לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-03-2009, 13:15
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
עזרה הודעה ע"י גולש אנונימי- מוטיבציה

הודעה זו מפורסמת ע"י גולש שביקש להשאר אנונימי.

את תגובותיו אני אפרסם במידה ויבחר להגיב.

להלן תוכן ההודעה:

היום קיבלתי שוק,רמת המוטיבציה שלי ירדה ל0,אני מבקש מכם,חברי הפורום לעזור,לתת עצות לשינוי הגישה.
הסיפור שלי הוא כזה-כשהייתי קטן היו לי מן התקפי אסטמה שנעלמו עם השנים,בצו הראשון ירד לי על כך הפרופיל ל72,לא כל כך היה אכפת לי עד שהבנתי מה קורה פה במדינה ואיזה זכות זאת להיות לוחם ומפקד בצה"ל. נעשיתי מורעל,רציתי למצות את עצמי,להיות מפקד (כמו שני אחיי שהיו לוחמים) ואולי קצין ולעשות השירות הכי משמעותי עבורי,נרשמתי לקורס הכנה לצה'ל,נכנסתי לכושר,התנדבתי למען הקהילה,פיתחתי ערכים ואת אהבת הארץ אך הדבר היחיד שמנע ממני הוא הפרופיל. התחלתי לשלוח פקסים בשביל העלאת הפרופיל,כל הפקסים נדחו,קבעתי פגישות עם רופאים,רופאים מומחים וביקרתי בבתי חולים בשביל בדיקות ארוכות,פשוט ירדתי דם,הזלתי דמעות אך לא נשברתי ולבסוף לאחר עשרה חודשי מלחמה עם לשכת הגיוס הצלחתי לעלות פרופיל בעזרת נחישות רבה סוף סוף אל עבר המטרה שלי-יחידת אגוז! שמחתי עד השמיים והתחלתי לעבוד קשה עוד יותר!
אך בצער רב פיספסתי את יום הסיירות שלי כי יותר מידי זמן לקח להילחם בבירוקרטיה של צה"ל. דיברתי עם מדור סיירות שם נאמר לי כי אני יכול לבחור בין יום סיירות-ואת הגיבוש המרכזי לעשות כחייל או גיבוש צנחנים. ביקשתי גיבוש צנחנים ויצאתי לגיבוש-שם הייתי באמת בולט וטוב,הייתי אחראי,נתתי הכל,הלך לי מעולה בראיון ונראה שהתרשמו. כמו שאר חבריי-אף אחד לא עבר את הגיבוש בשל מכסות קב"א. השלמתי עם העניין שכן זאת לא הייתה מטרתי. חדור מוטיבציה המשכתי באימוניי וסימנתי במנילה 1גולני 2נחל 3גבעתי על מנת להתגייס לחטיבת גולני ומשם האמנתי בעצמי שאגיע ליחידת אגוז.
הגיעו השיבוצים,הפלא ופלא שיבצו אותי לחיל השריון. עכשיו תגידו לי,איך לעזאזל דבר זה קרה?דווקא עכשיו שרף המשתמטים עולה!. לא סימנתי אפילו (1) בסעיף של חיל השריון..(לא שאני מפקפק לרגע אחד בחיל האגדי והאדיר הזה,רק כבוד!!! אך אני שואף לשירות משמעותי עוד יותר) התחלתי להשלים עם הדבר כי הריי זה זכות לשרת בצבא היהודי ואנחנו כאן כדי לשמור על העם.
אך היום הופתעתי כאשר חבר שלי הלא מורעל הדואג לכבוד ולתהילה בלבד (ללא ערכים ולתרומה) קיבל גולני אצל קצין מיון לאחר שניפנף בכמה תגים וסיכות שהיו לאבא שלו כאשר היה חייל בגולני.. איך קורה שאחרי כל כך הרבה זמן של עבודה קשה ומאסיבית קיבלנו כזה זין גדול(סליחה על ההתבטאות)?!
היום באמצע אימון פשוט וויתרתי לעצמי כמו לוזר דבר שלא קרה מעולם רק בגלל שהצבא איכזב אותי!!
גם לאחר כמעט שנה של מלחמה עם הלשכה,גם פיספסתי יום סיירות,גם לא התקבלתי לצנחנים ועכשיו גם לא קיבלתי גולני אלא שריון! אני מכיר כל כך הרבה אנשים שהולכים לסרב פינוי! אני מתוסכל ומדוכא איך הצבא כזה אטום כך ששולח את כל המלש'בים הכי נחושים למקומות שלא ביקש(ללא קשר לשריון-שוב! רק כבוד לשריון)! עזרו לי לשנות את הגישה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-03-2009, 14:00
  משתמש זכר omri_ro_sn omri_ro_sn אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.11.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "הודעה ע"י גולש אנונימי- מוטיבציה"

תקשיב, הצבא לא עובד בשבילך... ואתה מוזמן לבדוק, כמעט בכל מקום כתוב שלבסוף "צרכי הצבא" הם אלה שקובעים מה חשוב ומה לא. אם לבסוף נמצאת מתאים לחיל איכותי ומעולה, דהיינו חיל השריון, אני יכול רק להגיד לך המון בהצלחה! כי כפי שיש אתגרים רבים בגולני ובצנחנים, יש גם אתגרים רבים בחיל השריון.
שלא תבין לא נכון, אין לי שום אמפטיה מיוחדת לחיל השריון וכל בני משפחתי שירתו בגולני ובחיל האוויר... אבל אם המטרה שלך היא להיות לוחם וקצין ולתרום כמה שיותר למדינה (ודרך אגב זו בדיוק השאיפה שלי גם כן. אני מאוד רוצה טיס וחובלים ואם אני לא אתקבל בסוף אז חי"ר, אבל שריון ממש לא יאכזב אותי...), לך לשריון, צא לקורס קצינים, תהיה קצין בשריון ואני מוכן להבטיח לך דבר אחר. אולי לא תאהב ב100% את השירות, אולי עדיין תהיה מאוכזב שלא הלכת לחי"ר ואולי אפילו לא תאהב את האנשים שיהיו איתך, אבל דבר אני יכול להבטיח! את תרומתך למדינה אתה תתן ועל הצד הטוב ביותר! ובזה אתה יכול להיות בטוח.

וכמובן אל תשכח שאתה בעצמך אמרת, השאיפה היא להיות לוחם ומפקד. ואל תתן לשום דבר למנוע ממך לממש את השאיפה הזו.
שיהיה רק בהצלחה!

ישן 17-03-2009, 14:43
צלמית המשתמש של yossiF22
  yossiF22 yossiF22 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "הודעה ע"י גולש אנונימי- מוטיבציה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי chatulim
הודעה זו מפורסמת ע"י גולש שביקש להשאר אנונימי.

את תגובותיו אני אפרסם במידה ויבחר להגיב.

להלן תוכן ההודעה:

היום קיבלתי שוק,רמת המוטיבציה שלי ירדה ל0,אני מבקש מכם,חברי הפורום לעזור,לתת עצות לשינוי הגישה.
הסיפור שלי הוא כזה-כשהייתי קטן היו לי מן התקפי אסטמה שנעלמו עם השנים,בצו הראשון ירד לי על כך הפרופיל ל72,לא כל כך היה אכפת לי עד שהבנתי מה קורה פה במדינה ואיזה זכות זאת להיות לוחם ומפקד בצה"ל. נעשיתי מורעל,רציתי למצות את עצמי,להיות מפקד (כמו שני אחיי שהיו לוחמים) ואולי קצין ולעשות השירות הכי משמעותי עבורי,נרשמתי לקורס הכנה לצה'ל,נכנסתי לכושר,התנדבתי למען הקהילה,פיתחתי ערכים ואת אהבת הארץ אך הדבר היחיד שמנע ממני הוא הפרופיל. התחלתי לשלוח פקסים בשביל העלאת הפרופיל,כל הפקסים נדחו,קבעתי פגישות עם רופאים,רופאים מומחים וביקרתי בבתי חולים בשביל בדיקות ארוכות,פשוט ירדתי דם,הזלתי דמעות אך לא נשברתי ולבסוף לאחר עשרה חודשי מלחמה עם לשכת הגיוס הצלחתי לעלות פרופיל בעזרת נחישות רבה סוף סוף אל עבר המטרה שלי-יחידת אגוז! שמחתי עד השמיים והתחלתי לעבוד קשה עוד יותר!
אך בצער רב פיספסתי את יום הסיירות שלי כי יותר מידי זמן לקח להילחם בבירוקרטיה של צה"ל. דיברתי עם מדור סיירות שם נאמר לי כי אני יכול לבחור בין יום סיירות-ואת הגיבוש המרכזי לעשות כחייל או גיבוש צנחנים. ביקשתי גיבוש צנחנים ויצאתי לגיבוש-שם הייתי באמת בולט וטוב,הייתי אחראי,נתתי הכל,הלך לי מעולה בראיון ונראה שהתרשמו. כמו שאר חבריי-אף אחד לא עבר את הגיבוש בשל מכסות קב"א. השלמתי עם העניין שכן זאת לא הייתה מטרתי. חדור מוטיבציה המשכתי באימוניי וסימנתי במנילה 1גולני 2נחל 3גבעתי על מנת להתגייס לחטיבת גולני ומשם האמנתי בעצמי שאגיע ליחידת אגוז.
הגיעו השיבוצים,הפלא ופלא שיבצו אותי לחיל השריון. עכשיו תגידו לי,איך לעזאזל דבר זה קרה?דווקא עכשיו שרף המשתמטים עולה!. לא סימנתי אפילו (1) בסעיף של חיל השריון..(לא שאני מפקפק לרגע אחד בחיל האגדי והאדיר הזה,רק כבוד!!! אך אני שואף לשירות משמעותי עוד יותר) התחלתי להשלים עם הדבר כי הריי זה זכות לשרת בצבא היהודי ואנחנו כאן כדי לשמור על העם.
אך היום הופתעתי כאשר חבר שלי הלא מורעל הדואג לכבוד ולתהילה בלבד (ללא ערכים ולתרומה) קיבל גולני אצל קצין מיון לאחר שניפנף בכמה תגים וסיכות שהיו לאבא שלו כאשר היה חייל בגולני.. איך קורה שאחרי כל כך הרבה זמן של עבודה קשה ומאסיבית קיבלנו כזה זין גדול(סליחה על ההתבטאות)?!
היום באמצע אימון פשוט וויתרתי לעצמי כמו לוזר דבר שלא קרה מעולם רק בגלל שהצבא איכזב אותי!!
גם לאחר כמעט שנה של מלחמה עם הלשכה,גם פיספסתי יום סיירות,גם לא התקבלתי לצנחנים ועכשיו גם לא קיבלתי גולני אלא שריון! אני מכיר כל כך הרבה אנשים שהולכים לסרב פינוי! אני מתוסכל ומדוכא איך הצבא כזה אטום כך ששולח את כל המלש'בים הכי נחושים למקומות שלא ביקש(ללא קשר לשריון-שוב! רק כבוד לשריון)! עזרו לי לשנות את הגישה!

גם לי זה קרה איזה משביז זה :\ עוד אני רוצה להיות צלף אז ביכלל

ישן 17-03-2009, 17:43
  c0w c0w אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.02.02
הרבה זמן לא הגבתי כאן אבל הייתי חייב

אל תקשיב לקישקושים בתגובות הקודמות, אם אתה כ"כ לא רוצה שיריון אז תלחם בשביל לשנות את השיבוץ.

במחזור אוג' 07 שלחו אותי לשכנע אסירי בקו"ם להתגייס לחיל ההנדסה. לא שיקרתי להם, אבל אולי הצגתי את הדברים קצת באור יותר חיובי והיו כאלו שהשתכנעו לעלות על האוטובוס.
מי שהמשיך להתעקש קיבל את השיבוץ שהוא רצה (במחזור הבא).

תשמע, במהלך השירות שלי הגעתי למסקנה ששיריון זה אחלה חיל עם אחלה אנשים (אני הייתי בכלל בהנדסה), אבל תעשה את השיקולים שלך. בכל אופן, דבר עם חיילים משיריון ותברר לפני שאתה שולל את השיבוץ. ואם בכל זאת החלטת סופית שזה לא מתאים לך, חיל ההנדסה תמיד ישמח לקבל אותך.

ישן 17-03-2009, 17:51
  avihil avihil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.10.08
שלום לך..

אני נפעם כולי לקרוא את תוכן מכתבתך זה, שמדבר הן שאיפות גבוהות והן על ערכים ואהבת הארץ.

אני אתיחס ברשותך בתגובתי זו רק למשפט אחד שאמרת:

"אך היום הופתעתי כאשר חבר שלי הלא מורעל הדואג לכבוד ולתהילה בלבד (ללא ערכים ולתרומה)".

אם אכן כך, ואתה לעומתו רוצה לתרום ובעל ערכים, (ואני בהחלט מאמין שאתה רוצה לתרום) אזי שלא

ממש משנה היכן תעשה את שירותך הצבאי. מדובר כאן במערך (שכפי שציינת) חשוב ביותר והוא אגדי

ואדיר..

אז גם אני כמו האחרים ממליץ לך, לך לשיריון ונסה להתקבל לאחד הפלס"רים.

"אבל אני חושב שאם האיסלאם ימשיך להתחזק בחברה שלנו החברה שלנו תשתנה לגמרי. אפשר כבר לראות את זה במדינות שבהן האחוז של המוסלמים באוכלוסייה גדל. בבריסל, למשל, אנשים מקבלים מכות משום שהם שותים מים ברחוב בתקופת הרמדאן. אני לא מאמין בקשקושים של הפוליטיקלי קורקט - לא כל התרבויות שוות. אני חושב שהתרבות שלנו טובה יותר".

חירט וילדרס

ישן 17-03-2009, 19:48
  Y.S.I Y.S.I אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.11.08

תענה לי בקשה על השאלה-למה אתה מעדיף חי"ר על שריון? כי כולם אומרים ששריון זה חרא? כי אף אחד לא מכנה את זה בתואר המהולל "יחידה מובחרת"?

אני לומד עכשיו בכיתה י"ב וכשהגיעו המנילות הקרביות לבנים כולם ישר אמרו "אני לא רוצה שיריון! רק לא שיריון!" וכששאלתי "למה?" לכולם היתה תשובה אחת משותפת: "מי רוצה שיריון? כולם יודעים ששיריון זה חרא!"
נוצרה שרשרת של שמועות ששיריון זה מקום גרוע ושעדיף חי"ר אז אני יכול להגיד לך שלדעתי שיריון נשמע יותר מעניין מחי"ר (כן! גם מסיירות!).
בשיריון אתה מפעיל טנק ולא רק רובה, בשיריון אתה מתקדם הרבה יותר מהר בקצונה והכי חשוב-שיריון זה הכח שביבשה!

תפסיק להקשיב לשטויות שאומרים לך ותרים את הראש- אתה הולך להיות לוחם בשיריון! הכח שביבשה!

מקווה שההודעה עזרה לך, בהצלחה, הגעת ליופי של מקום!
ישן 17-03-2009, 20:58
צלמית המשתמש של guygabay4
  guygabay4 guygabay4 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.08

תראה, אם אני קיבלתי על עצמי שיבוץ להנדסה קרבית אז בטח ובטח שאתה צריך לקבל על עצמך שיבוץ לשיריון. אני כבר שנתיים מכוון גבוה מאוד, רץ כבר שנה וחצי 8 ק"מ כל יום ומכין עצמי לרמה הגבוהה ביותר , סיימתי גיבוש טיס וגיבוש מטכ"ל (כל אחד מהם מלחמה בפני עצמה), הייתי בטוח שאני מינימום בגדסר"ים למיניהם ולכן גם היה לי את האומץ לקחת סיכון ולדחות גיוס מיולי 8 למרץ 9 (פאקינג שני מחזורי גיוס שלמים) , בפעם השלישית כבר אני מסמן גולני נחל גבעתי , והנה קיבלתי הנדסה קרבית בלי לסמן בכלל. שבוע ראשון הייתי מבואס אבל וואלה אחרי הכל , בזמן שכל חטיבות החי"ר המהוללות לא "חטפו" אותי, רק מקום אחד ויחיד והוא חיל ההנדסה רצה אותי ואפילו לא הסכים לוותר עליי כשניסיתי לערער ולעזוב , אז אמרתי לעצמי למה להיות כמו כל העדר?! אני מתגייס להנדסה כמו מלך ונותן הכל עבור החייל הזה!
שמע לא סתם קוראים לנו צעירים פעורים , רק אחרי שתתגייס תבין כמה ילד היית ואיזה שטויות העסיקו אותך ועל איזה מטרות דביליות היית מוכן להלחם בזמן שמטרות הרבה יותר מיוחדות היו לך בעצם מתחת לאף! שים לב שרוב המנהלים בפורום הזה היו מוהנדסים, שריונרים או תותחנים ואני בטוח שהם מתגאים בשירות שלהם ולא היו משנים אותו.
אז תפסיק להיות חלק מהעדר ,ותוביל איפה שבאמת באמת זקוקים לך ואיפה שאתה באמת יכל לתרום!
בהצלחה בכל דרך בה תבחר
ישן 17-03-2009, 23:24
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
אלמוני יקר, מכתבך נגע ללבי. כולי תקווה כי בכל זאת אתה עדיין פתוח להקשיב.

[1] מדוע שובצת בשיריון? התשובה טמונה ברקע הרפואי שקדם להעלאת הפרופיל. גם אם מאמציך המבורכים להעלות את הפרופיל נשאו פרי - הרי שמה שהיה לא נמחק מגופך או מתיקך. הסכוי שלך לסיים מסלול פיזי קיצוני קטן [ולו במעט] משל מי לא סבל מכל לקות בריאותית. הצבא משקלל את נתוניך הגבוהים, המוטיבציה והערכיות ויכולותיך הגופניות הסבירות ושואל את עצמו האם כדאי לו לנתב אותך למסלול סיירות אשר סכוייך לסיימו הינם נאמר 60% מול 65% ממוצעים או למסלול קצונת שיריון שסכוייך לסיימו בהצלחה ובהשגים טובים הינם נאמר 80% לעומת 60%. התשובה מבחינת טובת בטחון המדינה ברורה.

[2] מה רע בשיריון? החיל הינו בעל מרכיבים טכניים, מידת משמעת ודיסטנס גבוהות משל החי"ר ונטול תהילה בחיי היום יום העכשוויים.

[3] מה טוב בשיריון? מאפיינים חי"ריים שלילים כ'צעירות' פחות קיימים בשיריון. בהנחה כי תנותב למסלול פיקוד הרי שבמהרה תמצא עצמך מהצד היותר נוח של הדיסטאנס. סכוייך לסיים מסלול קרבי בשריון כולל קצונה בהצטיינות גדולים וטובים מבחי"ר. פיקוד משמעותי כגון על פלוגה אפשרי בשיריון בגיל צעיר יותר מבחי"ר.

'המלחמה' היא אינה מעצרים או 'נחילים'. 'מלחמה' היא טורי שיריון התופסים במהירות ובמקצועיות שטח בתמרון זה או אחר ומונעים משיריונו של האוייב לעשות זאת לנו. אוגדה נעה משמעותה שיריון נע במהירות, שיריון מייצר אש מסיווית, שיריון מגלה חיילות ומקצוענות בשדה הקרב. זה מה שעמד בבסיס מלחמות הקיום של המדינה ב67, ו73 וזה מה שעלול לקרות גם חלילה במהלך שנות המילואים שלך. לא חוליות מעצרים ולא צלפים יצילו אז את המדינה. החי"ר יסייע במלאכתו, התותחנים יסייעו ועמוד השדרה יהיה השריון. סביב אותן מלחמות הייתה התהילה הברורה לחילי השריון [הוא פשוט שריונר, אנחנו מבני ראשון לציון, אחד החיילים וכו' נכתבו בסיטואציות דומות].

אדם עם ראש על כתפיו הלומד את מלאכת התותחנות והנעת הכוחות, איש רציני הקורא את הספרות הנכונה ומתמקד במטרה להיות מ"פ שיריון - תורם לבטחון המדינה ומגשים עצמו בלשון המעטה לא פחות ממספר 3 בחוליית המעצר של מבוקש מספר 674 בגא"פ.

לך מחר לספריה, קח את עוז 77 וחשופים בצריח וקרא אותם עד תום. יתכן ודעתך תשתנה מהר מכפי שאתה חושב. דאחקות של לוחמים, מורל, סכנה ומאמץ פיזי יש בשפע גם בשריון ובהחלט תהיה לך הזדמנות להוכיח זאת בקק"ש.

בהצלחה.
ישן 20-03-2009, 17:13
  magad magad אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.03.08

טוב תראה אני נמצא עכשיו בשיריון נוב 8 ואני יכול לספר לך קצת על החייל בקטע של ההכשרות הראשוניות (השבוע מתחילים צמ"פ - אימון מתקדם).

תראה הרבה מאוד אנשים שהגיעו לשיריון היו בראש כמו שלך - מה אני עושה פה בכלל? אני רוצה חיר ובדרך כלל זה נגמר באחת משני הדרכים או שהם היו סמרטוטים ויצאו לגוב (ויש לא מעט כאלה) או שהם התאפסו מהר מאוד ונשארו בשיריון .

דבר ראשון אתה צריך להבין שהסיכוי שתקבל משהו אחר נמוך מאוד , בשיריון אתה תאכל הרבה הרבה הרבה חרא אם זה בראש יותר קשה ממקומות אחרים ותנאים פחות טובים.

אני יספר קצת על עצמי - רציתי חיר קיבלתי שיריון , בניתי על גיבוש פלסר וכמו הרוב סיימתי ולא עברתי.
היתי קצת עצוב קצת בשוק אבל יצאתי מזה.
הגעתי לאחלה מחלקה באמת שאחת הטובות שיש עם אנשים חבל על הזמן (דרך אגב זה בכול הפלוגה שלנו) ואתה לא מאמין כמה נהנתי בטירונות אם זה בשבוע הראשון בשטח שבכינו כמו ילדות בנות 6 או בלילה לבן הראשון שהינו בשוק טוטאלי ואם זה בחנוכה שהינו בקור בשטח כול השבוע ואכלנו מנות קרב במקרה הרע (הישנות) ובמקרה הטוב אורז קר עם ביצה קרה , ויש עוד הרבה חוויות רבות וטובות.
אחר כך הגיע המקצועות וגם בהתחלה קיבלתי מקצוע שלא רציתי (נהג) וכמוני גם 90% מהמגמה שלא רצו להיות נהגים אבל איפסו אותנו מהר מאוד וגם את ההכשרה עברנו (הרבה מטבחים , נקיונות , עבודות רס"ג ).
אני לא ישקר יש ימים שנשבר לך הזיין ונמאס לך מהצבא אם זה ביום שלם של מטבח או שתוקעים אותך צוות שמירה במקום לצאת הביתה או בכלל שבוע בסיסיות , או שאתה יורד לשטח ומסנגרים לך את הנשמה ואתה יודע שאתה חוזר הביתה רק עוד 12-19 יום ודי נמאס לך ותאמין לי שיש לא מעט רגעים כאלה ואתה עובר את זה בזכות המחשבה שאתה עושה משהו ובזכות האנשים שאיתך שעוזרים לך.

תבין שאתה בצבא לא תמיד (אפילו לרוב) אתה לא תקבל מה שתרצה אני אישית לא קיבלתי חיר , המקצוע שרציתי , הצוות שרציתי , ועוד הרבה מאוד דברים והתשובה שקיבלתי היא תיהיה חזק וכמה שזה מרגיז לשמוע את זה אין מה לעשות זה נכון ותאמין לי שלא רק שזה נכון יהיה פעמים שתהנה מזה ותגיד וואלה טוב שהגעתי למקום הזה , נפלתי על המקצוע הזה (ואתה לא מאמין כמה כיף זה להיות נהג אבל זה כבר מתאים לאשכול של נהג שבוז, ואני יודע מה ליפול על האנשים הכי חפשנים בפלוגה אבל לגלות שהם אריות).

תקרא קצת תחשוב על זה (על תבנה על הגיבוש או סירוב פינוי כי רוב הסיכוים שלא תעבור וסתם תקבל שוק של החיים)

בהצלחה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:28

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר