29-03-2005, 00:52
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.10.04
|
|
כמה נקודות שרציתי לגעת בהם.
מפת הדרכים של AMD לא משנה הרבה להיום. מה שיהיה בעוד שנתיים עם זה יהיה 939 אז זה טוב, אבל זה לא משנה היום עם זה וינצסטר או ווניס ואיפה הם במפת הדרכים. אני לא בדרך להשסכם שלום איתם, אני סך הכל מחפש מחשב. עם OC לא מעניין אותך, וההבדל הזניחה הזה בגדר לא-משפיע-עד-לא-מורגש, מה שמושך אותך, אבל בנושאים אחרים אני לא רואה שאתה נמשך ללא-משפיע-לא-מורגש.
מבחינת המחיר מוצר חדש תמיד יקר בהתחלה, קח לדוגמה את 6600GT או nForce4. אז נכון שיש ירידת מחירים עם הזמן אבל לAMD לא צפויה אחד קרובה כי היא הורידה הרבה את המחירים שלה בחצי שנה האחרונה. ונשארה באמת השאלה האם זה יהיה שבועיים? או שלושה שבועות, ועד שזה יגיעה לארץ, ועד שהמחיר ירד, ואני מבטיח לך שיעבור יותר מחודש עד שאתה תקנה את זה. ובמקום זה אתה יכול לקנות במחיר זהה או קטן טיפה, היום, מעבד זהה לגמרי שאתה לא תרגיש בו שום הבדל. כלומר יש אנשים שכן ירגישו הבדל אבל אתה לא. מכיוון שצריכת החשמל לא משנה, ואני מסתדר טוב מאוד אם צריכת החשמל שלי, וגם הפקודות החדשות ממש לא רלוונטיות לגביך, וגם הOC לא משהו קריטי, והאחוז או 2 אני מקווה שהוא לא מה שיקבע את גורל המחשב שלך למשך השנים.
מה שאני בה להגיד שהווניס הוא בכלל לא פריצת דרך ולא שום דבר, עוד מעבד ל"מפת הדרכים של AMD", שאם זה מעניין למשתמש ביתי שרוצה מחשב כמה מרוויחה החברה או כל מיני דברים כאלה יכול להתעניין אבל זה לא באמת משנה לא.
אם ההיתי ויל הנטינג ההיתי כותב משהו ממש יפה אבל אני לא, אבל תנסה להבין אותי ואת קומפורט. הציפייה הזאתי לא באמת שווה את זה, הסיבה שאתה מחכה היא שונה, יש אנשים שיגידו שהיא מין חשש, די נפוץ כי אנשים רוצים לקבל דבר טוב ושלא יעבדו עליהם, אני מסכים עם זה במאה אחוז.
ואם אתה רוצה לשמוע מאחד שיש לו מעבד של וינצסטר אני מרוצה ממנו מאוד, ותשאל גם את קומפורט.
בכל מקרה אנחנו מייעצים לך לקנות כבר את המחשב ולהנות ממנו. חיים רק פעם אחד, ולא צריך לחכות לשום דבר. יש כבר nForce4, PCI-e, 64bit, כבר הכל נמצא. פשוט אפשר לקנות. אנחנו לא לוחצים עליך לקנות, כי יכול להיות שיש בעיות שלא קשורות לציפייה לחומרה חדשה, כלומר בעיות אחרות שמפריעות לך לקנות, אני לא רוצה להשמע חטטן בנושא הזה כי הוא מאוד פרטי ורגיש. פשוט רק רציתי שלא תבין אותנו לא נכון. מה שבאנו להגיד לך שאם אתה יכול לקנות היום מחשב אז כדאי שתקנה ולא תחכה, עם אתה לא יכול לקנות, אז תקח את הזמן, וכמו שאמרת יש לך מחשב שעובד וזה מה שחשוב.
בכל מקרה לא משנה מה שתקנה אפילו אינטל העיקר שתהנה מהמחשב שלך ושתיהיה מרוצה.