14-04-2009, 16:13
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.01.09
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Balal
שלום..התגייסתי במרץ לנח"ל ופשוט לא אומרים לנו כלום על ההמשך (אני מניח שזה חלק מהקטע של הטירונות אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת...).
אז קיצר יש לי כמה שאלות:
1. מתי המסעות לתג יחידה,סיכה וכומתה?
2.מתי נתחיל לצאת עם נשק הביתה?
3.מה יהיה לנו בשבוע שדאות?
4.באימון מתקדם יש עוד דיסטאנס?
5. מתי אנחנו מקבלים כוונת מארס? סוף טירונות או מתישו באימון מתקדם? כי כבר ראיתי נוב' 08 עם מארס
6.אומרים לנו כל הזמן שנהיה חודש-חודשיים בעזה... בתור פלוגת מסלול אנחנו רק נטחן שמירות ותורנות כל הזמן או שגם ייצא לנו לעשות משו יותר משמעותי?
סליחה על השאלות הפעורות... אני אשמח אם איזה מישו יוכל לענות לי עליהם, כל נחלאווי עם יותר מ8 חודש פז"ם יכול לענות עליהן אז לכו על זה 
נ.ב. אני ב931 שבו"ז גדס"ר.. אם למישו יש מילות עידוד אני אשמח :|
תודה!
|
אחי אני נוב' 08, אז נראה לי שהתשובות שלי יכולות להיות (יחסית) הכי מעודכנות ותקפות כלפיך (כמובן עם שינויים שבטוח יהיו):
1. אצלנו- מסע תג לפני ההשבעה, מסע 8 (מהבא"ח עד תל ערד. בסוף המסע טקס נחמד באתר ההיסטורי עצמו). מסע סיכה היה בסוף טירונות, 18+3, מסע כומתה שלנו הוא בעוד שבועיים, מאוד קצר עקב קיצור האימון- 32+7.
2. אחרי מסע סיכה יוצאים עם נשק.
3. סבל באותו שבוע, כיף בדיעבד- הרבה זחילות, הליכות מבצעיות, זמני אוכל קצרים עם חיפויים, בניית עמדות אש, שיעורים על מציאת הצפון, הקפצות בלילה, והדובדבן שבקצפת- מסע סמל 11 ק"מ.
4. אחרי שבוע כיתה הורדת נהלים- קוראים למפקד בשם שלו (אצלנו גם למ"מים, אבל זה רק כי נמאס להם ולא רצו לחכות לשבוע מחלקה). כמובן שיש עדיין דיסטנס אבל אווירה ה-ר-ב-ה יותר חופשית.
5. ממש לא מקבלים מארס, אלא רק מפרולייט. אנחנו קיבלנו בתחילת שבוע כיתה.
6. אין לי מושג אחי... עוד חודש וחצי עזה!
ואל תהיה שבוז. אני אמנם 932, אבל באמת ש-931 אחלה גדוד. הייתי בטוב בהגנ"ם לא מזמן וראיתי את הפלוגה שלכם, נראה מעולה! גם יצא לי לדבר קצת עם המפקדים שלכם ויש לכם אחלה סגל. חוצמיזה שביחס ל-931 של נוב' 08 אתם בטוח יותר טובים, נפלה שם פלוגה בלאי אחד אחד. נלפטו משם המון עד עכשיו, הם סד"כ נמוך אחושרמוטה...
|