הקול שלכם הלך לקדימה? תראו איזו מנהיגה "נקייה" משקרים נתתם לה את הקול שלכם.
בבקשה, ראו מי ציפי ליבני באמת. היא בדיוק כמו ביבי או ברק ואני מניח שהיא גם לקחה כמה כספים ככגון ביבי וברק לא כדין. לא אהיה בהלם, אם המשטרה תמצא עליה דברים לא חוקיים בקרוב.
בקיצור מי שנתן את הקול לקדימה בבחירות האלה, לה נתתם 28 מנדטים. הכי חשוב היא טוענת, שהיא דוברת אמת. שתספר סיפורים מעכשיו. אני כבר מחכה לרגע שימצאו עליה חומר פלילי, כמו קודמיה אהוד אולמרט, ביבי או ברק...
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
תיקים של עמותות לפני הבחירות, עמותות שמגייסות כסף לבחירות. פרשת עמותות ברק
לא מצאתי קישור בנוגע לביבי,אך גם הוא עשה זאת. אותן תוצאות של החקירה איתו כנ"ל.
הזיכרון של הציבור הישראלי קצר מאוד...
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "תיקים של עמותות לפני הבחירות,..."
א. צודק, שכחתי את פרשת העמותות מלפני עשור. תודה על התזכורת.
ב. "לא מצאתי קישור בנוגע לביבי,אך גם הוא עשה זאת. אותן תוצאות של החקירה איתו כנ"ל" - לא מצאת, אולי כי אין? אולי כי נתניהו לא מושחת כמו ברק, שרון ואולמרט? תהיה מספיק הוגן כדי להודות לפחות בכך...
הייתה גם עם ביבי, איילה חסון בזמנו הוציאה את הסיפור לציבור בימים שערוץ 11 עוד היה משהו ונספר. אני אחפש בשבילך כדי שתאמין מי זה ביבי באמת.
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "הייתה גם עם ביבי, איילה חסון..."
אם היה שם בדל של משהו פלילי, נתניהו כבר היה חוטף באבי-אביו... בניגוד לאולמרט ולברק, נתניהו מעולם לא נהנה מהגנתה של התקשורת או של מערכת המשפט.
תפסיק לחפש בכוח משהו שלא קיים.
ליבני אמרה:
"אתה רותם אנשים אחרים לדבר שאתה רוצה".
בתוכנית אמרו:
"נכון, שרת החוץ מאוד דאגה לזכות השיבה, היא הייתה אז שרת הקליטה ... אבל אין לה שום קשר למכתב".
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "ליבני אמרה:
"אתה רותם אנשים..."
מי שעשה את הכל זה היה שרון והאנשים שלו בעיקר, כפי שאותו שגריר בארה"ב לשעבר הכחיש את הדברים שלה, מקורבי שרון ואנשים אחרים אחרים, (שלא דיברו למצלמות.) שזעמו עליה עקב הדברים האלה.
היא לקחה קרדיט על דברים שלא שלה, אז מה ההבדל בינה לבין ביבי או ברק תסביר לי?
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "מי שעשה את הכל זה היה שרון..."
היא טוענת שהיא "רתמה אנשים אחרים"-
כדי להפריך את זה צריך שני דברים:
1) למצוא דמויות מעורבות שיתייחסו עיניינית לטענה הזו בדיוק.
2) אחרי השגת תגובתם להשיג את תגובתה לתגובתם.
אם שקרנית, שתהיה שקרנית, לי לא אכפת, לא הצבעתי לה ולא אצביע, רק דבר אחד נדרש: שיוכיחו.
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "היא טוענת שהיא "רתמה אנשים..."
פוליטיקה זה משחק קשה, כנראה אותם גורמים נמצאים בקדימה (ניתן בהחלט להניח זאת לא?) ולכן לא דיברו למצלמות. הם מחכים לזמן הנכון להחזיר לה על גניבת העבודה שלהם בעתיד.
מי שמכיר את העלילות של רבין ופרס במשך השנים יודע, שאם עשית משהו רע ואתה פוליטיקאי, זה יחזור אליך בסופו של דבר תמיד כפול.
משהו אחד נכון, כאשר קדימה תבחר מנהי חדש זה יחזור אליה כמו בומרנג חזרה מאותם אנשים שלא דיברו.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי ציבי שמתחילה ב "אני רואה המתן קולי עבור קדימה השקעה טובה."
שגריר שלשעבר לא מספיק פרט לאלה שמעדיפים להיות בינתיים בשקט?
כמו שציינתי בפוליטיקה, מי ששותק ולא מדבר מחזיר בדרך כלל אחרי זה בלי לדבר.
לא צעד חכם פוליטי להרגיז אנשים בתוך קדימה או אחרים ועוד שביבי הולך להיות ראש ממשלה והיא לא...
הימור שלי קדימה תעיף אותה עוד שנתיים מקסימום ותבחר מנהיג/מנהיגה אחר/ת. ככה הליכוד והעבודה נוהגים לעשות אחרי הפסדים בבחירות במידה והם לא בממשלה.