לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-03-2009, 08:56
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
ההברקה החדשה מבית היוצר של אורן זריף

29 מרץ 2009

לכבוד
מנכ"ל חב' סנו

א.נ

הנדון: הסרה ממדפי הרשתות את המוצר (נייר טואלט) הנושא את השם "אורן"

כפי שידוע במשך שנים רבות אני מסייע לאנשים להתגבר על כל בעיה נפשית ופיסיולוגית בעזרת כוחות שקיבלתי משמים.

יכולת אנרגטית רוחנית היא סגולה שניתנה לאנשים בודדים ביקום. ואפשר לראות כי בדורות האחרונים לא ניחנו כלל אנשים ביכולת גבוהה שכזו כפי שניחנתי אני קיבלתי מסר ממדריכיי הרוחניים לפנות אליכם בבקשה לשנות את שם נייר הטואלט "אורן" לשם נייטרלי, מאחר והשם אורן" על נייר טואלט יגרום לתהודה כללית שלילית ביקום. הוסבר לי על ידי מדריכיי הרוחניים כי מכירת נייר טואלט הנושא את שמי גורמת לתהודה שלילית ביקום, ואשר ביכולתה לגרום למצב כלכלי לא יציב כפי שקורה היום בעולם. אפשר לומר שמצב המיתון בעולם ובמיוחד בארץ קשור בקשר הדוק ובלתי נפרד עם הנדון.

הנני דורש כי ערך כל הסחורה מסוג נייר טואלט "אורן" שנמצאת ו/או ונמכרה בחנויות בסכום כולל של 5 מיליון ₪ ייתרם לבתי החולים: "תל השומר", "מעייני הישועה" ו"איכילוב
במידה וחב' סנו תיענה לדרישתי להסיר את כל הסחורה מסוג נייר טואלט הנושא את השם "אורן" מהמדפים, ו/או ולחילופין לשנות את שם הנייר לשם חדש - אני מתחייב לעורר את השם החדש שיינתן ברמות רוחניות טובות, שיעודד רכישה מאסיבית של הנייר טואלט, אשר תכפיל ותשלש את סכום הרווחים שנושא המוצר האמור לעיל. כמו כן, אני מוכן לתרום את ציור דמותי על עטיפת המוצר המפורט בנדון

בברכה

אורן זריף
פסיכוקינזיס

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 31-03-2009 בשעה 09:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 31-03-2009, 14:45
  משתמש זכר פלמינג פלמינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.01.09
אני מבקש להתפרץ לדלת פתוחה וללא כל קשר לאורן זריף
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "ההברקה החדשה מבית היוצר של אורן זריף"

מזה זמן רב אני מתרעם (בעיקר ביני לבין עצמי) על השימוש שעושים בשמות, שמות תואר ושאר מיני ירקות בפרסומות שלנו. ובעיקר, על ידי הכוהנת הגדולה של הפרסומת בארץ ג. יפית לדורותיה.

כמה דוגמאות לאותם סופרלטיבים.
1. שימוש בתואר "פרסום עולמי" - מדינת ישראל הקטנה היא נותנת הבון טון בעולם וכל פרסומת של זב חוטם מוגדרת כפרסום עולמי.
2. שימוש בפרחים, כל תגרן בנווה שאנן שהפך לקבלן בניין מכיר את המושג "סביוני" , סביוני רמלה, סביוני הכרם , סביוני הגבעה וכו'.
3. "בכורה עולמית" - כל תקליט של זמר קסטות בפינת הרחוב בתחנה מרכזית, או כל שדרן רדיו בתחנות משמיע שיר ב"בכורה עולמית" - נו באמת, בארה'ב , באנגליה ובשאר ארצות העולם מצפים לכך בכליון עיניים.

ןעוד ועוד.
גם עם זה נשמע משעשע , האיש לא רוצה שיקראו לניירות טואלט "אורן"
כמו שאותה בחורה לא רוצה שמגבוני נייר יקראו "לילי".
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר