לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-03-2009, 19:03
  TNTal6 TNTal6 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.11.07
שאלות לכל מי שהיה בגיבוש טיס

יש לי שאלות לכל מי שהיה אי פעם בגיבוש טיס =].
למי שעבר:
1. למה לדעתך דווקא אתה עברת ולא חברים שלך אחרים בצוות?
2. מה אתה עשית לדעתך שהם לא עשו? למה הם לא עברו לדעתך?
3. מה היית מציע לחברים שלך שלא עברו בצוות לשנות במידה והיתה להם הזדמנות נוספת לעשות את הגיבוש?

למי שלא עבר:
1. למה לדעתך דווקא אתה לא עברת וחברים אחרים שלך בצוות כן?
2. מה היית משנה, אם היית יכול לעשות שוב את הגיבוש?

אפשר ומומלץ להיות ספציפיים. ;-)

אני רק אקדים תרופה למכה, לכל אלה שרוצים להגיד שהשאלות האלה לא רלוונטיות כי אני צריך להיות עצמי, ולא לנסות להיות מישהו אחר וכו' וכו'... אז אני יודע. אני שואל את זה מתוך סקרנות ואין לי שום כוונה להיות מישהו שאני לא, כי זה לא יעבוד שישה ימים תחת לחץ קבוע.
תודה מראש לכל העונים =].

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-03-2009, 20:03
  Benyo Benyo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TNTal6 שמתחילה ב "שאלות לכל מי שהיה בגיבוש טיס"

אני דווקא אתחיל ממה שכתבת בסוף, יש אנשים שמצליחים שישה ימים לא להיות הם ולעבור, אני מכיר לפחות אחד כזה, ולא מומלץ להיות כזה.
באופן די מוזר, מתוך הצוות שלי 15 סיימו ו11 עברו, ככה שאין לי כל כך מה להגיד לך על מי שלא עבר, אני אנסה מתוך הארבעה:
קודם כל, תהיה אדם נחמד, הדבר האחרון שצריך זה שכל הצוות שלך לא יאהב אותך, זה יגרום לזה שלא יקשיבו לך, שלא תוכל להנהיג, שלא תוכל לדבר בשיחות, ובאופן כללי שלא יהיה לך יותר מדי סיכוי לעבור.
דבר שני, חשוב שתשתתף בכל מיני שיחות וכאלה, אם רוב הזמן תשב בצד ולא תדבר, כנראה שלא תעבור.
דבר שלישי, הייתי ממליץ לך להזהר מפאקים באמינות, זה פוגע מאוד בסיכוי לעבור.
דבר רביעי ואחרון, תעזור, תגדיל ראש, אל תעשה רק מה שמבקשים ממך.
זו הייתה סקירה שלי פחות או יותר על אנשים שלא עברו מהצוות שלי, כמובן שלא הייתי אף פעם בוחן בגיבוש אז קח הכל בערבון מוגבל.
בהצלחה.

ישן 02-03-2009, 21:27
  משתמש זכר larushkin larushkin אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי TNTal6 שמתחילה ב "שאלות לכל מי שהיה בגיבוש טיס"

לדעתי חשוב מה שאתה שואל ואני שאלתי בדיוק את זה את חברים שלי לפני..

1. לדעתי עברתי ולא חברים שלי כי היו כמה חבר'ה שלא התאימו מבחינת האופי.לא צריך לפרט... שאתה מסתכל על בן אדם ויודע שהוא אחלה גבר אבל לאו דווקא מתאים לשרת בטייס.. היה אחד שהיה שוקיסט רצח ופשוט כל ההקפצות וכל זה - הוא נלחץ והיה בשוק כזה.. עוד אחד היה חנת"ר וכשהמפקד שאל אם הוא עמד בזמן אז הוא אמר שכן.. ואז המפקד שאל אותו כמה שניות כתוב לו בשעון. אז אחרי זה הוא אמר שהוא לא הפעיל אותו.
באותו רגע המפקד הוציא את המחברת וכתב איזה 2 דקות.
נפל באמינות.. אין לשקר!

2. לא שיקרתי. אמינות.. אחד הדברים החשובים בטיס.. ולא רק בגיבוש. זה מאוד חשוב להם

3. אמינות. לא לשחק אותה.. יש כאלה מנסים לשחק אותה ו'לקחת פיקוד' מוגזם כזה.. בסופו של דבר המפקדים ממש לא מפגרים.

אין יותר מדי זמן להתחבר עם האנשים איתך בכיתה - אתה רק תדע את השמות שלהם ואולי אולי איפה הם גרים.. ככה אני לפחות פלוס מינוס.. אסור לדבר כמעט כל הזמן (למעט דיונים וכל מיני כאלה..). אבל תראה שהאנשים סבבה

אתה לא יכול לדעת אם אתה עובר או לא כי זה ציון מאוד משוקלל.. אז גם אם נראה לך שאתה לא עובר - תשקיע
ישן 03-03-2009, 00:07
  Benyo Benyo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.05.07
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי TNTal6 שמתחילה ב "אז אם אני מבין אותך נכון, אתה..."

כל אחד לוקח אחרת לגמרי את העניין החברתי.
אני יצאתי מהגיבוש שאני מכיר את האנשים מהצוות בשם\משפחה\יישוב שגרים בו ועוד איזה פרט פיקנטי אחד או שניים אבל לא שמרתי על קשר עם אף אחד
אני מכיר מישהו שלא זכר את השמות של הצוות שלו בסוף הגיבוש ומישהו אחר ששמר על קשר עם חלק מהצוות שלו, משתנה לחלוטין מבן אדם לבן אדם.
לגבי המעריצים, יש אנשים בצוות שלי שעברו את הגיבוש ובכל זאת לא הייתי רוצה לדבר איתם שוב( ע"ע אותו אדם מקודם שהצליח שישה ימים לשחק אדם אחר ממי שהוא)

ישן 04-03-2009, 08:17
  CoPilot CoPilot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.06.08

בקשר לסטטיסטיקות-מכל הגיבוש עוברים אם אני זוכר נכון מחברים שעשו 50-60 אחוז.

אני לא הייתי בגיבוש אבל שמעתי שבגיבוש הם בעיקר בודקים את ההתאמה שלך להיות קצין קרבי-לא טייס.
זו אולי רק שמועה אבל אם תחשוב על מה הם בודקים ואיך הם בודקים-זה מתחיל להישמע הגיוני.
בודקים את הפיקוד שלך תחת לחץ, אי ודאות, קושי פיזי מסוים (שהוא אינדיבידואלי לכל אחד), איך אתה מסתדר עם אנשים אחרים במצב הזה (על זה יעידו החברים שלך אחר כך בשאלון הסוציומטרי) וכל האספקטים הקשורים אלייך, ולאיך אתה מתנהג\פועל במצב לא אידאלי.
לפי מה ששמעתי דרושה הרבה יצירתיות, נותנים משימות ומחפשים את המבריקים שחושבים מחוץ לקופסא ועושים משהו שהוא לאו דווקא הכי טוב יחסית לכל השאר, אלא הכי מיוחד.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר