לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-03-2009, 10:37
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
משפחה ש-29 מבניה נהרגו בעזה תובעת פיצוי

משפחת אל-סמוני מזייתון הגישה תביעה בסך 851 מיליון שקל נגד אולמרט, ברק ואשכנזי, בגלל "רשלנות פושעת של הכוח הצבאי, שרצח חפים מפשע שבסך הכל נכחו בביתם". תביעות דומות של פלסטינים נדחו בעבר

שרון רופא אופיר פורסם: 10.03.09, 09:42

פחות מחודשיים חלפו מסיום מבצע "עופרת יצוקה", והתביעות מתחילות להגיע לבית המשפט. הבוקר (יום ג') הוגשה לבית המשפט המחוזי בנצרת תביעה על סך 851 מיליון שקל, על-ידי משפחת אל-סמוני משכונת זייתון שבעיר עזה. התביעה מוגשת בשם 79 בני המשפחה, ש-29 מבניה נהרגו ו-45 נפצעו. את התביעה הגיש עו"ד מוחמד פוקרה, נגד ראש הממשלה אהוד אולמרט, שר הביטחון אהוד ברק והרמטכ"ל גבי אשכנזי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3683947,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-03-2009, 17:09
  Shpringa Shpringa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.08
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אותי זה לא מצחיק כלל וכלל"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אילו המדיניות היתה לא רק להגיב בכח הנשק , אלא גם בפנייה לאותם המוסדות שהערבים מתבייכנים בפניהם, להגשת תביעת נזיקין על נפש ורכוש , אולי היינו משיגים עוד כמה נקודות זכות.

איזה יופי של פטנט, באמת איך יצא שבכול המלחמות במקום לגייס מילואים לא הגשנו תביעות פיצועיים לבית המשפט במקום.
אתה מדבר שטויות העובדה שניתיני אויב יכולים להגיש תביעות לבית המשפט הישראלי מגוחכת, הערבים מסתכלים ולא יכולים להאמין על הטיפשוט של ישראל שבמו ידיה מכשירה את גדולי אויביה ומרצחיה.
ולעניין ה"נקודות" שציינת מבחינתי שהערבים יקבלו את כל ה"נקודות" שאפשר ואנחנו נחשב להתגלמות האנטיכריסט עלי אדמות אבל חילי צה"ל לא יסכנו את חייהם לשווא (על מעצר מחבלים ששוחרו כבר מבית הכלא, על מעצרים במקום פגזים, על סיכולים ממוקדים במקום הפגזות "time over target" וכו')
ישן 12-03-2009, 00:15

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "תודה שהערת את עיני. עד עכשיו..."

בתורת המשחקים מקובל שמי שמנצח הוא שקובע את הכללים (או לפחות זה מקנה לו יתרון רציני), מה שאתה מציע הוא לשחק לפי הכללים שהערבים מכתיבים לנו ולשחק אותה על המיסכנות בבתי המישפט השונים בעולם, בכך אתה הופך אתה הנצחון בלתי אפשרי עבורת כי ישראל מחזיקה בכל הקלפים ומנטרל את אחד היתרונות שיש לנו במערכה (כן המלה המגונה הזאת - צבא), השני הוא אמונה בצדקת הדרך ובהשתיכות של הארץ הזאת לנו.
בעולם אידאלי זה אפשרי ליהודים לחיות בגאווה עם הלאומיות שלהם ושכל העולם מקבל אותנו, בפועל זה רחוק מאד מהמצב ואתה לא תצליח לשנות את זה. מה שהמלחמות האלו השיגו זה את הדבר הראשון וזה הדבר העיקרי בעיני חבל שהצברים היום מקבלים את זה כמובן מאליו, אני בתור אחד שראה פרעות "אמיתיות", אומנם ללא קשר ליהודים למזלי אבל עדיין ארועים שאתה זוכר ורק בגיל מאוחר יותר כאשר אתה מכיר את הרקע ההיסטורי ואת התמונה בצורה יותר כללית מבין אותם, מכיר בחשיבות של הראשון (תקומה לאומית) ובוחר לשים את השני (קבלה של העולם) נמוך בסדר העדיפויות.
אתה חופשי לבחור את סדר החשיבות כפי שאתה רואה לנכון ולכן סביר להניח שאנחנו לא נסכים לעולם, אתה רואה חשיבות בכך שישראל מקבלת או גושפנקה רישמית לפעולה כזאת או אחרת שלה אני לעומת זאת מאמין שישראל צריכה לפעול בכל הכלים ההגיוניים העומדים לרשותה ("כלים"זה גם מושג הנתון לפרשנות ומבחינתי זה כן כולל משפט שדה למחבלים פעילים וטרנספר לאוכלוסיה עוינת אבל לא כולל לדוגמא כפיית נורמות מערביות על הערבים או רצח שיטתי של נשים וילדים) ורק בסיום הפעילות להתפנות לכיבוי שרפות דיפלומטיות. בסופו של דבר עדיף לחיות במדינה מוקצע אבל עצמאית מאשר במדינת חסות אבל מקובלת.
ישן 12-03-2009, 08:58
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי Shpringa שמתחילה ב "בתורת המשחקים מקובל שמי שמנצח..."

אתה מצטט את "משחק סכום אפס" בתורת המשחקים , בצורה פלסטית ביותר. כאילו זה היה עקרון של רווח והפסד של כל אחד מהצדדים.
בינתיים אינני רואה את המאזן הזה מתקיים. הסיבה היא פשוטה. אנחנו לא השחקנים היחידים בזירה ואילו היה כך לא היה ספק מי הוא המנצח.
אתה לא מדבר על יישות ריבונית שעורכת מאזנים כאלה השכם והערב מכיוון שלאוכלוסיה אין כל חשיבות במשחק הזה.
אמנת החמאס לכל מי שמשתעשע ברעיון של שלום או נצחון מוחלט היא חד משמעית.
אני רוצה להפנות אותך למספר סעיפים מאמנת החמאס , כדי שתראה שלחרב יש שני צדדים.
ה"ריק" שנוצר אחר כל פעילות צבאית רק מוכיח את זה.
אתה שומע איזו שהיא הבעת גינוי לחמאס שממשיך לירות באופן חופשי רקטות ?
מה כן אתה שומע - ריצת אמוק של מנהיגי אירופה לרצות את פני הערבים.
מדיניות "האו"מ שמום" , או "לא חשוב מה יאמרו הגויים, חשוב מה יעשו היהודים" כבר מזמן הוכיחה שאף אחד לא מכבד אותנו.
יתרה מזאת, הקלנו על כל מי שטוען להכחשת שואה הזה שאנו מושווים לנאצים ולערבים יש גם סיבה ל"נאקבה".
אז איפה "להיות עם חופשי" לשיטתך ?
*מציע לך לעיין לעיל:
http://www.omedia.co.il/Show_Articl...1067&MenuID=608
ישן 12-03-2009, 10:14

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי פלמינג שמתחילה ב "אתה מצטט את "משחק סכום אפס"..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אתה מצטט את "משחק סכום אפס" בתורת המשחקים , בצורה פלסטית

הסיבה היחידה שהעליתי את תורת המשחקים כי מצאתי לה רמז בדברים שאתה אמרת, כאשר טענת שישראל צריכה לפנות לערכאות משפטיות שונות בטביעות נזיקין כדי לזכות באותן "נקודת זכות", אני הבנתי מכך ש"נקודות הזכות" החמקמקות האלו הן העוגה (הפרס) וברור כי נקודות זכות לצד אחד באה על חשבון ה"נקודות" לצד השני (כי הולכים למשפט לקבוע מי הצד הצודק עפ"י החוק) --> משחק סכום אפס
אבל בכל מקרה הידע שלי בתורת המשחקים הוא מאד רדוד וההשכלה הפורמלית בנושא מסתכמת בהרצאה בודדת מפרופסור אומן, כך שאני לא מעוניין להפוך את הדיון ביננוני לדיון פסידו-אינטלקטואלי על תורת המשחקים. אני בכל מקרה, בכל צורה שמסתכל על הסכסוך גם עם ההיגיון הקר וגם בצורות השונות של המשחק הנורמלי או המשחק סכום אפס לא רואההיגיון לפנייה לבתי משפט בח"ל רווח כלשהו לנו.
אבל זה אני כפי שכתבתי בהודעה הקודמת שלי ההבדלים ביננו נובאים ממה שחשוב להשיג לפני הדרך להשגת אותה מטרה כל שמאד לא סביר שנסכים.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
בינתיים אינני רואה את המאזן הזה מתקיים. הסיבה היא פשוטה. אנחנו לא השחקנים היחידים בזירה ואילו היה כך לא היה ספק מי הוא המנצח.

לפי דעתי לא ניתן לקבוע מי המנצח כי לא הייתה הכרעה עדיין

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אתה לא מדבר על יישות ריבונית שעורכת מאזנים כאלה השכם והערב מכיוון שלאוכלוסיה אין כל חשיבות במשחק הזה.
אמנת החמאס לכל מי שמשתעשע ברעיון של שלום או נצחון מוחלט היא חד משמעית
אני רוצה להפנות אותך למספר סעיפים מאמנת החמאס , כדי שתראה שלחרב יש שני צדדים.
ה"ריק" שנוצר אחר כל פעילות צבאית רק מוכיח את זה.

לא רואה מה הקשר בין אמנת החמס לטביעת נזיקין להשגת "נקודות זכות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
אתה שומע איזו שהיא הבעת גינוי לחמאס שממשיך לירות באופן חופשי רקטות ?
מה כן אתה שומע - ריצת אמוק של מנהיגי אירופה לרצות את פני הערבים.

נכון לאירופאים אינטרסים משלהם ואין שום סיבה בעולם שישימו את האינטרסים שלהם אחרי האינטרס שלך. לטפיסתי נפילת טילים עם גינוי מאירופה שקולה לחלוטין לנפילת טילים ללא גינוי

ציטוט:
במקור נכתב על ידי פלמינג
מדיניות "האו"מ שמום" , או "לא חשוב מה יאמרו הגויים, חשוב מה יעשו היהודים" כבר מזמן הוכיחה שאף אחד לא מכבד אותנו.
יתרה מזאת, הקלנו על כל מי שטוען להכחשת שואה הזה שאנו מושווים לנאצים ולערבים יש גם סיבה ל"נאקבה".
אז איפה "להיות עם חופשי" לשיטתך ?

לפי הכרותי עם ההיסטוריה ההפך הוא הנכון, כאשר ישראל פעלה מאינטרסים לאומיים קודם כל כיבדו אותה בעולם (גם אם לא תמיד הסכימו). כאשר ישראל התחילה להתכופף לכל מתווך זב חותם שמרשה לעצמו לגנות את מדיניותה המוניציפלית של ישראל בבירה שלה או לקפוץ למשמע כל חצי שייח שמפרץ שמוכן להיפשג עם נציג ישראלי פתאום היחס השתנה.

אני לא כל כך מכיר את ההלכה המוסלמית ולא יודע מה התנאים כדי תהיה "נאקבה" אבל אתה בעצמך הבאת לי אמנת החמס שעל פי מה שקראתי שם לא חייבים "נאקבה" כי אתה תמיד תקיים את התנאים להפעלת סתם ג'יהד נגדך (וגם כאשר יהיו לך המון "נקודות זכות" בארנק)

לשיטתי המצב של יהודים בישראל הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני הקמת המדינה למרות שברור שהמצב לא טוב כפי שאני רוצה כי השיטה שלך (של ריצוי העולם בטרם האינטרס הלאומי) היא השולטת בישראל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר