבודות של צלמים כאלו ואחרים) זה שהתוצאות פשוט לא טובות בעינייך. בהירות מידי כהות מידי וכו.. אך שוב כול זה נימדד על פי טעם אישי ולא על פי עיקרון עולמי אבסולוטי. הצלם יכול לטעון שכך הוא אוהב לצלם/לעבד וזאת העבודה שלו... וכו...

ובמידה ולאחר כול הדיון הזה תירצה לקבל חוות דעת מקצועית. אמור לנו מאיזה אזור אתה וכך נמליץ לך על מקום או אפילו על צלם שגר בסביבה שאני בטוח שיעשה זאת בהתנדבות...

וכן אפשר למדוד בהיסטוגרמה עם התמונה "שרופה" או "כהה".
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

נערך לאחרונה ע"י coolpix בתאריך 23-02-2009 בשעה 00:36.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-02-2009, 12:10
צלמית המשתמש של -mAoz-
  משתמש זכר -mAoz- -mAoz- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.09.06
שלח הודעה דרך MSN אל -mAoz- Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי coolpix שמתחילה ב "לא יודע עם יש צורך לשלם עבור..."

גם אם הקובץ אינו שרוף והלבן עומד על פחות מ-255 (אגב, לא מדובר ב-%, שכן אחוזים יש רק 100, אלא במס' רמות הבהירות לערוץ צבע), יכול להיות מצב שההדפסה לא מספיק טובה (מכונת הדפסה לא מכוילת, פרופיל לא נכון או כל סיבה אחרת) מה שמביא לידי איבוד פרטים בבהירים או בכהים (או בשניהם).
בסופו של דבר, הלקוח מקבל הדפסות ומה שמעניין אותו זה שהן ייצאו באיכות טובה, ולא איך נראה הקובץ.
אני חושב שאתה (פותח השרשור) יכול לפנות למעבדת צילום מקצועית (כמו שבח בן יהודה בת"א, למשל) עם ההדפסות ולבקש חוו"ד. לא בטוח שהן ייבקשו עבורה תשלום, אבל כדאי לשאול בכל זאת. אני לא מכיר מעבדות מקצועיות בצפון.

נערך לאחרונה ע"י -mAoz- בתאריך 23-02-2009 בשעה 12:13.
ישן 24-02-2009, 20:50
  ברוך26 ברוך26 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.02.09
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי צל99 שמתחילה ב "בהצלחה. אותו סטודיו לא אומר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי צל99
בהצלחה.
אותו סטודיו לא אומר אותו צלם...

כשאתה מגיע לסטודיו אתה שוכר את השירותים של אותו הסטודיו ואף אחד לא אומר לך מי ספציפי הצלם שלך וזה גם לא עיניין אותי! כי כשבאתי להתעניין הראו לי את העבודות של הסטודיו ולא אמרו לי שזו עבודה של צלם X וזו עבודה של צלם Y ואמרו לי תבחר בין הצלמים,לכן אין פה התייחסות לצלם עצמו אלא לכל הסטודיו כי אותו הצלם מייצג את כל העסק הזה כשהגעתי אליו כשחיפשתי צלם לחתונה.
אם אותו בעל הסטודיו לא הצליח לעמוד בהבטחותיו כשבאתי אליו ולא עשה לי את העבודה כמו שהוא הציג לי כשבאתי אליו ושלח לי לארוע צלם שעשה פאדיחה אז שאותו בעל הסטודיו יישא בתוצאות כי את כל הדברים והחשבונות סגרתי מול בעל הסטודיו ולא מול הצלם.
ישן 24-02-2009, 23:24
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי -mAoz- שמתחילה ב "לי זה נראה כמו עבודה של צלם..."

מסכים.
התמונה הכהה דווקא נראית תקינה לחלוטין על ה LCD של הטושיבה שלי, אבל הבהירות בהחלט נראות כמו מי שצילם בהגדרת חשיפה שגויה ולא טרח לבדוק ולתקן במשך כל יום הצילומים.
או ששכח את ISO בשמיים וצילם על עדיפות צמצם פתוח (לרידוד הרקע מהנושא) וקיבל over חזק מדי, או שסתם בטעות הוגדר לו לצלם ב over מסט קודם.

קיצר - פאשלה מקצועית.
החברה אמורה להיות מבוטחת ממקרים כאלה של רשלנות מקצועית (לטובתה).
אתה יכול לתבוע אותם בטוענה של רשלנות מקצועית, לי זה בהחלט נראה כך.

מבדיקה של ה EXIF נראה שהתמונות שצולמו עם ה D300 הן השרופות ואלו שצולמו עם ה D2x הן הטובות יותר.
ה D300 הוגדרה עם פיצוי חשיפה של 2 סטופים (שזה הרבה מאוד). ככל הנראה מסט קודם והצלם לא טרח לתקן את ההגדרה במצלמה טרם הצילומים. המצלמה כוונה לצלם בצורה בהירה פי 4 ממדידת האור שהגדיר הייצרן כטבעי (שזה הרבה).
אגב, זה אותו צלם שצילם את התמונות בחוץ והתמנות בפנים? או שמדובר בכמה צלמים?

בעריכה: ניסיתי בכל זאת לשחק קצת עם התמונה, ברשותך, קצת עבודת levels...
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י Narxx בתאריך 24-02-2009 בשעה 23:29.
ישן 26-02-2009, 08:29
  Tamiro Tamiro אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.04.08
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי ברוך26 שמתחילה ב "[QUOTE=Narxx]במידה והעריכה..."

משתתף בצערך

ומקווה בשבילך שהתמונות צולמו בRAW

מסכים עם אלו מעלי.... האדם שאחז במצלמה לא ממש יודע לחשוף כמו שצריך

ונראה שבתמונות שצולמו בחוץ הוא לא ידע כיצד להתמודד עם השמש החזקה
(הוריד ISO וסגר את הצמצם... בשביל מה קיים הפיצוי הא?????)
במעבדה (מקצועית) אתה יכול להוציא תדפיס ועליו נתוני הצילום וההיסטוגרמה
וע"י בעל מקצוע תוכל להוכיח שהצלם שנתנו לך איננו מספיק מקצועי.
אבל זה לא יחזיר לך את התמונות....

אם זה צולם בRAW, אני מוכן שתשלח לי על דיסק תמונות נבחרות מהחתונה שלך (30-40)
ואני אערוך לך אותן חינם אין כסף... (תפנה אלי באישי)
לפחות יהיו לך כמה תמונות נורמאליות.

בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:11

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר