לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-04-2009, 16:52
  משתמש זכר אושרי ארביב אושרי ארביב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.08.08
מעבר מג'וב לקרבי - עזרה בקבלת החלטה ומספר שאלות

מצבי הוא כזה - התגייסתי במרץ האחרון לכפיר. בשבוע טרום הטירונות שלי נפלטתי לבקום בעקבות הורדת פרופיל (מ82 ל72), ממה שנובע מבעיות נשימה לא חמורות במיוחד שלא מפריעות לי לתפקוד יום יומי באופן חריג (מלבד נחירות) ונקבעה לי המלצה לניתוח. התפקיד שנקבע לי הוא להיות מש"ק מתאם פעילות צה"ל בשטחים. בהיותי שבוז ממצבי, הגשתי בקשה להת"ש, שכרגע נמצאת בהתהוות (אם אספק מסמכים עד לעוד שבועיים). אבל החלטתי שאנסה בכל מקרה לחזור להיות לוחם (ההסכם שלי עם הוריי היה שאם רצוני הוא להיות לוחם, אוותר על הת"ש, שאני מבקש בעקבות מצבה הרפואי של אמי), כי אני מאמין שאתרום יותר כלוחם.הדיעות שלי חלוקות בין חיים קלים יותר בתפקיד, ויציאות יחסית יותר טובות (חמשושים ואפשרות לת"ש לעומת יציאות של לוחמים),וגם חשוב לציין כי הוריי יכולים להסתדר כרגע, לבין שירות שהוא יותר תורם מבחינתי ואפשרות יותר גדולה להגשמה עצמית.

שאלותי הם כאלו -
1. האם אוכל להיות לוחם עם ת"ש מסוים? (עד הת"ש שתיים, נאמר, שאני מחוייב לעשות חמשושים בבית)
2. האם בהגשת טופס 55/3 מתחשבים ברצונותיי להגיע ליחידה מסויימת, או שיזרקו אותי איפה שנוח להם?
3. אם אעבור את הניתוח (ומצדי שיהיה אפילו על חשבוני), אוכל להגיע לשירות קרבי כבר במחזור אוגוסט הקרוב (בהתחשב בעובדה שאני אמור לקבל חודש וחצי - חודשיים של גימלים, ושלושה חודשים עד לערעור על הפרופיל?), או שאצטרך לחכות לנוב' 09?

(ושאלה רביעית לא קשורה - חבר שלי בטירונות 02 נתפס כשהוא משחק בנשק - דורך אותו שלא לצורך, לזכותו יאמר שעד אותו הרגע, הוא נחשב בעיני מפקדיו לחייל טוב וממושמע. מה יכול לקרות לאותו החייל? האם יסתפקו בצעד משמעתי פנימי כמו ריתוק לכמה שבתות, והערה ברישום האישי או שישלח לכלא?)

תודה מראש,
אושרי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר