
13-03-2009, 01:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.10.08
הודעות: 1,450
|
|
|
אופטימיות בליכוד: הממשלה תוצג בעוד שבוע
אחרי ימים ארוכים של משא ומתן קואליציוני, מביעים בליכוד אופטימיות וסבורים כי בתחילת השבוע הבא יסתיים המו"מ וכי בנימין נתניהו יוכל להציג את הרכב הממשלה ביום רביעי או ביום חמישי, כפי שתכנן. נתניהו וליברמן סיכמו: יעקב נאמן יהיה שר המשפטים.
צוות המשא ומתן של הליכוד צפוי להיפגש בבוקר בכפר המכביה עם צוות המשא ומתן של האיחוד הלאומי כדי לקדם את המגעים גם עם מפלגה זו.
אנשי האיחוד הלאומי הביעו בימים האחרונים את רצונם לקבל לידיהם את תיק הבינוי והשיכון וכן תפקיד של סגן שר הביטחון.
בליכוד מעריכים כי יימצא פיתרון אחר לחלק מדרישותיהם, לנוכח הרצון של ש"ס לקבל את תיק הבינוי והשיכון עבור השר אריאל אטיאס.
ביום ראשון צפויים צוותי המשא ומתן של הליכוד וישראל ביתנו להיפגש שוב כדי לסיים את הניסוח של ההסכם הקואליציוני. ישראל ביתנו דרשה וקיבלה את תיק הקליטה וכן את תפקיד סגן שר החוץ לח"כ דני אילון.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3685737,00.html
_____________________________________
|