לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-03-2009, 21:20
  zaki_levi zaki_levi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.02.05
ראוטר....

שלום... אני צריך עזרה בקנייה של ראוטר... אני לא מבין בזה ואני מבקש עזרה ממכם..
יש לי מחשב ניייח שמחובר לאינטרנט של הוט.המודם הוא של תומסון עם חייגן 1.5 מגה והספק הוא 012 הכרטיס רשת במחשב נייח הוא realtek rtl8139 family pci fast ethenrent nic #3
שאליו מחובר המודם עם כבל רשת והמחשב ניייד הכרטיס רשת שלו הוא intel pro)wireless 3945ABG network connection .
עכשיו יש לי בבית גם מחשב נייד ואני רוצה אינטרנט גם בו.
יש לי כמה שאלות למומחים..
1. עדיף לי לקנות ראוטר ב300 שקל דרך הוט (תשתית) או 012 (ספק).. חלק אמרו שעדיף דרך התשתית כי רוב התקלות הם עם התשתית ולא הספק..מה עדיף?
2.שווה לקנות ראוטר פרטי או מהספק/תשתית? חלק אמרו שחבל על 300 שקל ולקנות מהחברה ובסוף הם מביאים משהו פחות טוב מלקנות פרטי. וחלק אומרים שפרטי זה לא כדאי כי אם יהיה לי ניתוקים ובעיות אז לא יהיה לי עזרה והספק יעביר אותי לתשתית והתשתית לחנות..
3.אם אני קונה בפרטי אז אני לא יקנה משהו ב100 שקל אני ישקיע למשהו קצת יותר טוב משהו 200-300 אז לא שווה כבר לשים 300 של בתשלומים ועם תמיכה 24 שעות והתקנה טלפונית חינם...מה שהוט או הספק מביאים זה חרא ראוטר?
4.אם אני קונה דרך הוט או 012 ופתאום עובר לדוגמא לבזק אז הראוטר ימשיך לעבוד או זהו הלך הכסף ואני צריך לקנות עוד ראוטר?.. כי ראוטר פרטי זה יעבוד בכול תשתית או ספק..
5.לפי מה שהסבירו לי יש לי כרטיס רשת בנייד שתומך בG אז אם אני יקנה ראוטר שתומך בN זה יעבוד יותר מהר?יעבוד?או בכלל לא יעבוד?..
מצטער אם חפרתי.. אבל אני חייל ואני בקושי בבית וחשוב לי שאני בבית שיעבוד חלק בלי בעיות ולא לבזבז סתם כסף..
שבוע טוב ותודה רבה לכולם ...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-03-2009, 21:08
  RiU RiU אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל RiU שלח הודעה דרך MSN אל RiU
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי zaki_levi שמתחילה ב "ראוטר...."

אם אתה אחד שלא מבין כלום בעיניין הזה ואין לך יותר מידיי זמן להתעסק עם זה לפי דעתי האישית תקנה ראוטר מהספק במקרה הזה 012 אני יודע שמספקים ראוטר של Level one ואדימקס ויש תמיכה של 24 שעות וכל הגדרה כמעט שאתה חפץ לעשות הם משטלתים על הנתב מרחוק ועושים בשבילך את ההגדרה הזאתי , אם זה אבטחה , קידום פורטים וכו.
אתה גם יכול לקנות מהוט אבל הם נותנים לך ראוטר משולב מודם שמהניסיון שלי הם פחות טובים וגם מגבילים אותך מלעבור לתשתית אחרת אם לדוגמא מחר תעבור לבזק אז לא תוכל להשתמש בנתב הזה בצורה רגילה (ואני גם חושב שתצטרך להחזיר אותו אבל אני לא בטוח) בכל מיקרה זה העיצה שאני נותן לכל מי שלא מבין יותר מידיי ואין לו זמן להתחיל ללמוד , עדיף לפעמים לשלם קצת יותר כסף בשביל נוחות.
בסה"כ מניסיון הראוטרים ש 012 מספקים הם בסדר גמור ולרוב לא עושים בעיות ואם יש בעיות וצריך להחליף נתב או משהו בסיגנון יש לך אחריות לטווח של שנה שבמקרה וקורה משהו לנתב במהלך השנה הזאתי אז שולחים לך טכנאי עם נתב חדש ללא עלות!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר