23-04-2009, 17:14
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.06.08
|
|
|
פרופיל ותסמינים
שלום,
אני מלש"ב ונקבע לי פרופיל 72 בלשכת גיוס עקב יתר לחץ דם.
אני מתאמן קבוע בכושר קרבי ולאחרונה התחלתי להרגיש חולשה במאמץ. אני מרגיש שאני בקושי "סוחב" ומתעייף מהר. בנוסף אני יכול סתם לשבת או לשכב באמצע היום וכשאני קם כואב לי ראש.
הופניתי לקרדיולוג ע"י רופא המשפחה. אצל הקרדיולוג נערכה בדיקת לחץ דם שהראתה שעדיין הבעייה קיימת ולחץ הדם שלי גבוה, כשהוא לא מצא ממצאים בבדיקה הכללית שעשה שלח אותי לבדיקת מאמץ ולאקו לב.
ערכתי את בדיקת המאמץ לפני כמה ימים ולפי הדף שקיבלתי התוצאות יצאו תקינות וכושרי הגופני גבוה (תואם את העובדה שאני מתאמן קבוע בכושר).
נותר לי לעשות אקו לב, ואז אחזור אל הקרדיולוג עם הממצאים.
יש לציין שערכתי מספר בדיקות בשלכ"ג לפני שנה עקב לחץ הדם, וכולן יצאו תקינות על פי הצבא (אקו-לב, א.ק.ג בדיקת דם ופונדוס-בדיקת לחץ תוך-עיני).
הבעייה שאני מתגייס עוד כמה חודשים ורוב הסיכויים לתפקיד קרבי שכמובן דורש מאמץ פיזי שאני כרגע לא יכול להתמודד איתו. לפי מה שזה נראה בעיית לחץ הדם היא הבעייה היחידה שלי (הבדיקות יוצאות תקינות לשמחתי...)
הרופא אמר שכאשר יגיעו כל הממצאים הוא יכתוב מכתב עם המלצה לצבא.
אני מודאג באם כל הבדיקות יתבררו תקינות, ובסופו של דבר הצבא יחליט לא להתייחס להרגשה שלי עקב חוסר "הוכחות".
מהניסיון שלכם, האם יתחשבו בי ובבעיה שלי למרות שלחץ הדם לא מספיק גבוה בשביל טיפול תרופתי (שנותן פרופיל 64)?
תודה מראש.
|