17-05-2009, 22:30
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.04.09
|
|
זיו,
כן, יש אחריות, אבל אין טעם ישר להיטרטר ולתת להם כמה ימים לראות אם יש איזשהי תקלה, גם ככה אני אתקע בלי מסך בכלל
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי שימי
ידידי,
ייתכן בהחלט שכתבת. דווקא חיפשתי מספר פעמים, ולא ראיתי ציון לכך. עכשיו חיפשתי שוב, ולא מצאתי. אולי אני מדלג
VS היא חברה עם מוצרים איכותיים למדי (לדעתי). מה שמחזק בעיני את התחושה שהבעייה היא לא שם (מה שחשבתי כבר קודם) - וזאת משום שצריך להיות צירוף מקרים גדול במיוחד שהבעייה התחילה דווקא כשהתקנת את המחשב מחדש...
זה שכרטיס מסך ישן, זה לא אומר שהוא צריך להוציא תמונה לא תקינה. אבל זה גם לא אומר שהוא לא יכול להתקלקל. כרטיסים מתקלקלים פה ושם.
מה דעתך באמת לנסות לחבר ב VGA (אם יש בכרטיס המסך שלך ובמסך שלך) או אולי לשאול כרטיס מסך לצורכי בדיקה ממישהו אחר (או ללכת לשכן ולחבר את המסך אצלו?) - זו תהיה הבדיקה הכי קרובה, כי כל דבר אחר יהיה באמת ניחוש. כבר ראיתי בעיות מכל הסוגים שציינת שהיו בגלל כרטיס מסך (למרות שלרוב היה מדובר בכרטייסי ג'אנק של אינטל) אבל גם מסכים...
|
התכוונתי מבחינת כרטיס מסך, זה אולי שהוא לא עומד בעומס של 26".. כלומר הראם של הכרטיס מסך עצמו שהוא ראה 256 מגה...אולי צריך 1GB? בגלל זה אמרתי אולי אם תוכל לכתוב מכתב קצר אליהם לראות לפי מה שהסברתי ותיארתי גם עם הלינקים המצורפים ככה שידעו.
רעיון טוב עם הVGA, באמת אני אנסה אותו ואראה מה ילך..
אין לי ממש ממי לשאול כרטיס מסך לצערי.. (וגם לחבר למישהו את המסך)
|