לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-04-2009, 09:36
  McLaren McLaren אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.07
גיוס חובלים וגיבוש טייס, בעיה בתאריכים

שלום,
אני כרגע בשנת שירות, כמו כן עברתי בתחילת כיתה י"ב (סוף ספטמבר 2007), דרך גדנ"ע, גיבוש חובלים וכרגע אני אמור להתגייס באוקטובר הקרוב לקורס.
בנוסף עברתי ניתוח לייזר לפני השנת שירות (סוף אוגוסט 2008) מה שהקנה לי את האפשרות להתמיין לקורס טייס. עשיתי את כל השלבים ובבדיקות הרפואיות אמרו לי שאפשר לעשות את הגיבוש לטייס רק שנה אחרי נתוח לייזר (מה שקצת מוזר כי נתנו לי לעשות יום סיירות, אני מתאמן באופן עצמאי והכל בסדר בעיניים).
מה שהביא אותי למצב שיש לי גיבוש טייס באוקטובר (צוות אויר אמרו שזה יהיה ב-18 לאוקטובר), כלומר הגיוס שלי ידחה לאפריל לחובלים במידה ואני לא אעבור את הגיבוש ואז אני אתגייס כמעט בן 20.
אני מבקש את עזרתכם למצוא פתרון לבעיה שיביא אותי למצב של גיוס לחובלים ויציאה לגיבוש טייס כחייל או כל רעיון אחר שימנע ממני את הגיוס המאוחר במידה ולא אעבור את הגיבוש לטייס.
אציין רק שכבר שלחתי פקסים למדור סיירות ולצוות אויר עם בקשות והן נדחו.
תודה רבה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-04-2009, 01:23
  gevergever12345 gevergever12345 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.09
חברי הטוב שלום רב.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי McLaren שמתחילה ב "גיוס חובלים וגיבוש טייס, בעיה בתאריכים"

חברי הטוב..כמו שאמרתי לך בעבר מספר פעמים כשדיברנו. מדור צוות אויר וצבא ביכלל בעייתי מאוד מבכינת פרוצדורות כאלה.

*כמו שידוע לי מבירורים שעשיתי בזמן האחרון הלייזר שעשית בעיניים שלך יוריד לך המון ניקוד בדרך לקורס הטייס. נכון שהם נתנו לך לעשות את הגיבוש כי יש לך עדיין סיכוי לעבור, אך הסיכויים יותר קטנים משל אחרים מכיוון שניקוד ירד לך על משהו לא הכרחי כמו הלייזר בעיניים.
מניסיון אישי ומברורים שעשיתי, לי הורידו חלק גדול מאוד, ואף רוב הניקוד שלי מכיוון שהיה לי רישרוש בלב לפניי כמה שנים, הרישרוש ניסגר וכמו כן נתנו לי לעשות גיבוש טייס, אך ירד לי ניקוד משמעותי בציון הכללי שפגע בסיכויי בלי שידעתי זאת!.

בקיצור ובלי חפירות, עצתי היא כזאת: תתגייס לקורס חובלים באוקטובר (איתי [ ותחכה כחצי שנה עד שנה בתוך הקורס. אחרי החצי שנה- שנה של שירות בתוך קורס החובלים או מחוצה לו תבקש את גיבוש הטייס שאליו אתה זקאי... אם תעבור תתגייס לקורס טייס ואם לא תישאר בחובלים עם הפזם שצברת עד כה!...

בהצלחה בהמשך וד"ש לאברי!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:40

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר