12-03-2009, 19:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.12.03
|
|
|
אפשר למות על הגישה הזאת
בפורום (או מחוצה לו),חס וחלילה מישהו מחליט לפצוע פה על מדינתו (כידוע,מלאכים קיימים רק באגדות,מדינתנו היא רחוקה מלהיות מלאך בהרבה בחינות).אז מה הולך?מזכירים לו את חטאי אבותיו.כן , יפני\גרמני\צרפתי\לאום שרירותי נלוז,תסתכל קודם על מה שעשיתם באי שם ושם,לפני ככה וככה שנים.
כן,בהחלט אותו בנאדם גם חי לפני 80 שנה,והוא השתתף גם במלחמה הזאת ובמו ידיו טבח את כווולם!חי לו פעם בחור יהודי נחמד בווינה שאהב קצת קוקאין,והשתעשע לו עם כל מיני תאוריות על איגו,סופר איגו,ואיד.בין היתר כתב על תגובות הגנה כאשר יש סתירה בין ערכים של סופר אגו לאיד,או כאשר נשקפת סכנה לאגו שלנו.מעניין לראות,שכמה שהדבר נכון לגבי אנשים שגדלו בסביבה בהם האגו מטופח,כמו למשל בני דודינו.לא תיתכן פגיעה בכבוד ובערך העצמי,ולכן הסיפורים שהם ממציאים לפעמים כאילו נלקחו לפעמים מספרי מדע בדיוני.הם אף פעם לא אשמים.ובכן,ברכותיי,רבותי.הקרבה המשפחתית הולכת וגדלה.חס וחלילה,אנחנו לא אשמים.זה הם אשמים בהכל.ובכלל,מי אתה שתגיד לנו.סבא רבה אבא שלך ביצא טבח לפני 100 שנה.אין לך בכלל זכות לחשוב.
באתי ממדינה טורקית,ואני מכיר קצת בין היתר את הטורקים (מטורקיה).אנשים שכל אחד לאומני במידה מטורפת.לפעמים נדמה שאילולא אטאטורקיזם בצורתו הפטריותית,היו נהיים איסלמיסטים קיצוניים.חס וחלילה להזכיר להם משהו גרוע שהם עשו.עברתי טבח עם אחד בארמנים,וכאשר אתה מדבר עם אזרי אחד שהיה אז,כאילו שהוא חי בכוכב אחר באותה תקופה.אגו פגיע בהתגלמות לאומית כזאת גורמת ללאומניות בלתי מתפשרת.
אז עוד פעם,ברכותיי.
מה עוד?ז"א,חוץ מזה שסבא רבה בבה שלו ביצא טבח בננקינג?אה,נכון,אף אחד לא יודע כלום בכלל.מדהים שכמה אנשים פה עם שגיאות כתיב של תלמיד "אורט" ערבי מעכו כותב על בנאדם שהוא בכלל לא מבין כלום,שהוא בכלל טיפש כמו נעל!עם נחזור לטורקים עוד פעם,זה כמו רצח אופי שעשו לאורחן פמוק,רק בגלל שהוא העז לדבר על רצח עם ארמני.פרופסור ספרות,בעל פרסים ובין היתר פרס נובל לספרות,בין אדם שמכר יותר ממיליון ספרים ברחבי העולם.בין אדם בעל מוח מבריק וחד יותר,נקרא מפגר על ידי אנשים שהנגיעה הכי קרובה שלהם לעולם הגדול זה רכיבה על חמורים לכפר השכן כדי לראות את גלאטאסאראי משחקת.
אז מזל טוב,אנשים.אנחנו הופכים מיום ליום לפרימיטיב נורמטיב בקולקטיב.אין ביקורת,אין הבעת דעה,אנחנו מספר אחד ומיוחד!יש לזה יתרונות,להיות חלק ממטרה זה מיוחד ונחמד,יש תחושה עצמית ואני כבר לא כזה קטן אלא חלק ממשהו חשוב ובלה בלה בלה בלה בלה.
לא שאני בכלל יודע ,ואת האמת לא הכי אכפת לי ,מה בדיוק כותב או מייצג הסופר היפני הזה.משגע אותי פשוט שכל פעם שאני קורא פה בפורום ,ברגע שיש ביקורת הכי קטנה מעלים פה על הצלב את הבנאדם,מי שזה לא יהיה (גם מה שכתבתי לא מופנה לבנאדם עליו הגבתי,מופנה בג-ד-ו-ל לאנשים עם התגובות המוגזמות).אולי קצת ביקורת עובדתית,יהיה נחמד?
נערך לאחרונה ע"י JAVEHN בתאריך 12-03-2009 בשעה 19:21.
|