לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-04-2009, 18:04
  משתמש זכר PPF PPF אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.07
שלח הודעה דרך ICQ אל PPF Follow me...
בעיה בהתקנת דריבר לכרטיס מסך בויסטה.

שלום,
היום קיבלתי מסך חדש למחשב Samsung T220P, למסך יש תמיכה מלאה במערכת ההפעלה ויסטה.
יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 7600GS 256 MB תומך בויסטה.
התקנתי את הדריבר של המסך (הורדתי אותו מהאתר של סאמסונג) וההתקנה עברה בהצלחה (הוא התקין רק קובץ מסוים זה לקח שניות).
התקנתי את הדריבר המעודכן ביותר של הכרטיס מסך (182.50_geforce_winvista_32bit_english_whql) חשוב לציין שלפני זה לא התקנתי דריבר של הכרטיס מסך מבעיה שעכשיו אני יתאר אותה.
לפני המסך הזה היה לי מסך של LG שלא תומך בויסטה ולכן שניסיתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך הדלקתי את המחשב לאחר ביצוע ריסט הכרחי המסך לפתע נכבה (הכול עלה יפה ורגיל ואז הוא נכבה). הבנתי שהבעיה חד משמעית בגלל שהמסך לא תומך בויסטה, אבל עכשיו שהמסך כן תומך בויסטה הבעיה חזרה על עצמה.

מה לעשות? עוד דבר שחשוב לומר שהדריבר של הכרטיס מסך שהורדתי מהאתר של NVIDIA לא מותקן כעת והכרטיס מזוהה ע"י הויסטה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-04-2009, 17:31

נתקלתי שוב בבעיה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי PPF שמתחילה ב "בעיה בהתקנת דריבר לכרטיס מסך בויסטה."

התקנתי את המשחק Hitman Blood Money ובדקתי את דרישות המערכת שלו, המפרט שלי מעל הדרישות המומלצות. המשחק בעיקרון עובד על Win XP ו-2000 אבל הוא עבד לי בעבר על ויסטה כמו שצריך. כמו שרשום למעלה יש לי מסך חדש Samsung T220P שיש לו תמיכה בויסטה. הכרטיס הגרפי שלי Nvidia GeForce 7600GS 256 MB שגם הוא תומך בויסטה.
התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מהאתר של נוידיה לכרטיס מסך כדי שיתקן כמה בעיות ובאגים שאני יוכל לשחק בהיטמן כי הוא לא עובד תקין. לאחר שהתקנתי את הדריבר ביצעתי אתחול למחשב והכול עלה חלק וגם השולחן עבודה ולאחר מספר שניות המסך נכבה. היה לי בעבר את אותה הבעיה במסך אבל עם מסך שלא תומך בויסטה וחשבתי אז שזאת הבעיה ועכשיו אני מבין שלא.

מה עליי לעשות?

ישן 19-04-2009, 16:01

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "כרגע הבעיה הזאת מופיעה בכל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rlsf
כרגע הבעיה הזאת מופיעה בכל הפעלה של המחשב או שמדי פעם אתה כן מצליח לעבוד על המחשב?
ממה שאתה מתאר נראה שהבעיה היא שהמסך לא מקבל אות מכרטיס המסך ולכן נכבה, מבחינתו אין כרטיס מסך שמחובר אליו.
השאלה היא אם הבעיה היא בכרטיס המסך או במסך, או אולי בכלל מדובר בבעיה בדרייבר של NVIDIA, נסה לחזור לדרייבר הקודם, האם הבעיה עדיין קיימת?
DVI הוא חיבור דיגיטלי, ולמסכים דיגיטליים רצוי להשתמש בו.

אחרי התקנת הדריבר של כרטיס המסך הבעיה מופיעה ולא מפסיקה או משהו רק אחרי שאני נכנס ל-Safe Mode ומסיר את הדריבר המחשב פועל כרגיל ואז הויסטה מזהה את הכרטיס מסך.
אני לא חושב שהבעיה היא שהמסך לא מקבל אות כי הבעיה מופיעה אחרי כמה שניות שהוא מציג את הדסקטופ ואז הוא נכבה.
הבעיה היא בכרטיס מסך אני חושב כי גם במסך הקודם שהיה לי שחובר גם ב-DVI הייתה אותה בעיה חשבתי שבגלל שלא היה לו תמיכה בויסטה אבל במסך הנוכחי שלי יש תמיכה מלאה בויסטה.
התקנתי שתי גירסאות של הדריבר 182.50 ו-182.20 ובשתיהם הבעיה הופיעה.

ראיתי שיש ב-FileHippo גירסאות ישנות של הדריבר איזה מהם כדאי להתקין? http://filehippo.com/download_nvidia_forceware_vista/

עריכה:
נכנסתי לאתר של Nvidia והתחלתי לחפש כל מיני דברים ומצאתי לינק שאומר להתקין לויסטה את הגירסא הזאת 178.24 ונכנסתי לאתר של GigaByte (הכרטיס מסך שלי זה GigaByte) ובדריברים שמה יש 4 גירסאות של הצי'פסט של הכרטיס מסך שלי 7600GS הכוונה ומצאתי את שלי, יש שמה גירסאות יותר ישנות של הדריברים המתאימים לויסטה אני אנסה אותם בהמשך ואראה אם הבעיה תוקנה.

נערך לאחרונה ע"י PPF בתאריך 19-04-2009 בשעה 16:22.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר