לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-03-2009, 18:01
  magad magad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08
מעבר מפיקוד העורף (רע"מ) לפלח"צ

שלום לכולם

התגייסתי באוגוסט 08 לפיקוד העורף והבעיה היא כזאת : לפני הגיוס עברתי גיבוש לוחמות והיתי מיועדת להתגייס לל"א ביום הגיוס דרשו ממני לחתום על שנה שלישית ובגלל בעיות שהיו באותה תקופה בבית לא חתמתי והגעתי לרע"מ.
אני מרגישה שבתפקיד אני לא תורמת כלום לצבא ואני לא יכולה יותר להיות שמה . לפני שלושה חודשים גשתי טופס 55 לתפקיד מכית טירונים במגל , הטופס נשלל בגלל חוסר התאמה בנתונים אישיים (קבא 49 , לא השקעתי במבחנים הפסיכוטכניים אבל זה כבר סיפור אחר לגמה) .
את התפקיד מכית במגל רציתי עוד לפני הגיוס אבל לא קיבלתי את האפשרות במנילה (ביקשתי לקבל מיונים כחריגה אבל לא איפשרו לי) בכול מקרה הציעו לי לנסות ולצאת לקצונה , הגעתי לועדת חריגים ובאמת שהיה אחלה ראיון אישי אבל מה לעשות שבחרו 2 חיילים מ20 ואותי לא לקחו למבדקי קצונה.

המצב הוא כזה הפז"ם שלי הוא 7 חודשים ואני רוצה לעבור לתפקיד אחר , מרע"מ קשה מאוד לצאת ובכלל מפיקוד העורף לכן האפשרות הכי קלה היא להגיע לפלח"צ הבעיה היא שהגיע קצינה חדשה שלא רוצה להוציא אנשים מרע"מ ובשיחה איתה היא כול הזמן ניסתה לתת לי תרוצים למה לא לצאת מרע"מ.

השאלה שלי היא כזאת - אם אני יבקש להגיע לפלח"צ ואני לא יקבל המלצה חיובית מהקצינה (למרות שאני חיילת טובה , שוב הבעיה היא שהיא לא רוצה להוציא אנשים משם) האם ישללו לי ישר את הטופס? כלומר יכול להיות שאני ארצה להיות בקרבי וימנעו ממני? ואם כן מה עושים במקרה כזה?

כעיקרון אני רוצה להיות בתפקיד שדורש שנתיים (כלומר תומכת לחימה) הבעיה בנתונים האישיים , האם יש אפשרות לבקש בטופס 55 להגיע למספר תפקידים?

ושאלה נוספת - אמרו לי שאם אני מגיע לקרבי כמתנדבת אני יכולה לשרת שנתים במקום שלוש האם אני יכולה להגיע לפלח"צ כמתנדבת? הקטע מה יעשו עם הפז"ם שלי כי המסלול הוא 7-8 חודשים ולא הגיוני שאני ישרת שמה חצי שנה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-03-2009, 00:15
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי magad שמתחילה ב "מעבר מפיקוד העורף (רע"מ) לפלח"צ"

אז ככה.

לעבור לפלח"צ יהיה לך הכי קל כי אתה גם נשארת באותו חיל ובאותו פיקוד וגם רוצה לעבור מג'וב לקרבי.

האם ישללו ישר את הטופס שלך בגלל שהמפקדים לא ממליצים - לא בהכרח.

בטופס 55 את מבקשת משהו ספציפי, לא כמה דברים שונים, לכן התשובה לטופס כזה היא כן או לא. את יכולה לבקש לעבור לפלח"צ ואז אם יעבירו אותך לשם תוכלי להיות משובצת כתומכת לחימה אבל אז את לא באמת מבקשת לעבור לקרבי ויש סיכוי קטן יותר שיאשרו לך את המעבר - לשיקולך.

האם ימנעו ממך להגיע לקרבי - כנראה שלא, אבל יש קצת בירוקרטיה בדרך.

תתכונני בכל מקרה לחתום שס"ן כי אפילו אם לא ידרשו ממך 3 שנים מלאות אין להם טעם להשקיע בך את כל המסלול בשביל שתשרתי כמה חודשים בקרבי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:29

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר